OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ne biliyim sanki yumurtladığımdan emin olup değerlendirince psikolojik olarak birleşimi de sağlayacaktım
onu hep bende düşündüm garanti olsun diye ama çok araştırdım çok kişiden duydum doktor sitelerine baktım hepsi gün aşırı ilişkinin sağlıklı olduğunu, her gün olmasının sperm kalitesini düşürdüğünü söylüyor :)

Bilmiyoruz ki canım doktorlar da tam olarak bilemiyor hangi gün gidiyor. Ben ya koyu olduğu gün ya çatladığı gün değerlendirdim daha da şans kalmadı eşim bu akşam nöbetçi hayırlısı Allah'tan :) Gerçi doktor 5 sefer daha gün aşırı devam edin dedi. Şans olmasa neden devam edin desin?

birkaç yerde farklı şeyler yazıyorlar biri etkilemiyor diyor bizi dediğin gibi kaliteyi düşürüyor diyor neyse görücez 22 Kasım'da
bir daha mı yumurtlayacağız acaba sen de testi yapmaya devam edeceksin di mi ?

Kızlar benim adetim 5inde bitti 6sından itibaren gün aşrı ilişki devam bu aradada ovu testinede devam inofolicde bir tane devam ediyorum ama testlerde hep hayaletimsi bu ikinci çizgi ben yanlış mı yapıyorum acaba yoksa testlere 10. Günden itibaren mi yapmam gerekir kafam iyice karıştı ya

Ovu testinde yum günleri dışında herzaman silik yada hayalet çıkar zaten canm. Kadınlarda lh homonu her zaman var çünkü. Sadece yum günü lh en yüksek seviyeye geliyo oda zaten yumurtayı tüplerden kanala salmak için. Sen devam et yapmaya, yum gününü kaçırdım derdin olmaz en azından.

Ayyy bende sinir olduydum iyice neden böyle diye saol canım ya bunlarla uğraşmandan millet nasıl hamile kalıyor şaşıyorum bizim neden yokkk diyesim varrr bazen

Ayyy bende sinir olduydum iyice neden böyle diye saol canım ya bunlarla uğraşmandan millet nasıl hamile kalıyor şaşıyorum bizim neden yokkk diyesim varrr bazen
aynı şeyi ben de diyorum valla ceket atsan hamile kalanlara çok özeniyorum biz de uğraşıyoruz işte yok yumurtam oldu mu çatladı mı neler neler

Yok canım ben yapmayı bıraktım. Sinirlerim bozuluyor yaptıkça doktor yumurtan çatlamış dedi zaten gerisi Allah'tan. Tekrar yumurtlama ihtimaline karşı ilişki öneriyor heralde diye düşündüm ben de.

Canım ben de öyle çıkıyordu 16. gün tamamen hayaletti. Hiç o tam koyuluktaki çizgiyi yakalayamadım. Doktora gittim yumurtan çatlamış dedi. O yüzden gün aşırı ilişkiye devam etmek gerek herkeste o testler doğru sonuç vermiyor.

aynı şeyi ben de diyorum valla ceket atsan hamile kalanlara çok özeniyorum biz de uğraşıyoruz işte yok yumurtam oldu mu çatladı mı neler neler
Aynen valla yok yumurtam oldu mu çatladı mı patladı mı millet hamile olduğunu bile anlamıyorum 2ay boyunca biz tırım tırım testlerle kafayı buluyoruz adalet mi bu ya
Benim daha 8.gün acaba ondan mı ki bende bekliyim bi bakalım 12.günü olmadı doktora giderim artık

Kızlar beyaz akıntı ardından yumurta akı kıvamı olunca değerlendirmek gerekiyor di mi? O günü mü yoksa ertesi gün mü çatlar.. ertesini mi değerlendirmek lazım

3 damla yeterli
4 damla da mürekkep dağılıyo :)

saat 4 te lavaboya gidiyorum en son. sonra bir şey içmiyorum.
işten eve gittiğimde saat akşam 7 gibi test yaptığımda çift çizgiyi görüyordum.
yani 3 saat bir şey içilmez ise test daha iyi çıkıyor

doktor cidden çatlamış mı dedi sana e ben de hiç ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum. bakıyorum milletin testi deli gibi koyu renk. bize niye olmuyor. daha da strese giriyorum moralim bozuluyor sonra

Reglimin 18. Gununden beri böyle. Bugun 22. Gün. Anlamadim gitti

Eklentiler

• IMG_6967.webp
    20 KB · Görüntüleme: 60
doktor cidden çatlamış mı dedi sana e ben de hiç ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum. bakıyorum milletin testi deli gibi koyu renk. bize niye olmuyor. daha da strese giriyorum moralim bozuluyor sonra
Evet canım dün doktora gittim. Çünkü sabah yaptığım test hiç pembeleşmedi hayalet gibiydi ben de yumurtlamıyorum herhalde diye panik yapıp akşamüstü doktora randevu alıp gittim.. Çatlamış yumurta hatta ultrasondan bana da gösterdi. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki bu testler.

evet gittiğim doktorların söylediği Lh testlerine çok kafayı takmayın
hamile kalan kalıyor da
geçen ay bende de hiç çift çizgi olmayınca moral bozuklugu oluyor
çok güvenmemek lazım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…