ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Dr mi gittin nazil anladin adet sonraki yumurtladigini
Canim aşılama tedavisi görüyorum.adetin günü gittiğimde doktorum yumurtan var 16 mmlik adetin bitimine çaylar dedi zaten bende 4 gün adet oluyorum. Tekrar gittigimde catlamis yumurtan dedi. Öyle biliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu ay korunmadim.olmadi bu gün adet oldum.labquick kullandim gecen ay çift çizgiyi net yakalayamadim.bu gün bende farklı istedim 28 lik surelab ve 21 lik ovula aldim.birde gecen ay pek memnun kalmadigim 18 ilk labquck aldim.simdi 3 ayri marka testi ayni anda denicem.sonuçlar birbirine yakin olursa.hepsi de iyidir o zaman.sonuclari buradan bildiririm.bu gün adet oldum.9 gün sürüyor.30 günde bir adet oluyorum.

Hadi inşallah kizlar sayfa durgun olmasin bilgilerimizi paylasalim
Mesela ben oglumda Esim çok istiyordu ben istemiyordum ilişki sonrasi hemen tuvalete gidip oturuyor temizleniyordum ama bir ay boyle korundum ama ikinci yine ayni taktigi uyguladim fakat hamile kaldim yani anlatacagim su ki herşey rabbimden ve beyinde bitiyor ve korunmayi biraktiktan sonra alto ay sonra hamile kaldim ve bos gebelik geçirdim bu ay da olsa gelecek aylarda olsa şükürle imtihanimiz yasayalim inşallah birtanemiz de olsa hamile kalalim konumuzun hamis ini kutlayalim insallah

Bende ilk defa bu ay korunmadım aynen senin gibi Dr a gittim hamiş olmak istiyorum diye kan testi ve jinekolojik muayene oldum kist mist bişey çıkmadı Allah tan ama burası olmasa ovulasyon testini hiç biliyordum Dr da bişi demiyoki otomatiğe bağlamış hepsi ayın kaçında oldun, üstüne 14 gün ekle, o günden başla 10 gün gün aşırı eşinle birlikte ol diyo. be adam bune cahillik belki ben 9.gün yumurtluyorum yada ne bilim 29.gün yumurtluyorum offf offf iyiki burası var

Bilgisayarda resmin üstüne sağ tıklıcakmışız orda URL sini kopyala diye bişi varmış onu kopyalayıp burda çıkan yere yapıştıracakmışız eşime sordum öyle dedi daha denemedim tlfdan siteye giriyorum bilgisayardan girince denicem küçük kuzenim bizde misafir bu gün oyun oynadığı için bu gün bilg el sürmek mümkün değil

Ama ben telefondn giriyorum ozaman resim yukleyemicem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…