- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Kadınlar heray farklı tarihlerde yumurtlayabiliyormus. Mesela ben geçen ay adet bitince yumurtladim. O yüzden adet bitiminde başlayacağım teste. Sende öyle dene istersen.inş. Cnm ovulasyon testini adetin kaçıncı gün yapıyoruz
Canim eczanede pahalı biz gitti gidiyordan aldık çok uygun orayı bak istersen 2 güne geliyor hemenBende varim bu ay deneyecgm ilk defa yapcam baklm hayrlsi ovulasyon testi eczande satılıyrmu
Öylemi canim tmm hangi marka aldnzCanim eczanede pahalı biz gitti gidiyordan aldık çok uygun orayı bak istersen 2 güne geliyor hemen
SurrelabÖylemi canim tmm hangi marka aldnz
Dr mi gittin nazil anladin adet sonraki yumurtladiginiKadınlar heray farklı tarihlerde yumurtlayabiliyormus. Mesela ben geçen ay adet bitince yumurtladim. O yüzden adet bitiminde başlayacağım teste. Sende öyle dene istersen.
Canim aşılama tedavisi görüyorum.adetin günü gittiğimde doktorum yumurtan var 16 mmlik adetin bitimine çaylar dedi zaten bende 4 gün adet oluyorum. Tekrar gittigimde catlamis yumurtan dedi. Öyle biliyorum.Dr mi gittin nazil anladin adet sonraki yumurtladigini
Hadi inşallah kizlar sayfa durgun olmasin bilgilerimizi paylasalimMerhaba arkadaşlar ben ilk defa bu ay korunmadim.olmadi bu gün adet oldum.labquick kullandim gecen ay çift çizgiyi net yakalayamadim.bu gün bende farklı istedim 28 lik surelab ve 21 lik ovula aldim.birde gecen ay pek memnun kalmadigim 18 ilk labquck aldim.simdi 3 ayri marka testi ayni anda denicem.sonuçlar birbirine yakin olursa.hepsi de iyidir o zaman.sonuclari buradan bildiririm.bu gün adet oldum.9 gün sürüyor.30 günde bir adet oluyorum.
Hadi inşallah kizlar sayfa durgun olmasin bilgilerimizi paylasalim
Mesela ben oglumda Esim çok istiyordu ben istemiyordum ilişki sonrasi hemen tuvalete gidip oturuyor temizleniyordum ama bir ay boyle korundum ama ikinci yine ayni taktigi uyguladim fakat hamile kaldim yani anlatacagim su ki herşey rabbimden ve beyinde bitiyor ve korunmayi biraktiktan sonra alto ay sonra hamile kaldim ve bos gebelik geçirdim bu ay da olsa gelecek aylarda olsa şükürle imtihanimiz yasayalim inşallah birtanemiz de olsa hamile kalalim konumuzun hamis ini kutlayalim insallah
Bende ilk defa bu ay korunmadım aynen senin gibi Dr a gittim hamiş olmak istiyorum diye kan testi ve jinekolojik muayene oldum kist mist bişey çıkmadı Allah tan ama burası olmasa ovulasyon testini hiç biliyordum Dr da bişi demiyoki otomatiğe bağlamış hepsi ayın kaçında oldun, üstüne 14 gün ekle, o günden başla 10 gün gün aşırı eşinle birlikte ol diyo. be adam bune cahillik belki ben 9.gün yumurtluyorum yada ne bilim 29.gün yumurtluyorum offf offf iyiki burası varMerhaba arkadaşlar ben ilk defa bu ay korunmadim.olmadi bu gün adet oldum.labquick kullandim gecen ay çift çizgiyi net yakalayamadim.bu gün bende farklı istedim 28 lik surelab ve 21 lik ovula aldim.birde gecen ay pek memnun kalmadigim 18 ilk labquck aldim.simdi 3 ayri marka testi ayni anda denicem.sonuçlar birbirine yakin olursa.hepsi de iyidir o zaman.sonuclari buradan bildiririm.bu gün adet oldum.9 gün sürüyor.30 günde bir adet oluyorum.
hemen yumurtlama olur mu ki tatlm ya ? benm adetmde bi garip az az gelyoTabiki gg den aldik testleri biz hemen regl bitimi basliyoruz sende yarin versen besten once ayni gun kargo oluyor regl bitimi baslarsin
Valla olur olmaz bilemem ama biz deneyecegizhemen yumurtlama olur mu ki tatlm ya ? benm adetmde bi garip az az gelyo
İnsalalh haftalarimizi da paylasirizKızlar birbirimize tam destek full destek hep beraber hamiş olucaz inşallah
Resim paylaşmayı öğrendim ben resmin urlsini almayı falanİnsalalh haftalarimizi da paylasiriz
Bize da anlatResim paylaşmayı öğrendim ben resmin urlsini almayı falan
Bilgisayarda resmin üstüne sağ tıklıcakmışız orda URL sini kopyala diye bişi varmış onu kopyalayıp burda çıkan yere yapıştıracakmışız eşime sordum öyle dedi daha denemedim tlfdan siteye giriyorum bilgisayardan girince denicem küçük kuzenim bizde misafir bu gün oyun oynadığı için bu gün bilg el sürmek mümkün değilBize da anlat
Ama ben telefondn giriyorum ozaman resim yukleyemicem miBilgisayarda resmin üstüne sağ tıklıcakmışız orda URL sini kopyala diye bişi varmış onu kopyalayıp burda çıkan yere yapıştıracakmışız eşime sordum öyle dedi daha denemedim tlfdan siteye giriyorum bilgisayardan girince denicem küçük kuzenim bizde misafir bu gün oyun oynadığı için bu gün bilg el sürmek mümkün değil
Onuda öğrenmeye çalışıcam kim önce öğrenirse yazsın kızlarAma ben telefondn giriyorum ozaman resim yukleyemicem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?