OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Folik asit kullanin kizlar hamile kalmayi kolaylastiyor diye duymustum. Bi de bol bol iliski iliski sonrasi 20-30 dk yatin bide esinize findik yedirin

Folik asit kullanin kizlar hamile kalmayi kolaylastiyor diye duymustum. Bi de bol bol iliski iliski sonrasi 20-30 dk yatin bide esinize findik yedirin
Inofolic olabilir ben de buradan öğrenip kullanmaya başlamıştım. pekmez fındık yediriyorum ben ilişki de var ama kısmetinde ne varsa o oluyor valla inşallah bizim de kısmetimizde vardır anne olmak

Sadece ovu testi kullanıyorum canım ya ben farketmedim yada yumurtlamadım bilmiyorum ama ümidim kesildi artık

Ay ne güzel maşallah Allah tamamina erdirsin insallah.
Çok zorlanmamissin sen ama burada bizim dertleri dinliyorsun :)
Allaha sukur cok zorlanmadim ama ilk bir ay da olmamasi bana nasip kelimesinin anlamini cok iyi ogretti. Hic bi sebep yokken olmuyorsa demekki vakti var Allah hayirli zamanda nasip etsin insallah herkese :)

Kızlar benim şu testleri bir yorumlar mısınız dünün testini işyerinde unutmuşum ama bugünkü ile aynı koyuluktaydı

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 57
9 kasimda bi koyuluk var sanki
Ama devami yok gibi
Kacinci gunundesin bugun
Canım bat 23 Ekim 28 kasımda bitti ben 2 Kasım'da başladım testi yapmaya tahminimce 21 Kasım da adet olmam lazım ama daha yımurtlamadığım için olamayacağım sanırım

Öyle düşünüp olumsuza şartlama kendini o doktor öyle demiş belki bilmemiş anlamamış belki başkası başla bişey dicek inşallah herşey güzel olucak

Kizzlar koyu çizgiyi 9. Gün yakaladimm. Ne zamam catlama gerceklesirr ??

Eklentiler

• IMG-20161111-WA0007.webp
    3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…