Iyi aksamlar kubracagla arkadas listemde oldugun icin sana sagol demek isdedim.ben kk cikicam.butun dileklerin kabul olsun canim amin.sagol
adetıme 4 gun falan var tatlım
artık kac gun sonra baslıcaz bakalım bılmıyoz ogrencez onuda :)
bende 10 tl verdım 1 tanesıne az once gıttı gıdıyora bakıyodm dedıgın gııbı 26 tanesı 27 tl cok uygun aslında :)
bız evlenelı 3 sene olcak canım ama daha bu 2. ayımız :) adet sonrası gırmıyoduk ılıskye artık basladık calısmalara
rabbım duysun sesımızı canımm
yaklaşık 3 aydır deniyoruz ama malesefffben bişi sorcam arkadaşlar aranızda adet düzensizliği olup ilaç kullanan varmı?
ben bu aya kadar dupbastonu kullandım acaba ondan mı olmuyo dedim bu ay içmiycem ilacı ama adetim çok düzensiz olduğu için tutturamıycam diye korkuyorum. bide ovulasyon ile ilgili adet düzensizliği olan nasıl başlıcak ne zaman yapıcak bilen yada yaşayan varmı?
sen kaç günde bi oluon vea adetinin gidişatı nasıl onu söle bi canım ? 3 ay daha erken canm endişelenmek için .. benm 7 ay falan oldu dur bakalım endişeye kapılmak yokk aaaa ... sen bana 3 ay adet tarihlerini yazsana canım
kaç günde bi oluon sölede .. ben sana söleyim testi yapıcağın günleri canım ?? kutunun içinde bitane mi test var yok artık:44:
sen kaç günde bi oluon vea adetinin gidişatı nasıl onu söle bi canım ? 3 ay daha erken canm endişelenmek için .. benm 7 ay falan oldu dur bakalım endişeye kapılmak yokk aaaa ... sen bana 3 ay adet tarihlerini yazsana canım
blmiorum valla bende şaşırdım ama 2 ayrı dra gösterdi problem yok dediler kafayı yicem bende.yok herhlde diorm bende problem
bu ay adet olursam ovülasyon testi almayı düşünüyorum ben de, biz tembeliz, döngüm 27 gün sürüyo, bu ay sadece 10., 12., 14. günler temasoldu, hesaplayarak yaptım bakalım hayırlısı
3 ay adetim düzenli çünkü ilaç kullanıyorum şimdi bu ay bıraktım ilacı kullanmıycam bu ayın 29 unda hasta olmam lazım bakalım ne olucak?
ayy az önce bna yazdın sandımmm :)) pardon cnm
selam canım ben bu ay başlıycam inşaAllah şimdi adetliyim 3.gündeyim adetim bitsin 10.gün bsaşlıycam evlendik evleneli deniyoruz olmuyor bakalım bu yol işe yarıycakmı sen kaç ne kadar süredir bebek için uğraşıoyorsun canım
bu ay adet olursam ovülasyon testi almayı düşünüyorum ben de, biz tembeliz, döngüm 27 gün sürüyo, bu ay sadece 10., 12., 14. günler temasoldu, hesaplayarak yaptım bakalım hayırlısı
bende dün yumurtladım ilişki yaşadım bugünde bir acı oldu kasıktan popoma doğru çatladı galiba yumurtam dedim:)bgnde iş tutsam ii olur herhalde dimi:)
olsun şekerim bildiğimz kadarıyla sanada yardımcı oluruzcanım muhtemelen sen kasımın 25 inde olucan adet..... 6 kasımla 11 kasım arası şanslı günlerin ama sen genede garantiye al ve 2kasımla 12 kasım arası herğün aynı saatte testini yap ve yakala önemli ğünleri ii şanslar şekerim
ovulasyon bunun için iii bii tavsie canm çünkü insan kendi anlamıo yumurtlama zamanınıMerhaba kizlar!
Bizde bir kac aydir bu konu üzerinde calisiyoruz ama Allah henüz kismet etmedi. Simdiye kadar sadece kendim hesap ediyordum ve cep tlf. Ovulasyon takvimi filan indirmistim ama maalesef sonuc alamadim. En son Dr. kontrolümde hersey normaldi, esim henüz Dr. gitmedi ama uzun vaadeli gitmeli diye düsünüyorum.
Gectigimiz ay ilk kez sogan kürüne basladim akintim cok oluyor diye.
Su günlerde takvime göre yumurtlama günlerimmis ama bu tabi %100 olmuyor. O yüzden bu haftayi gün asiri denemeye devam edecegiz bir süre ve haftasonu tekarar sogan kürünü 10 gün icin tekrarlayacagim.
Eger tutmazda adet olursam, o zaman Ovulsyon testi denemek istiyorum bu kez. Sagolsun bir arkadasim tavsiye etti bu testleri.
Allah´im Hayirli ve her yönüyle saglikli bir evlat nasip etsin!! AMIN!!!
:18: Yavastan paniklemeye basladigimi hissediyorum ama o´da sanirim cevrenin baskisi ve bos bos konusmasindan kaynakli.
Hertürlü tavsiye, fikir, nasihat vs. acigim..!!
ALLAH hepimize HAYIRLI & SAGLIKLI evlatlar nasip etsin!!! AMIN!
canımm ovulasyonun gösterdiğini ya kaç günde 1 oluon adet de sen bana bakim:26:bende başladım testlere düzenli adet oluyorum hatta telefonuma program yükledim aylardır adet tarihlerimi giriyorum o da bana verimli günleri adet tarihimi yumurtlama günümü çıkartıyor mesela benim bugün yumurtlama günüm olarak çıktı takvimde ama test yaptım 4 gündür hep negatif yoksa ben yumurtlamıyor muyummm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?