inşanlahhhhh canım.çok sağol :)aşk olsun cnm yaa amacımız birbirimize destek olmak sevinçleri üzüntüleri paylaşmak onun için burdayız dimi ne zaman olursa olsun müjdeli haberleri paylaşıcaz resimler koyacaz ohooo çok işimiz var çoookkkkkkk
Nazenin13 beklesin biraz sabırsız olmasın diyorbiraz benden bahsetsin nolur ki? :)
canım gelmiş geçmiş olsun.Rabb'im sana sifa versin.Allah oğlunu bağışlasın canım...olur inşallahhh :)Canim benimki uzun hikaye benim 4 yasinda bir oğlum var RABBİM bagislarsa insalla ve ocak ayinda sekiz haftalık bos gebelikten kürtaj oldum 'alto ay korundum tekrar biraktim biraktigim ay tekrar kaldim bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim düştü .bir ay korundum ikinci ay hani koca kari laflari vardır ya dusugun kici içindedir diye korunmadim tekrar ovulasyon testiyle ayni ay hamile kaldim ve oda diş gebelik cikti onuda Dr kontrolünde iğne. İle düşürdüm ve Dr bana en az yedi sekiz ay korunmam gerektiğini sonra ise genetik ve kromozom testlerinden sonra iyi cikarsa öyle kalmam gerektiğini soyledi ve bizde korktuk en az bir sene korunuyoruz inşallah sonra tahliller sonra bebek insallahbbh
hııı tamam :) kız fal işte ne olur bebişi olacak deseydi :)Nazenin13 beklesin biraz sabırsız olmasın diyor
Nazenin13 beklesin biraz sabırsız olmasın diyor
güzel olur mu kız hemen hamile kalacak her ay çalışmayacak deseydii :)hahah bu güzeldi yaaa
güzel olur mu kız hemen hamile kalacak her ay çalışmayacak deseydii :)
kızlarrrr selamlarr nasılsınız bakalım özledim sizi
biraz yorucu 2 günüm geçti.üzüntülü ve sıkıntılıydı şükür bugün kendimi toparladım tekrar aranızdayım
görev başına geçme zamanı geldi.herkes dağılmış muhabbet ve enerji düşmüş silkelenip umutlarımıza sıkısıkıya tutunmalıyız
:) ha tamam girmicem o zaman :)hahahaha bu daha da güzeldiradyasyona girmesin diyomuş kızz
allbaby şekerim nöriyon görüşemiyoz uzun zamandır
iyiyim kuzum sende güzin abla olmuşsun bu arada hayırlı olsun
evet görüşemedik işlerim vardı test yapmıyorum trenim erken kaçtı bat'a 1 hafta var stresim yok,beklentim yok bu yönlerden rahat ama özel hayatımda sıkıntılı bi dönem geçiriyorum.görevi aksattım
ama artık buralardayım
aman laf çıkarma anam ne güzin ablası :):):) beklenti yoksa bebiş vardır o zaman kafa rahat olunca kendiliğinden geliyo zaten hadi hayırlısı olsun bu arada tekrardan aramıza dönmene sevindim mıhtarımız bizle ilgilenmiyo artık deyip üzülmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?