- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
ne biliyim sanki yumurtladığımdan emin olup değerlendirince psikolojik olarak birleşimi de sağlayacaktımNeden gitsin ? Gün aşırı değerlendirdin ya işte sıkıntı yok ki
onu hep bende düşündüm garanti olsun diye ama çok araştırdım çok kişiden duydum doktor sitelerine baktım hepsi gün aşırı ilişkinin sağlıklı olduğunu, her gün olmasının sperm kalitesini düşürdüğünü söylüyor :)ne biliyim sanki yumurtladığımdan emin olup değerlendirince psikolojik olarak birleşimi de sağlayacaktım
Bilmiyoruz ki canım doktorlar da tam olarak bilemiyor hangi gün gidiyor. Ben ya koyu olduğu gün ya çatladığı gün değerlendirdim daha da şans kalmadı eşim bu akşam nöbetçi hayırlısı Allah'tan :) Gerçi doktor 5 sefer daha gün aşırı devam edin dedi. Şans olmasa neden devam edin desin?gitti yani yumurtam
ben de 5 Kasım ve 7 Kasımı değerlendirmiştim 6 Kasım yani koyu gördüğüm gün boştu. Ama testi yapmaya devam edeceğim ya hiç içime sinmedi benim sanki bir yanlışlık varmış gibi
birkaç yerde farklı şeyler yazıyorlar biri etkilemiyor diyor bizi dediğin gibi kaliteyi düşürüyor diyor neyse görücez 22 Kasım'daonu hep bende düşündüm garanti olsun diye ama çok araştırdım çok kişiden duydum doktor sitelerine baktım hepsi gün aşırı ilişkinin sağlıklı olduğunu, her gün olmasının sperm kalitesini düşürdüğünü söylüyor :)
bir daha mı yumurtlayacağız acabaBilmiyoruz ki canım doktorlar da tam olarak bilemiyor hangi gün gidiyor. Ben ya koyu olduğu gün ya çatladığı gün değerlendirdim daha da şans kalmadı eşim bu akşam nöbetçi hayırlısı Allah'tan :) Gerçi doktor 5 sefer daha gün aşırı devam edin dedi. Şans olmasa neden devam edin desin?
Kızlar benim adetim 5inde bitti 6sından itibaren gün aşrı ilişki devam bu aradada ovu testinede devam inofolicde bir tane devam ediyorum ama testlerde hep hayaletimsi bu ikinci çizgi ben yanlış mı yapıyorum acaba yoksa testlere 10. Günden itibaren mi yapmam gerekir kafam iyice karıştı ya
Ayyy bende sinir olduydum iyice neden böyle diye saol canım yaOvu testinde yum günleri dışında herzaman silik yada hayalet çıkar zaten canm. Kadınlarda lh homonu her zaman var çünkü. Sadece yum günü lh en yüksek seviyeye geliyo oda zaten yumurtayı tüplerden kanala salmak için. Sen devam et yapmaya, yum gününü kaçırdım derdin olmaz en azından.
aynı şeyi ben de diyorum valla ceket atsan hamile kalanlara çok özeniyorum biz de uğraşıyoruz işte yok yumurtam oldu mu çatladı mı neler nelerAyyy bende sinir olduydum iyice neden böyle diye saol canım yabunlarla uğraşmandan millet nasıl hamile kalıyor şaşıyorum bizim neden yokkk diyesim varrr bazen
Yok canım ben yapmayı bıraktım. Sinirlerim bozuluyor yaptıkça doktor yumurtan çatlamış dedi zaten gerisi Allah'tan. Tekrar yumurtlama ihtimaline karşı ilişki öneriyor heralde diye düşündüm ben de.birkaç yerde farklı şeyler yazıyorlar biri etkilemiyor diyor bizi dediğin gibi kaliteyi düşürüyor diyor neyse görücez 22 Kasım'da
bir daha mı yumurtlayacağız acabasen de testi yapmaya devam edeceksin di mi ?
Canım ben de öyle çıkıyordu 16. gün tamamen hayaletti. Hiç o tam koyuluktaki çizgiyi yakalayamadım. Doktora gittim yumurtan çatlamış dedi. O yüzden gün aşırı ilişkiye devam etmek gerek herkeste o testler doğru sonuç vermiyor.Kızlar benim adetim 5inde bitti 6sından itibaren gün aşrı ilişki devam bu aradada ovu testinede devam inofolicde bir tane devam ediyorum ama testlerde hep hayaletimsi bu ikinci çizgi ben yanlış mı yapıyorum acaba yoksa testlere 10. Günden itibaren mi yapmam gerekir kafam iyice karıştı ya
Aynen valla yok yumurtam oldu mu çatladı mı patladı mıaynı şeyi ben de diyorum valla ceket atsan hamile kalanlara çok özeniyorum biz de uğraşıyoruz işte yok yumurtam oldu mu çatladı mı neler neler
Benim daha 8.gün acaba ondan mı ki bende bekliyim bi bakalım 12.günü olmadı doktora giderim artıkCanım ben de öyle çıkıyordu 16. gün tamamen hayaletti. Hiç o tam koyuluktaki çizgiyi yakalayamadım. Doktora gittim yumurtan çatlamış dedi. O yüzden gün aşırı ilişkiye devam etmek gerek herkeste o testler doğru sonuç vermiyor.
doktor cidden çatlamış mı dedi sanaCanım ben de öyle çıkıyordu 16. gün tamamen hayaletti. Hiç o tam koyuluktaki çizgiyi yakalayamadım. Doktora gittim yumurtan çatlamış dedi. O yüzden gün aşırı ilişkiye devam etmek gerek herkeste o testler doğru sonuç vermiyor.
Evet canım dün doktora gittim. Çünkü sabah yaptığım test hiç pembeleşmedi hayalet gibiydi ben de yumurtlamıyorum herhalde diye panik yapıp akşamüstü doktora randevu alıp gittim.. Çatlamış yumurta hatta ultrasondan bana da gösterdi. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki bu testler.doktor cidden çatlamış mı dedi sanae ben de hiç ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum. bakıyorum milletin testi deli gibi koyu renk. bize niye olmuyor. daha da strese giriyorum moralim bozuluyor sonra
Evet canım dün doktora gittim. Çünkü sabah yaptığım test hiç pembeleşmedi hayalet gibiydi ben de yumurtlamıyorum herhalde diye panik yapıp akşamüstü doktora randevu alıp gittim.. Çatlamış yumurta hatta ultrasondan bana da gösterdi. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki bu testler.
18. günde mi başladın test yapmaya ?Reglimin 18. Gununden beri böyle. Bugun 22. Gün. Anlamadim gitti
evet geç yumurtluyorum.18. günde mi başladın test yapmaya ?
daha önce test kullanarak 18. günden sonra yumurtladığını mı öğrendin anlayamadım ? çünkü hem her ay aynı olmayabilir herhangi bir kür ya da ilaç kullandıysan ya da başka bir sebepten yani kaçırmış olma ihtimalin olabilir ?evet geç yumurtluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?