Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canım ben 23 yaşındayım peki ya sen

İnternetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bat 19 Mayıs ama bende pcos var o yüzden tam düzgün bir döngüm de yok maalesef canım Hoşbulduum
Pcos olanların ovulasyon testini mutlaka kullanmaları öneriliyor

Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canım ben 23 yaşındayım peki ya sen
Çok iyi yapmışsın ben de yaklaşık bir aydır hep burdaki topiclere bakıyorum insanlar neler yapıp hamile kalmışlar diye ben de 26 yaşındayım canım ama 1-2 aydır çocuk düşünmeye başladık

Evet öyleymiş ama o da strese sokuyor biraz tabi
Bi gelsinde testler kullanın bakalm neler oluyor canım. insallah olumlu sonuc alacağız hepimiz. Kendime dua ediyordum artık hepimiz için edeceğim

Allah size de nasip etsin inşallah bizede

merhabalar :) ben de bu ay başladım laboquik ovulasyon testine. bat 9 mayıs :) 2 gün önce koyulaştı şu an silik çıkıyor ama c çizgisi kadar koyu değildi. Umarım yumurtlamadır :) Herkese bol şans

merhabalar :) ben de bu ay başladım laboquik ovulasyon testine. bat 9 mayıs :) 2 gün önce koyulaştı şu an silik çıkıyor ama c çizgisi kadar koyu değildi. Umarım yumurtlamadır :) Herkese bol şans
Hoşgeldin:) koyulaştığı gün ve sonraki 2 günü değerlendirmelisiniz. Hayırlısı olsun insallah foto atabilirsiniz testlerinizin

hoşbuldum :) koyulaştığı ve silikleştiği günleri değerlendirdik bugün 3. gün değerlendirmedik :) testler bekleyince renkleri çok soldu ama ekleyebilirsem foto ekleyeyim yeni kullanıyorum burayı :)

Süper hayırlı haberler insallah. Bugun yaptığım test silik ama belirgin bir silik acaba yaklaşmişmıdır yumurtlama bilemedim. Sizinki nasıldı ?
Merhaba canım benim bugun ki testte olumsuzdu ama Bi kac güne gülen yüzü görücegimden eminim ben clearblue kullanıyorum ovulasyon testinde

Kızlar bu Pik bat nedir ben yurtdısında yaşıyorum anlamıyorum
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Pik de ovulasyon testinin iki çizgisininde aynı koyulukta olması demek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…