- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
inşallahİnşallah takibe gerek kalmaz annesinin rahmine tutunmuştur inşallah kuzusu :) Son 12 gün. Keyifsiz hissediyorum kendimi.
Erken gebelik testi alsak çıkar mı kiinşallah
ben de bir an önce günler geçsin istiyorum
bu kadar erken çıkmaz herhaldeErken gebelik testi alsak çıkar mı ki
Ya zaten yapı gereği sabırsız bir insanım. Gerçekten günü bırak saatler geçmiyor banabu kadar erken çıkmaz herhalde
ben de çok merak ediyorum ama bir yandan da şimdiden adet olunca 3. günü gidip hormon testi yaptırma planları yapıyorum beklentiye girince hayal kırıklığı çok kötü oluyorYa zaten yapı gereği sabırsız bir insanım. Gerçekten günü bırak saatler geçmiyor banaDayanamıyorum ölücem meraktan ahahahah
İnşallah gerek kalmaz canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Öğlen yediğim yemek mi dokundu nedir midem yanıyor çok rahatsızım :/ben de çok merak ediyorum ama bir yandan da şimdiden adet olunca 3. günü gidip hormon testi yaptırma planları yapıyorum beklentiye girince hayal kırıklığı çok kötü oluyor
aynen hayırlısı olsun. Geçmiş olsun, dikkat et yediklerine yağından filandır belki ağır gelmiştir.İnşallah gerek kalmaz canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Öğlen yediğim yemek mi dokundu nedir midem yanıyor çok rahatsızım :/
Arkadaşlarımda bir şey yok bana dokundu heralde. Zaten yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum şuara. Kafam çok takıyorum ya hamileliği heyecandan oluyor benceaynen hayırlısı olsun. Geçmiş olsun, dikkat et yediklerine yağından filandır belki ağır gelmiştir.
inşallah :)Arkadaşlarımda bir şey yok bana dokundu heralde. Zaten yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum şuara. Kafam çok takıyorum ya hamileliği heyecandan oluyor bence
Ay canım seni kendime çok benzettim hahahah ben daha ovülasyon döneminde bile değilim başladım beynimde ay midem mi bulandı ne ay karnım pıt pıt atiyo korkuyorum yakinda tekme atacak ve hissedecem hahahahArkadaşlarımda bir şey yok bana dokundu heralde. Zaten yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum şuara. Kafam çok takıyorum ya hamileliği heyecandan oluyor bence
Tez canlılık hiç iyi bir şey değil ama ya :) Kendi kendimi yiyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum hoop yine aynı :) Bu gidişle çocuk olursa erken doğururum ben bu evham yüzündenAy canım seni kendime çok benzettim hahahah ben daha ovülasyon döneminde bile değilim başladım beynimde ay midem mi bulandı ne ay karnım pıt pıt atiyo korkuyorum yakinda tekme atacak ve hissedecem hahahah
Tez canlılık hiç iyi bir şey değil ama ya :) Kendi kendimi yiyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum hoop yine aynı :) Bu gidişle çocuk olursa erken doğururum ben bu evham yüzünden
Site bizden kurtulamaz o zaman da bebek gelişimlerine yazarızValla bi hamile kalsak şu site bizden kurtulsa :)))
hahahaAy canım seni kendime çok benzettim hahahah ben daha ovülasyon döneminde bile değilim başladım beynimde ay midem mi bulandı ne ay karnım pıt pıt atiyo korkuyorum yakinda tekme atacak ve hissedecem hahahah
Her ay bitmek bilmeyen umuda sahibim verdiğim sözleri de tutamıyorum bu siteye girmicem diyorum ilk boşlukta pat burdayım. Ovülasyon testi alim doktora gitmicem dedim bugün soluğu doktorda aldim ovülasyon tarihimi belirlemek icin gebelik testi yapmıcam dedim regl oldum daha yumurtam çatlamadan test yaptim acaba üstüne mi gördüm diye ben artık kendimden umudu kestim kizlar adana ruh ve sinir hastalıklarında yatarsam hiç şaşmayın :)))))Site bizden kurtulamaz o zaman da bebek gelişimlerine yazarızAma inşallah bu ay güzel haberi alırız amin :)
Her ay bitmek bilmeyen umuda sahibim verdiğim sözleri de tutamıyorum bu siteye girmicem diyorum ilk boşlukta pat burdayım. Ovülasyon testi alim doktora gitmicem dedim bugün soluğu doktorda aldim ovülasyon tarihimi belirlemek icin gebelik testi yapmıcam dedim regl oldum daha yumurtam çatlamadan test yaptim acaba üstüne mi gördüm diye ben artık kendimden umudu kestim kizlar adana ruh ve sinir hastalıklarında yatarsam hiç şaşmayın :)))))
Yerim ya. Aynı ben gibisin. Ben de yumurtam çatlamıyor mu ovulasyon testlerinde çıkmıyor diye koştur koştur doktora gittim ya Hayırlısı Rabbimden inşallah hamile oluruz. Bir de bana ne demeli peki bizim daha ilk denememiz bu kimbilir ileri zamanlarda nasıl kafayı yerim ben Allah'ım aratma.
Çok kötüyüm gerçekten. Geçmiyor vakit. Kendime gıcık oluyorumInan ilk deneme daha fena oluyo diğerlerinde istiyosun ama zaten olmayacak yada amaaan olmazki diyip umutlaniyosun ilkin yerini tutmuyo ben ilk denemede poşet bile tasimiyodum ya hamileysem.die :)))
Bir sey sorabilir miyim, testi en fazla kac dakika icinde yorumlamak gerekiyor. Mesela yarım saat sonra daha koyulasmıs olursa, onu dikkate almamak lazım degil mi?
Ateş ölçerle destekleseniz daha iyi olur bence5-10 dakika yaziyordu sanirim
Sabah yine doktordaydim
Ovulasyon takibi yaptigimi soyledim
Cok guvenmeyin dedi yine
Ama vucudumdaki belirtiler de dünü gosteriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?