Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canımAslında biz 3 aydır deniyoruz sadece umutsuz olmamalıyızSenelerce uğraşan insanlar var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu arada yaşınız kaç çok soru soruyorum ama merak ediyorum böyle benimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak rahatlatıyor
Ayyy inanmıyorum bende 23Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canımben 23 yaşındayım peki ya sen
Pcos olanların ovulasyon testini mutlaka kullanmaları öneriliyorİnternetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bat 19 Mayıs ama bende pcos var o yüzden tam düzgün bir döngüm de yok maalesef canımHoşbulduum
Çok iyi yapmışsın ben de yaklaşık bir aydır hep burdaki topiclere bakıyorum insanlar neler yapıp hamile kalmışlar diyeBenimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canımben 23 yaşındayım peki ya sen
Evet öyleymiş ama o da strese sokuyor biraz tabiPcos olanların ovulasyon testini mutlaka kullanmaları öneriliyor
Bi gelsinde testler kullanın bakalm neler oluyor canım.Evet öyleymiş ama o da strese sokuyor biraz tabi
İnşallah canım ben de hepimize dua edeceğim artıkBi gelsinde testler kullanın bakalm neler oluyor canım.insallah olumlu sonuc alacağız hepimiz. Kendime dua ediyordum artık hepimiz için edeceğim
Allah size de nasip etsin inşallah bizedeÇok iyi yapmışsın ben de yaklaşık bir aydır hep burdaki topiclere bakıyorum insanlar neler yapıp hamile kalmışlar diyeben de 26 yaşındayım canım ama 1-2 aydır çocuk düşünmeye başladık
Amin inşallahAllah size de nasip etsin inşallah bizede
Hoşgeldin:) koyulaştığı gün ve sonraki 2 günü değerlendirmelisiniz. Hayırlısı olsun insallahmerhabalar :) ben de bu ay başladım laboquik ovulasyon testine. bat 9 mayıs :) 2 gün önce koyulaştı şu an silik çıkıyor ama c çizgisi kadar koyu değildi. Umarım yumurtlamadır :) Herkese bol şans
Evet ilk gebeliğimdi , inşallah güzel haberler yazarız hepimiz burayaIlk gebeliginiz di herhalde. Demekki hamile kalabiliyorsunuz en azından bunu biliyorsunuz
Merhaba canım benim bugun ki testte olumsuzdu ama Bi kac güne gülen yüzü görücegimden eminimSüperhayırlı haberler insallah. Bugun yaptığım test silik ama belirgin bir silik acaba yaklaşmişmıdır yumurtlama bilemedim. Sizinki nasıldı ?
Kızlar bu Pik bat nedirTest pik olmaya yakinsa emin olmak için 2 kere yapabilirsiniz. ama diger günler 1 tane yeterli
Yok ya neden geç kalasınız gayet gençsiniz halaBiz, gec kaldık desene yas 29 net
Bat beklenen adet tarihiKızlar bu Pik bat nedirben yurtdısında yaşıyorum anlamıyorum
Yani kısacası yumurtlama demekKızlar bu Pik bat nedirben yurtdısında yaşıyorum anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?