Inofolic olabilir ben de buradan öğrenip kullanmaya başlamıştım. pekmez fındık yediriyorum ben ilişki de var ama kısmetinde ne varsa o oluyor valla inşallah bizim de kısmetimizde vardır anne olmakFolik asit kullanin kizlar hamile kalmayi kolaylastiyor diye duymustum. Bi de bol bol iliskiiliski sonrasi 20-30 dk yatin bide esinize findik yedirin
sen kaçıncı denemede hamile kalmıştın ?Folik asit kullanin kizlar hamile kalmayi kolaylastiyor diye duymustum. Bi de bol bol iliskiiliski sonrasi 20-30 dk yatin bide esinize findik yedirin
Ben de 26 gündür folik asit kullanıyorum bakalim faydasi olacak mi?Folik asit kullanin kizlar hamile kalmayi kolaylastiyor diye duymustum. Bi de bol bol iliskiiliski sonrasi 20-30 dk yatin bide esinize findik yedirin
Ben ikinci ayda kaldim canimsen kaçıncı denemede hamile kalmıştın ?
Ay ne güzel maşallah Allah tamamina erdirsin insallah.Ben ikinci ayda kaldim canim
Sadece ovu testi kullanıyorum canım ya ben farketmedim yada yumurtlamadım bilmiyorum ama ümidim kesildi artıkbenimle aynı günlerde bitmiş seninki de ben 6 Kasımda gördüm dediğin gibi görmüş olman gerekiyordu aslında bugün de göremezsen imkanın varsa doktora git istersen. ateş ölçer kullanıyor musun yoksa sadece ovu. testi mi ?
Allaha sukur cok zorlanmadim ama ilk bir ay da olmamasi bana nasip kelimesinin anlamini cok iyi ogretti. Hic bi sebep yokken olmuyorsa demekki vakti var Allah hayirli zamanda nasip etsin insallah herkese :)Ay ne güzel maşallah Allah tamamina erdirsin insallah.
Çok zorlanmamissin sen ama burada bizim dertleri dinliyorsun :)
Kızlar benim şu testleri bir yorumlar mısınız dünün testini işyerinde unutmuşum ama bugünkü ile aynı koyuluktaydı
Canım bat 23 Ekim 28 kasımda bitti ben 2 Kasım'da başladım testi yapmaya tahminimce 21 Kasım da adet olmam lazım ama daha yımurtlamadığım için olamayacağım sanırım9 kasimda bi koyuluk var sanki
Ama devami yok gibi
Kacinci gunundesin bugun
Az önce adet oldum. Lekelenme ile başlayınca sevinmiştim ama maalesef devamı geldiAskn89 var mı bi değişiklik canım ??????
Amin canım inş doğal yolla olması zor ama biraz daha deniycemozaman önümüzdeki ay inşallah gönlünce olsun herşey canım
Canım bat 23 Ekim 28 kasımda bitti ben 2 Kasım'da başladım testi yapmaya tahminimce 21 Kasım da adet olmam lazım ama daha yımurtlamadığım için olamayacağım sanırım
Kizzlar koyu çizgiyi 9. Gün yakaladimm. Ne zamam catlama gerceklesirr ??
Hadi ya ben de bugünü degerlendirmistim tüh24 -36 saat icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?