Aynı dönem gerçekten çok merak ettm şimdi belkide bu ay sonu ikimizde hamiş olacazzzYumurtluyorsun bence
Benimde 1 kasimdi ilk gunum
ayni belirtiler var su an
Ovulasyon testimde lh gorunmeye basladi
İnsallah bu ay yumurtlariz
kırmızı kartı gördüm ben malesef gece yarısı
aa o ne surat kız
her zaman aynı olmayabiliyor benimki 1-2 gün fark etti mesela bazen 5-6 güne kadar farklılık olabiliyorBende laborick testi aldım kullanıyorum ama adet dönemi takvimi vardı telefonda baktım ki aynısı hemde tamıtamına uyuyor .
Yani illa test almak gerekmezmiş,
Bende laborick testi aldım kullanıyorum ama adet dönemi takvimi vardı telefonda baktım ki aynısı hemde tamıtamına uyuyor .
Yani illa test almak gerekmezmiş,
Aynı dönem gerçekten çok merak ettm şimdi belkide bu ay sonu ikimizde hamiş olacazzz
kırmızı kartı gördüm ben malesef gece yarısı
tamam peki zaten bıraktım kafamda 8 tane ovulasyon testim kaldı yenisini almıcam onları kullanıcam gerisi hiç umursamıcam artık inşallah amacım bu artık bu ayaa o ne surat kızdaha yeni evlisin zaten evliliğin tadını çıkar bebiş gelene kadar sen böyle yaparsan biz napalım
52 ay mı bian hesaplayamadım oyy ne kadar uzun geldi birden maşallah inşallah güzel bebekle taçlanır aylarınızUzulme yahu daha 2 ay olmus
Benim 52 ay oldu evleneli :)
Ancak denemeye basladik
Siz yine iyisiniz
50 ay dusunebiliyormusun
52 ay mı bian hesaplayamadım oyy ne kadar uzun geldi birden maşallah inşallah güzel bebekle taçlanır aylarınız
neden ay olarak sayıyosunuz kiEvet canim 102 aydir da tanisiyoruz
Yani 50 ayi evlilik oncesi bosa gecen zaman
50 ayi evlilik sonrasi
Ama sabirla bekledim bu gunleri
Aylarda komik oldu :))
GünaydıınGünaydın kızlar :)
maşallah ayları sayıyorsunuz ben evlilik tarihimi yanlış söyleyen bir insan olarak tebrik ederim siziEvet canim 102 aydir da tanisiyoruz
Yani 50 ayi evlilik oncesi bosa gecen zaman
50 ayi evlilik sonrasi
Ama sabirla bekledim bu gunleri
Aylarda komik oldu :))
Kaldı 13 ne zaman belirti olur acaba? Bugün başım ağrıyor ama hamileliğe yormadım. Biraz da sol yumurtalık tarafımda ağrı var. Sözde kendimi dinlemiyorumGünaydıın
Benim de kaldı 12 sağ yumurtalıkta arada bir sancı oluyor geçiyor. ama ben de dinlemiyorum kendimiKaldı 13 ne zaman belirti olur acaba? Bugün başım ağrıyor ama hamileliğe yormadım. Biraz da sol yumurtalık tarafımda ağrı var. Sözde kendimi dinlemiyorum
Of valla çok zor bu bekleme süreci istediğimiz sonucu alsak bari :)Benim de kaldı 12 sağ yumurtalıkta arada bir sancı oluyor geçiyor. ama ben de dinlemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?