OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

daha önce hep erkenden başladım 18. günde en koyu halinde geldi ama sonra silikleşti. fakat benim testlerim hiçbir zaman iki çizgide aynı koyulukta olmuyor. ikinci çizgi hep daha silik. işkillendim bu durumdan doktora gittim yumurta tembelliği var dedi. adetin 10. gününde büyümüş bir yumurtam bile yoktu. geçen ay 21. günde 11 mm bi yumurtam vardı. bu ay kür yapıyorum belki büyür de geç yumurtlarım diye umut ettim ama yok ovulasyon testleri beni sadece strese sokuyor..

belki de kür sayesinde daha erken yumurtlamış olabilir misin acaba adetlerin düzenli mi ?

belki de kür sayesinde daha erken yumurtlamış olabilir misin acaba adetlerin düzenli mi ?
adetlerim düzenli ama yumurtam gelişmiyor. demek ki rahim kendini gebeliğe hazırlayıp adetle atıyor. of ne karışık bu işler ben de anlamadım bu işler neden böyle karışık ya

adetlerim düzenli ama yumurtam gelişmiyor. demek ki rahim kendini gebeliğe hazırlayıp adetle atıyor. of ne karışık bu işler ben de anlamadım bu işler neden böyle karışık ya
bence de çok karışık istiyorum ki bir kamera olsun içeride her an yumurtalıklarımda neler oluyor bileyim ne yapılması gerekiyorsa bileyim yapayım çok mu şey istiyorum

bence de çok karışık istiyorum ki bir kamera olsun içeride her an yumurtalıklarımda neler oluyor bileyim ne yapılması gerekiyorsa bileyim yapayım çok mu şey istiyorum
Valla aklımı mi okudun canım bende aynı sen gbi düşünüyorum nolurdu kı bilebilsek İçerde olup biteni ona göre davranırdik

ayy aynen aynen. çünkü yumurta takibi yaptırmak için vaktim yok artı ben onun için bile doktora giderken strese giriyorum. keşke onu da evde kendimiz halledebilsek süper olurdu..

Canim bugun bnim adet gunum adet olmadm sabah ilk idariryla ovi testi yaptm ve cift cizgi ckti her yerde okudm sabah idrariyla ovi testi yaplmazmis adet gunu yumurtlama olabiliyo mu?bu ay yumurtlamami takip edemedim

Canim bugun bnim adet gunum adet olmadm sabah ilk idariryla ovi testi yaptm ve cift cizgi ckti her yerde okudm sabah idrariyla ovi testi yaplmazmis adet gunu yumurtlama olabiliyo mu?bu ay yumurtlamami takip edemedim
Cift cizgi cikmasi degil iki cizginin esit koyulukta cikmasi hamilelige isaret eder

Kızlar ben ayın 2 sinde regl oldum dün kasıklarıma ağrı girdi ve beyaz bir akıntım var hala bugün test yapmaya başladım yani 7. Gün böyle çıktı sizce ne demek ? Catliyorsa daha erken değil mi sizce

Eklentiler

• IMG-20161109-WA0008.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 72

Canım daha bişiy yokki bunda eşit koyulukta yada t daha koyu olması lazım. Yüklediğim resimdeki 4 kasım gibi

Eklentiler

• 902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 72
O zaman ağrı ve akıntı başka biseyden (( üşüttüm mü acaba

Yumurtluyorsun bence
Benimde 1 kasimdi ilk gunum
ayni belirtiler var su an
Ovulasyon testimde lh gorunmeye basladi
İnsallah bu ay yumurtlariz

Eklentiler

• IMG_7810.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…