OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yumurtluyorsun bence
Benimde 1 kasimdi ilk gunum
ayni belirtiler var su an
Ovulasyon testimde lh gorunmeye basladi
İnsallah bu ay yumurtlariz
Aynı dönem gerçekten çok merak ettm şimdi belkide bu ay sonu ikimizde hamiş olacazzz

Bende laborick testi aldım kullanıyorum ama adet dönemi takvimi vardı telefonda baktım ki aynısı hemde tamıtamına uyuyor .

Yani illa test almak gerekmezmiş,

Bende laborick testi aldım kullanıyorum ama adet dönemi takvimi vardı telefonda baktım ki aynısı hemde tamıtamına uyuyor .

Yani illa test almak gerekmezmiş,

Denk gelmiştir, herzaman aynı olmaz. Bende laboquick kullanıyorum geçen ay 13.gün yumurtladm bu ay 11. Gün. Gebe kaldığım nisan ayı geç döllenmeydi 21.gün yumurtlamışım. Takvimler kesinlikle yanıltıcı.

Aynı dönem gerçekten çok merak ettm şimdi belkide bu ay sonu ikimizde hamiş olacazzz

İnsallah
buradaki herkes icin duamiz o
Benim cift cizgi oldu bugun cok sükür
Hamile kalamiyorum diye uzulurken
LH testinde cift cizgiyi gorecegim gunleri bile arayacagimi tahmin etmezdim.
Bugunlere de cok sukur
En azindan yumurta var diye umitleniyor insan

Bizimkisi dün uyuyakaldi

Bakalim insallah onunuzdeki gunleri degerlendirebiliriz

Doktor 10. Gun baslayin demişti 10. Gun cift cizgi oldu

Son düzenleme:
aa o ne surat kız daha yeni evlisin zaten evliliğin tadını çıkar bebiş gelene kadar sen böyle yaparsan biz napalım
tamam peki zaten bıraktım kafamda 8 tane ovulasyon testim kaldı yenisini almıcam onları kullanıcam gerisi hiç umursamıcam artık inşallah amacım bu artık bu ay

52 ay mı bian hesaplayamadım oyy ne kadar uzun geldi birden maşallah inşallah güzel bebekle taçlanır aylarınız

Evet canim 102 aydir da tanisiyoruz
Yani 50 ayi evlilik oncesi bosa gecen zaman
50 ayi evlilik sonrasi

Ama sabirla bekledim bu gunleri

Aylarda komik oldu :))

Evet canim 102 aydir da tanisiyoruz
Yani 50 ayi evlilik oncesi bosa gecen zaman
50 ayi evlilik sonrasi

Ama sabirla bekledim bu gunleri

Aylarda komik oldu :))
maşallah ayları sayıyorsunuz ben evlilik tarihimi yanlış söyleyen bir insan olarak tebrik ederim sizi
biri bana ne zamandır evlisin dediğinde her seferinde baştan sayıyorum kaç ay oldu acaba diye

Kaldı 13 ne zaman belirti olur acaba? Bugün başım ağrıyor ama hamileliğe yormadım. Biraz da sol yumurtalık tarafımda ağrı var. Sözde kendimi dinlemiyorum
Benim de kaldı 12 sağ yumurtalıkta arada bir sancı oluyor geçiyor. ama ben de dinlemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…