- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
canım inşallah gelmez :)Kızlarrrrr
Bun benim bat günüm lütfen dua edin gelmesin şu kırmızılarrr
Gelmicekmiş 9 ayKızlarrrrr
Bun benim bat günüm lütfen dua edin gelmesin şu kırmızılarrr
Merhaba Ecrin, senin çatlamış bence bugün. Ben de ilk kez kullanıyorum ama öğrendiğim kadarıyla öyle görünüyo :)
çalışmaya devam bence silikleşmeye başlamış testinecrin87
Meraba cnm aklına öyle şeyler getirme vesvese hep bunlar ben evlenirken doktora sormuştum artık kan uyuşmazlığı çok basit doğum esnasında bi iğneyle halloluyo demişti hiç bişey olmaz allahın izniyle..kızlar bişe sorcam eşimle benim kan uyuşmazlığımız var ve bende de kansızlık var acaba bu kan pıhtılaşmasına falan neden olurmu ayy bu soru nerden geldi aklıma hiç bilmiyorum
Benimki nin 22milyon çıktı ama % 50 yerinde hareketli,% 25yavas,% 25 de yavas ve bunlardan % 30unda sekil bozukluğu varmis klomenin ismi ne bizimkinede 3tane ilac verdi hareketliligi artiriyor mu acabaCanim sayı 18 milyon hareketlilik %2.klomen ve E vitamini verdi.Klomeni ben de kullanmistim sperm sayisini artiriyormuş.seninki?
canım içini ferah tut benim kardeşimde de vardı eşiyle kan uyuşmazlığı ve kardeşimde aşırı derecede kansızlık vardı...allaha şükür bebeğimiz doğdu maşallah sağlıklıda ama hamileliğinde doktoru serum falan vermişti sanırım kansızlık hapı birde...sen yine de danış doktoruna...kafaya takma canım bence hallolacak şey ler onlarkızlar bişe sorcam eşimle benim kan uyuşmazlığımız var ve bende de kansızlık var acaba bu kan pıhtılaşmasına falan neden olurmu ayy bu soru nerden geldi aklıma hiç bilmiyorum
Olmaz cnm..kan pihtilasmasi ile kan uyusmazligi baska seyler. Kan pihtilasmasi kadinin genlerinde oluyr. Kendi anne ve babasindan geliyor. Kan uysmazligi ise esler arasinda oliyor. Ben de pihtilasma var misal. 5 genin 2sinde.kızlar bişe sorcam eşimle benim kan uyuşmazlığımız var ve bende de kansızlık var acaba bu kan pıhtılaşmasına falan neden olurmu ayy bu soru nerden geldi aklıma hiç bilmiyorum
emeklerin boşa gitmesin inşallah canım :)Şyi akşamlar kuzlar benim bugün 19 günüm 16 yumurtam çatladı çalışmalara gün aşırı devam daha test yapmayacak bu ay ateş ölçmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?