İnş güzel olur umudumu kestim artıkÖyle düşünüp olumsuza şartlama kendini o doktor öyle demiş belki bilmemiş anlamamış belki başkası başla bişey dicek inşallah herşey güzel olucak
Farketmez canım sen bugünü de değerlendir ki garanti olsun asıl önemli olan çatlamadan sonra spermle buluşması değil mi hiç riske atma inşallah bugünü de değerlendirHadi ya ben de bugünü degerlendirmistim tüh(((
Hadi ya ben de bugünü degerlendirmistim tüh(((
Kızlarbenim bugün akintim oldu yine biraz sizce yine mi yumurtluyorum ?
22. günüm bugünKacinci gunun
Test yapsana bi canim bakalim cizgiler nasil cikacak iki kez yumurtluyorda olabilirsinKacinci gunun
Dun yumurtlamissin bugun siliklesmesi normalKızlar valla şimdi aglicam ya dün tam koyu çizgiyi yakaladim derken bugün değerlendirme yapacakken bu çizgi yine gitti neden böyle oluyor lütfen cevaplayın((((
3 gün sürmezmi normalde? Peki şuan bugün catlamismi yumurtam değerlendirirsek tutma şansı yüksek olan bir gün müDun yumurtlamissin bugun siliklesmesi normal
3 gun yumurta canli kalir evet cok yuksek gunlerden biri bugun.mutlaka degerlendir bu aksami :)3 gün sürmezmi normalde? Peki şuan bugün catlamismi yumurtam değerlendirirsek tutma şansı yüksek olan bir gün mü
Sağ kasığımda regl olacakmis gibi ağrım var niyeyse3 gun yumurta canli kalir evet cok yuksek gunlerden biri bugun.mutlaka degerlendir bu aksami :)
Yumurta catlayinca siliklesiyo cizgilerSağ kasığımda regl olacakmis gibi ağrım var niyeyse(( ne zormuş yahu şu işler
Bugün neredeyse bütün gün disardaydim yeni geldim sayılır bu saatten sonra dogru olur mu kiTest yapsana bi canim bakalim cizgiler nasil cikacak iki kez yumurtluyorda olabilirsin
Bence akşam değil gündüz hatta sabah deneyin gençler ki ben bu şekilde hamile kaldım3 gun yumurta canli kalir evet cok yuksek gunlerden biri bugun.mutlaka degerlendir bu aksami :)
Onceki gunler test yapmis miydin? Yumurtlamadan sonrada silik cikiyor cunku yumurtlamis olabilirsinKızlar ben ilk defa sanırım dikkat ettiğimden bu şeffaf uzayan akıntıyı bugün gördüm zaten bi iki gündür de kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyordu hemen bugün ovu testi yaptım yine silik çıktı yani ben şimdi ne zaman yumurtlayacağım yani o uzayan akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor
Canım bütün yumurtlama testlerim bunlar be zaman yumurtladım bilmiyorum ama o uzayan akıntıyı bugün çok net gördüm ya yumurtladım yada henüz yumurtlayacağım anlayamadım bir türlüOnceki gunler test yapmis miydin? Yumurtlamadan sonrada silik cikiyor cunku yumurtlamis olabilirsin
Canim akintiyi dikkate al bence burda bi arkadas test kullandigi halde yumurtlamasi cikmadi doktordan ogrendi yumurtladigini teste cok guvenme. Sen degerlendir gun asiri testi de yapmaya devam et yarin falan koyulasir belkiCanım bütün yumurtlama testlerim bunlar be zaman yumurtladım bilmiyorum ama o uzayan akıntıyı bugün çok net gördüm ya yumurtladım yada henüz yumurtlayacağım anlayamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?