selam canım ben bu ay başlıycam inşaAllah şimdi adetliyim 3.gündeyim adetim bitsin 10.gün bsaşlıycam evlendik evleneli deniyoruz olmuyor bakalım bu yol işe yarıycakmı sen kaç ne kadar süredir bebek için uğraşıoyorsun canım
bwn yaptım geçen ay bu testi kırmıızı çizgiyi gördm 24 saat sora ilişkiye girdim ama olmadı maalesefzaten yumurtladığını anlayan biriyim yani bu testleri yapmasamda olur benim anlamadığım yumurtladığım günmü ertesi gnmü olacak ilişki yumurta çatladığındamı
koyu kırmızıyı gördüğün gün ve sonraki 10 gün günaşırı ilşkiye gr canım 10 günde çatlar .. o ilk 10 günü degerlendr . mutlaka 10 gün içinde ğünaşırı yapki sperm çatladığı esnada orda bulunsun. bi ğün gir bi ğün grme ilşkie bu kadar basit gerisi allaha kalmış kaç yaşındasın ne zamndr uğraşıosun ??
bwn yaptım geçen ay bu testi kırmıızı çizgiyi gördm 24 saat sora ilişkiye girdim ama olmadı maalesefzaten yumurtladığını anlayan biriyim yani bu testleri yapmasamda olur benim anlamadığım yumurtladığım günmü ertesi gnmü olacak ilişki yumurta çatladığındamı
28 yaşmdaym 8 aydır uğraşıorum bi ara olur gbi oldu ama reglmle gtti.eşimin sperm sayısında ve morfolojisinde sorun yok fakat 2 saat yaşıor spermler.bu yzden zor bzm iş
kızlar bende baslıyım dıyorm bu teste ya :)
ama cok kararsızım esımın arkdası ezcazı bakalım sparıs verdık
ama 1 tane getırcek ınternet uzerınden alan varmıı
2 kere sperm testi yaptırdık 1 ay arayla raporda 2 saat sonunda hareketszdi spermler ama dr bu konuyla ilgili bişii dememiş.çocuğun olur bi problem yok dedi beklioruz bzde
bana pek inandırıcı gelmedi hem çocuk olur olur dio hem iki saat yaşı ollur mu öle şey sen sonucu al gt başka bi doktora göster canım
hemen başla vakit kaybetme canım hiiiççç... ahhh canım o konuyu hiç sorma ben 5 tanesini paketin içinde 5 tane aldım 1 aylık ovulasyona 23 tl verdm mi.. ahh sonra ne göreyim gitti gidiyorda içinde 26 tane owulasyon bide 2 tane gebelik testi var 27 tl.. ah başımdan aşağı kaynar sular döküldü yaaaucuzda olsa aynı işlemi görüo pahalıda olsa sadce bazı akıllı firmalar bizim annelik isteğimizi kullanıyorlar hani dioruz ya pahalısı olsun ii olsun alakası yok owulayonda aman arkadaşım internetten al hemde 3 ay yeter sana sakın eczaneden alma kaç senedr uraşıosun çcuk için canm
kızlar bende baslıyım dıyorm bu teste ya :)
ama cok kararsızım esımın arkdası ezcazı bakalım sparıs verdık
ama 1 tane getırcek ınternet uzerınden alan varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?