ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

inşanlahhhhh canım.çok sağol :)

canım gelmiş geçmiş olsun.Rabb'im sana sifa versin.Allah oğlunu bağışlasın canım...olur inşallahhh :)

kızlarrrr selamlarr nasılsınız bakalım özledim sizi

biraz yorucu 2 günüm geçti.üzüntülü ve sıkıntılıydı şükür bugün kendimi toparladım tekrar aranızdayım

görev başına geçme zamanı geldi.herkes dağılmış muhabbet ve enerji düşmüş silkelenip umutlarımıza sıkısıkıya tutunmalıyız

mıhtar gelmiş mıhtaaaaaaaaaaarrrrrrr nirdesin yaa evett aynen bende öyle dediydim zaten

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. yagmurada26 .................................................... HAMİLE
  6. @honderiko..........................................................HAMİLE
  7. 010712 ............................................................... HAMİLE
  8. dberil34 ............................................................ HAMİLE
  9. Z zeytin85 ............................................................ HAMİLE
  10. P pretty1406 ......................................................... HAMİLE
  11. hazal1595 .......................................................... HAMİLE
  12. cimcimesevilay .................................................. HAMİLE
  13. abcdef35 ............................................................ HAMİLE
  14. V vuslat13 .............................................................BAT 24 EKİM BEKLEMEDE
  15. plasure ..............................................................BAT 26 EKİM BEKLEMEDE
  16. nurgulu ..............................................................BAT 28 EKİM
  17. hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM
  18. loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM
  19. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  20. lalabel ................................................................BAT 31 EKİM
  21. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  22. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  23. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  24. nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM
  25. B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
  26. persa33 .............................................................BAT 6 KASIM
  27. SivasliAlice ..................................................BAT 8 KASIM
  28. sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM
  29. @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
  30. nacwes ..............................................................BAT 9 KASIM
  31. aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM
  32. ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM
  33. may3434 ...........................................................BAT 10 KASIM
  34. DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM
  35. sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM
  36. @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
  37. H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
  38. 21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM
  39. @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
  40. K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
  41. Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM
  42. hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM
  43. tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM
  44. berna83 ............................................................BAT 20 KASIM
  45. T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
  46. C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM 2014
  47. svly4414 ...........................................................BAT ???
  48. @smyyali..............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

allbaby şekerim nöriyon görüşemiyoz uzun zamandır

iyiyim kuzum sende güzin abla olmuşsun bu arada hayırlı olsun
evet görüşemedik işlerim vardı test yapmıyorum trenim erken kaçtı bat'a 1 hafta var stresim yok,beklentim yok bu yönlerden rahat ama özel hayatımda sıkıntılı bi dönem geçiriyorum.görevi aksattım
ama artık buralardayım

aman laf çıkarma anam ne güzin ablası :):):) beklenti yoksa bebiş vardır o zaman kafa rahat olunca kendiliğinden geliyo zaten hadi hayırlısı olsun bu arada tekrardan aramıza dönmene sevindim mıhtarımız bizle ilgilenmiyo artık deyip üzülmüştüm :)

sen üzülmeee buralardayım canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…