Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika .. gozun aydın. Belirtilerin olursa paylas cnm . Obulasyondan kacgun sonra cift çizgiyi gordun...

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

Canım bu ay uyguladığın seyleri tam olarak yazarmisin ben bu ay yumurtlama görmedim ilkten bi doktor kontrolüne gidecegim. Birbegenin günlüğünden tekrar ovulasyon siparis edecegim.

Harika .. gozun aydın. Belirtilerin olursa paylas cnm . Obulasyondan kacgun sonra cift çizgiyi gordun...
Ovülasyonda adetime 6 gün kala çift çizgiyi göstermeye başlayınca şüphelendim yumurtlamadan tam 17 gün sonra çift çizgi gördüm çok şükür

Canım bu ay uyguladığın seyleri tam olarak yazarmisin ben bu ay yumurtlama görmedim ilkten bi doktor kontrolüne gidecegim. Birbegenin günlüğünden tekrar ovulasyon siparis edecegim.
Canım öncelikle ben çörek otu bal tarçın karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum adetin 2.gününden itibaren 10 gün içtim.Adet bitince yumurtlama masajını yaptım.Bunların ikisini yapmam bence etkili olduğu tabiki Allah nasip edecekmiş ama bunlarda vesile oldu diyelim.Ters ilişki pozisyonu var onu denedim en çok o şekilde olduğunu düşünüyorum.1 kere sabah ilişki oldu sabahları spermlerin daha iyi olduğunu duymuştum.İlişkiden sonra en az 2 saat kalkmadım tabi kalkınca da akan aktı ama ben içime sinsin diye yaptım.Bunları uyguladım canım başka ekstra bişey yapmadım.

Yaa çok sevindim hayırlı olsun

Hâla adeti bekliyorum. İnanamiyorum bu kadar geciktigine ya. En fazla 1 hafta gecikmem olurdu bu ay 16 gün gecikti. Gec mi yumurtladim , yumurtlamadım mı bilmiyorum, gidecek doktor bulamıyorum canım çok sıkkın gerçekten..... ilk ovulasyon testi denedigim ay bunları yasamak beni çok hayal kırıklığına uğrattı açıkçası

Canım gebelik testi yaptın mı yaptıysan da negatif çıktıysa senin yerinde olsam hemen adet söktürücü masaja başlardım.

Gebe olabilir misiniz sıkıntınız bilmiyorum tabi

Kızlar ya yumurtlamadım ya gec yumurtladim. Gec yumurtladiysam da geç döllenme vs diyorum ama hic umutlanmak istemiyorum ya. En son 6 ay önce bukadar gecikme yaşamıştım doktor kontrolleri yaptı sorun yoktu. Doktora gitmeden bu iş çözülmeyecek

Canım gebelik testi yaptın mı yaptıysan da negatif çıktıysa senin yerinde olsam hemen adet söktürücü masaja başlardım.
Ise yarıyor mu o masaj ya sanki bana fayda etmez gibi düşünüyorum

Dr ne dedi durumun hakkında stres hava değişimi vs varmi hayatında o da etkili bi devam içtiğin cay bitki vs.. de etkili

Dr ne dedi durumun hakkında stres hava değişimi vs varmi hayatında o da etkili bi devam içtiğin cay bitki vs.. de etkili
Canım valla ya ilac kullanımından ( ağrı kesici falan) yada stres dedi o ay 20 gün geçikmişti.

Ben sayfayı takip ettiğim için biliyorum canım çok yazan var adet söktürücü masajı yaptım adet oldum diye.Ama eğer birazda olsa gebelikten şüphe ediyorsan yapma canım
Bir doktora gideceğim güzelce tahlil vs yapsın. Ilac vs ne veriyorsa versik artik duzenli adet olmak istiyorum ya:/ adet olunca yaparım masaji yumurtlamayıda tetikliyormus galiba. Ovulasyona erken başladım once adetlerimi duzenlemem gerek

Tamam canım sen bilirsin.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıxa alın inşallah bende bu ay başlıcam bakalım hepimize nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…