- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
ay inşallah ya düşünmemeye çalışıyorum, unutunca oluyormuş öyle diyorlar ama hep buradayım ben nasıl düşünmeyeceksemOf valla çok zor bu bekleme süreci istediğimiz sonucu alsak bari :)
Biz seninle aynı zamanda öğrenicez ben de ya 7sinde ya da 6sında yumurtladım diye tahmin ediyorum. 21'inde idrar testi yapcam ben de ya da 23'ünü mü beklesembu arada ben bu ay ateş ölçer de kullandım ve oradaki yumurtlama günüm de 7 Kasım gözüküyor. Zaten ovulasyonda da en koyu çizgiyi 6 Kasım'da görmüştüm.
bir de benim döngüm zaten 31 gün filan sürüyor seninki daha kısa sürüyor o zamanBiz seninle aynı zamanda öğrenicez ben de ya 7sinde ya da 6sında yumurtladım diye tahmin ediyorum. 21'inde idrar testi yapcam ben de ya da 23'ünü mü beklesemSon adet tarihinden 30 gün dedi doktor.
Bende çift çizgi var ama koyu değil açık renk catlamamistir.dimiİnsallah
buradaki herkes icin duamiz o
Benim cift cizgi oldu bugun cok sükür
Hamile kalamiyorum diye uzulurken
LH testinde cift cizgiyi gorecegim gunleri bile arayacagimi tahmin etmezdim.
Bugunlere de cok sukur
En azindan yumurta var diye umitleniyor insan
Bizimkisi dün uyuyakaldi
Bakalim insallah onunuzdeki gunleri degerlendirebiliriz
Doktor 10. Gun baslayin demişti 10. Gun cift cizgi oldu
Benim de öyle sürüyor tatlım. 30-31 bazen 33. Ama doktor 30 günü geçtikten bir iki gün sonra kan testi yapabilirsin dedi. Bir de araştırmalarıma göre yumurtladıktan 14 gün sonra regl olunuyormuş o yüzden öyle yazdım. Yoksa 23- 24'ü gibi regl olacağım ben de. İnşallah olmam amin.bir de benim döngüm zaten 31 gün filan sürüyor seninki daha kısa sürüyor o zaman
inşallah olmazsın olmam olmayızBenim de öyle sürüyor tatlım. 30-31 bazen 33. Ama doktor 30 günü geçtikten bir iki gün sonra kan testi yapabilirsin dedi. Bir de araştırmalarıma göre yumurtladıktan 14 gün sonra regl olunuyormuş o yüzden öyle yazdım. Yoksa 23- 24'ü gibi regl olacağım ben de. İnşallah olmam amin.
Bende çift çizgi var ama koyu değil açık renk catlamamistir.dimi
neden ay olarak sayıyosunuz ki
3damla canım 3iyiBugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?
bat tarihlerim aynı sanırım. Benim 21 kasım...Biz seninle aynı zamanda öğrenicez ben de ya 7sinde ya da 6sında yumurtladım diye tahmin ediyorum. 21'inde idrar testi yapcam ben de ya da 23'ünü mü beklesemSon adet tarihinden 30 gün dedi doktor.
Sabret kuzu koyulaşıyo kaç gün olduYa kızlar benim ovu testim hala koyulaşmadı
Kuzum ya bat 23 Ekim şimdiye kadar koyu olması gerekmezmiydiSabret kuzu koyulaşıyo kaç gün oldu
Canım ya bende de aynı sıkıntı var sanırım ben beceremiyorum yada yumurtlamadım3damla canım 3iyi
Benim 23 u canim.bat tarihlerim aynı sanırım. Benim 21 kasım...
Tatlim ben doktora gittim o sekilde yazdigim gün. Yumurtam catlamisti. Ovulasyon testi bende dogru etkiyi vermedi.3damla canım 3iyi
Canim peki ultrasonda yumurtanin catladigini gordum yazmistin nasil oluyo merak ettim deTatlim ben doktora gittim o sekilde yazdigim gün. Yumurtam catlamisti. Ovulasyon testi bende dogru etkiyi vermedi.
Boyle saga sola yayilmis bir sekil oluyor :)Canim peki ultrasonda yumurtanin catladigini gordum yazmistin nasil oluyo merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?