- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 35
daha önce hep erkenden başladım 18. günde en koyu halinde geldi ama sonra silikleşti. fakat benim testlerim hiçbir zaman iki çizgide aynı koyulukta olmuyor. ikinci çizgi hep daha silik. işkillendim bu durumdan doktora gittim yumurta tembelliği var dedi. adetin 10. gününde büyümüş bir yumurtam bile yoktu. geçen ay 21. günde 11 mm bi yumurtam vardı. bu ay kür yapıyorum belki büyür de geç yumurtlarım diye umut ettim ama yok ovulasyon testleri beni sadece strese sokuyor..daha önce test kullanarak 18. günden sonra yumurtladığını mı öğrendin anlayamadım ? çünkü hem her ay aynı olmayabilir herhangi bir kür ya da ilaç kullandıysan ya da başka bir sebepten yani kaçırmış olma ihtimalin olabilir ?
belki de kür sayesinde daha erken yumurtlamış olabilir misin acabadaha önce hep erkenden başladım 18. günde en koyu halinde geldi ama sonra silikleşti. fakat benim testlerim hiçbir zaman iki çizgide aynı koyulukta olmuyor. ikinci çizgi hep daha silik. işkillendim bu durumdan doktora gittim yumurta tembelliği var dedi. adetin 10. gününde büyümüş bir yumurtam bile yoktu. geçen ay 21. günde 11 mm bi yumurtam vardı. bu ay kür yapıyorum belki büyür de geç yumurtlarım diye umut ettim ama yok ovulasyon testleri beni sadece strese sokuyor..
adetlerim düzenli ama yumurtam gelişmiyor. demek ki rahim kendini gebeliğe hazırlayıp adetle atıyor. of ne karışık bu işler ben de anlamadım bu işler neden böyle karışık yabelki de kür sayesinde daha erken yumurtlamış olabilir misin acabaadetlerin düzenli mi ?
bence de çok karışıkadetlerim düzenli ama yumurtam gelişmiyor. demek ki rahim kendini gebeliğe hazırlayıp adetle atıyor. of ne karışık bu işler ben de anlamadım bu işler neden böyle karışık ya
Valla aklımı mi okudun canım bende aynı sen gbi düşünüyorum nolurdu kı bilebilsek İçerde olup biteni ona göre davranırdikbence de çok karışıkistiyorum ki bir kamera olsun içeride her an yumurtalıklarımda neler oluyor bileyim ne yapılması gerekiyorsa bileyim yapayım çok mu şey istiyorum
ayy aynen aynen. çünkü yumurta takibi yaptırmak için vaktim yok artı ben onun için bile doktora giderken strese giriyorum. keşke onu da evde kendimiz halledebilsek süper olurdu..bence de çok karışıkistiyorum ki bir kamera olsun içeride her an yumurtalıklarımda neler oluyor bileyim ne yapılması gerekiyorsa bileyim yapayım çok mu şey istiyorum
Valla aklımı mi okudun canım bende aynı sen gbi düşünüyorum nolurdu kı bilebilsek İçerde olup biteni ona göre davranırdik
neyse ki yalnız değilimayy aynen aynen. çünkü yumurta takibi yaptırmak için vaktim yok artı ben onun için bile doktora giderken strese giriyorum. keşke onu da evde kendimiz halledebilsek süper olurdu..
Canim bugun bnim adet gunum adet olmadm sabah ilk idariryla ovi testi yaptm ve cift cizgi ckti her yerde okudm sabah idrariyla ovi testi yaplmazmis adet gunu yumurtlama olabiliyo mu?bu ay yumurtlamami takip edemedimBen ovulasyon testini yumurtlama günü için değil ama gebelik öğrenmek için kullandım. Normal testlerden daha duyarlı olduğu için adetinize 1-2 gün kala veya geçe ovulasyon testinde çıkan çift çiZgi gebelik anlamına geliyor. Ben yeni öğrendim meğer çok bilinen birşeyimi bir sürü konu var açılmış bu konuda burda da
Cift cizgi cikmasi degil iki cizginin esit koyulukta cikmasi hamilelige isaret ederCanim bugun bnim adet gunum adet olmadm sabah ilk idariryla ovi testi yaptm ve cift cizgi ckti her yerde okudm sabah idrariyla ovi testi yaplmazmis adet gunu yumurtlama olabiliyo mu?bu ay yumurtlamami takip edemedim
Ozaman ben yumurtluyorm galiba cift cizgi olduguna goreCift cizgi cikmasi degil iki cizginin esit koyulukta cikmasi hamilelige isaret eder
Ikisi esit koyuluktamiydi?Ozaman ben yumurtluyorm galiba cift cizgi olduguna gore
Bibirine yakindi belki bi ton acigiIkisi esit koyuluktamiydi?
Hamilelikte olabilir canim biraz silikse belki gec dollenme falandir cunku bende ovulasyon testi bata 5-4 gun kala kopkoyu cikmisti ikinci cizgi. Yarin sabah bi gebelik testi yap bakalim belki cikarBibirine yakindi belki bi ton acigi
Gebelik testi yapmaya elim gitmiyoHamilelikte olabilir canim biraz silikse belki gec dollenme falandir cunku bende ovulasyon testi bata 5-4 gun kala kopkoyu cikmisti ikinci cizgi. Yarin sabah bi gebelik testi yap bakalim belki cikar
Kızlar ben ayın 2 sinde regl oldum dün kasıklarıma ağrı girdi ve beyaz bir akıntım var hala bugün test yapmaya başladım yani 7. Gün böyle çıktı sizce ne demek ? Catliyorsa daha erken değil mi sizce
Teste guvenmeyip degerlendir istersenKızlar ben ayın 2 sinde regl oldum dün kasıklarıma ağrı girdi ve beyaz bir akıntım var hala bugün test yapmaya başladım yani 7. Gün böyle çıktı sizce ne demek ? Catliyorsa daha erken değil mi sizce
O zaman ağrı ve akıntı başka biseydenCanım daha bişiy yokki bunda eşit koyulukta yada t daha koyu olması lazım. Yüklediğim resimdeki 4 kasım gibi
O zaman ağrı ve akıntı başka biseyden(( üşüttüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?