OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar valla şimdi aglicam ya dün tam koyu çizgiyi yakaladim derken bugün değerlendirme yapacakken bu çizgi yine gitti neden böyle oluyor lütfen cevaplayın ((((

Eklentiler

• IMG-20161112-WA0000.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar ben ilk defa sanırım dikkat ettiğimden bu şeffaf uzayan akıntıyı bugün gördüm zaten bi iki gündür de kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyordu hemen bugün ovu testi yaptım yine silik çıktı yani ben şimdi ne zaman yumurtlayacağım yani o uzayan akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor

Onceki gunler test yapmis miydin? Yumurtlamadan sonrada silik cikiyor cunku yumurtlamis olabilirsin

Onceki gunler test yapmis miydin? Yumurtlamadan sonrada silik cikiyor cunku yumurtlamis olabilirsin
Canım bütün yumurtlama testlerim bunlar be zaman yumurtladım bilmiyorum ama o uzayan akıntıyı bugün çok net gördüm ya yumurtladım yada henüz yumurtlayacağım anlayamadım bir türlü

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 45
Canım bütün yumurtlama testlerim bunlar be zaman yumurtladım bilmiyorum ama o uzayan akıntıyı bugün çok net gördüm ya yumurtladım yada henüz yumurtlayacağım anlayamadım bir türlü
Canim akintiyi dikkate al bence burda bi arkadas test kullandigi halde yumurtlamasi cikmadi doktordan ogrendi yumurtladigini teste cok guvenme. Sen degerlendir gun asiri testi de yapmaya devam et yarin falan koyulasir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…