- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
netten almıştım sanırım 50 li idi ve içinde 5 ya da 6 adet hamilelik testi de vardı.Öyle bilindik bir marka değil, hatta uygun birşeydi. Eve gidince markasına bakarım.Hangi markayı kullandin sen.içinde kaç tane oluyor
bebiş erkek, kısmetse :)Bebeginiz kızmı erkekmi merak ettim
Şu an tam mevsim geçişi hava kosullarida etkiler kimi zaman erken kimi zaman geç ..Sen bugünü degerlendirmeyee bak.birde sakin nasl olsa yumurta çatladı deyip birlikteliği bırakma gün aşırı da olsa devam edin.8. gun yumurta aki kivaminda akintim vardi
Bugun 11. Gun bayagi yapiskan top seklinde bi akinti parcasi cikti
Bu yumurtamin catladigi anlamina mi geliyor sizce?
Biraz erken degil mi?
Hayirli olsun bebisn saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah.Bende bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım..suan beklemedeyim artık..Rica etsem sen nasıl kullandinda hamile kaldın yani hangi günlerde birliktelik olmuştu paylaşır misin?netten almıştım sanırım 50 li idi ve içinde 5 ya da 6 adet hamilelik testi de vardı.Öyle bilindik bir marka değil, hatta uygun birşeydi. Eve gidince markasına bakarım.
ovulasyon hakkında, yumurtlama hakkında hiç bir bilgiye sahip değildim. testi netten aldım ve adetim biter bitmez başladım ben.hiç beşinci onuncu gününün beklemedim.adetimin başından itibaren saydığımda 12. günü (ki bu bitişin 4/5. gününe tekabül ediyor) koyu çizgiyi gördüm ve sadece o günü değerlendirebildik eşimle.Bir sonraki günü değerlendirip değerlendirmediğimi hatırlamıyorum.Ama o günü değerlendirmiştik.Allah nasip etti. ovulasyon testi olmasaydı genel bilinen üzere ben 14. gün ve sonralarını değerlendirecektim.Hayirli olsun bebisn saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah.Bende bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım..suan beklemedeyim artık..Rica etsem sen nasıl kullandinda hamile kaldın yani hangi günlerde birliktelik olmuştu paylaşır misin?
Canim ben 28 gunde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takib ettim ve tam adrtin 11 gunu yumurtladin herkeste farkliboluyor illa 14 gunde yumurtlayacak diye bisey yok bi ovulasyon testi alma sansin varsa al aksam ustu yap.
Cevabin icin coook tesekkur ederim.bende adet bitimi 9.gün başladım , ilkkez bu ay kullandım.ve 15.gün çift çizgi gördüm öncesi o günü ve sonrasını değerlendirdim .inşallah olmuştur.ovulasyon hakkında, yumurtlama hakkında hiç bir bilgiye sahip değildim. testi netten aldım ve adetim biter bitmez başladım ben.hiç beşinci onuncu gününün beklemedim.adetimin başından itibaren saydığımda 12. günü (ki bu bitişin 4/5. gününe tekabül ediyor) koyu çizgiyi gördüm ve sadece o günü değerlendirebildik eşimle.Bir sonraki günü değerlendirip değerlendirmediğimi hatırlamıyorum.Ama o günü değerlendirmiştik.Allah nasip etti. ovulasyon testi olmasaydı genel bilinen üzere ben 14. gün ve sonralarını değerlendirecektim.
Bende dediğin gibi bişey aldım loboquik markası bugün yada yarın gelir inşallah ise yararnetten almıştım sanırım 50 li idi ve içinde 5 ya da 6 adet hamilelik testi de vardı.Öyle bilindik bir marka değil, hatta uygun birşeydi. Eve gidince markasına bakarım.
Canim adet baslangicindam 10 gun saydim onuncu gun teste basladim adetim 25 eylulde gelmisti ben bes eylulde iki kalin cizgi gordum testte ondan once ucunde bi calismamiz oldu sonra besinde cift cizgiyi gorunce basladik calismalara ve hic ara falan vermedik 5, 6, 7, 8 her gun surdu calismalar daha nce gun asiri deniyorduk dedim bu ay da boyle olsun bi arladasim oyle tavsiye etti sonucta lazim olan bi sperm fln dediHayirli olsun bebisn saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah.Bende bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım..suan beklemedeyim artık..Rica etsem sen nasıl kullandinda hamile kaldın yani hangi günlerde birliktelik olmuştu paylaşır misin?
Canim son adetin me zamandi ben adet baslagicinin 11 gunu cift cizgiyi gordum erken yumurtluyormusum o test olmasa hep 14uncu gunu degerlendirir cok beklerdim daha ama gec te yumurtlayanlar varmis 18, 20 gunde yumurtlayanlar oluyormus o yuzden testlere devam et bence.Baktim esasinda cumartesi ve dun aksam tek cizgi cikti
Bu aksam da bakicam
Corek otu yagi iciyorum acaba erken catlatmis olabilir mi :)
Bende laboquick kullandım iyidirBende dediğin gibi bişey aldım loboquik markası bugün yada yarın gelir inşallah ise yarar
inşallah Allah gönlünüze göre versin.Hayırlı haberlerinizi alalım.Cevabin icin coook tesekkur ederim.bende adet bitimi 9.gün başladım , ilkkez bu ay kullandım.ve 15.gün çift çizgi gördüm öncesi o günü ve sonrasını değerlendirdim .inşallah olmuştur.
Ben ilk defa ovulasyon testi kullancam nasıl kullanilcagini bilmiyorum içeriğinde yaziyordur herhalde ama senin tavsiyem varmı nasıl kullandin sabah aksam mi yoksa günde bi kere miBende laboquick kullandım iyidir
Bende aynı canım 3ay denedik olmadı çok korkmaya başladım olmicak diye o yüzden bende loboquik aldım.adetim bitince baslicam hemen. Allah bu ay nasip eder inşallah bizim gibi isteyenlereMerhaba ben de aranıza yeni katıldım3 aydır deniyoruz sonuç alamadık henüz..bu ay ovülasyon testine başladım laboquik benimki de dün ikinci çizgi koyulaştı değerlendirdik bugün de bakıcam silikleşir mi ki ertesi gün?
ah inş canım ben de inanılmaz stres oldum düşünmiyim rahat olayım dedikçe kasıyorum kendimi hele ki bat yaklaşırken oldu mu olmadı mı diye sürekli değerlendirdiğimiz günlere bakıyorum yeterli mi vs diye off Allah hayırlısını versin hepimizeBende aynı canım 3ay denedik olmadı çok korkmaya başladım olmicak diye o yüzden bende loboquik aldım.adetim bitince baslicam hemen. Allah bu ay nasip eder inşallah bizim gibi isteyenlere
Canım ben çalışıyorum oyüzden günde bi kere yapma fırsatım oldu. Onun dışında herşey içinde yazıyo zatenBen ilk defa ovulasyon testi kullancam nasıl kullanilcagini bilmiyorum içeriğinde yaziyordur herhalde ama senin tavsiyem varmı nasıl kullandin sabah aksam mi yoksa günde bi kere mi
Hayırlı olsun rabbim kucaginiza almayı nasip etsin insallahbebiş erkek, kısmetse :)
amin inşallah.Allah dileyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun rabbim kucaginiza almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?