OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Merhaba arkadaşlar bende bu ay laboquick kullancam fakat tam anlayamadığım bir nokta var çift cizgiyımı yoksa sidikli cizgidemi degerlendirmeliyiz kullanım klavuzunda the çizgisi daha belirgin yada çift çizgi varsa pozitif diyor ve gerçekten bu testle hamile kalan var mı tesekkurler

bu arada ben bu ay ateş ölçer de kullandım ve oradaki yumurtlama günüm de 7 Kasım gözüküyor. Zaten ovulasyonda da en koyu çizgiyi 6 Kasım'da görmüştüm.

bu arada ben bu ay ateş ölçer de kullandım ve oradaki yumurtlama günüm de 7 Kasım gözüküyor. Zaten ovulasyonda da en koyu çizgiyi 6 Kasım'da görmüştüm.
Biz seninle aynı zamanda öğrenicez ben de ya 7sinde ya da 6sında yumurtladım diye tahmin ediyorum. 21'inde idrar testi yapcam ben de ya da 23'ünü mü beklesem Son adet tarihinden 30 gün dedi doktor.

ben de 22 Kasım'da yaparım diye düşündüm tabi gelmezse kırmızılar ya da beklerim, valla ben de çok kararsızım daha çok var zaten keşke şimdiden bilebilsek

Biz seninle aynı zamanda öğrenicez ben de ya 7sinde ya da 6sında yumurtladım diye tahmin ediyorum. 21'inde idrar testi yapcam ben de ya da 23'ünü mü beklesem Son adet tarihinden 30 gün dedi doktor.
bir de benim döngüm zaten 31 gün filan sürüyor seninki daha kısa sürüyor o zaman

Bende çift çizgi var ama koyu değil açık renk catlamamistir.dimi

bir de benim döngüm zaten 31 gün filan sürüyor seninki daha kısa sürüyor o zaman
Benim de öyle sürüyor tatlım. 30-31 bazen 33. Ama doktor 30 günü geçtikten bir iki gün sonra kan testi yapabilirsin dedi. Bir de araştırmalarıma göre yumurtladıktan 14 gün sonra regl olunuyormuş o yüzden öyle yazdım. Yoksa 23- 24'ü gibi regl olacağım ben de. İnşallah olmam amin.

inşallah olmazsın olmam olmayız

3damla canım 3iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…