geç yumurtlama olabilir mi? Benim de baya geç oldu.. ovulasyon testiyle öğrendim aynı şekilde..Eki Görüntüle 1910729 kizlar bata 5 kala ovu testim niye boyle koyu ciktikiiiiii
Ben tam bilmiyorum, yeni sayılırım sitede ama, ovulasyon testini erken gebelik teshisi icin kullanlar oldugunu okudum bu sitede. Valla hamilelik olmasın sakın?? ya da pardon hamilelik olsun insallahEki Görüntüle 1910729 kizlar bata 5 kala ovu testim niye boyle koyu ciktikiiiiii
Bi de uzaktan cekip atsana canim. Bu ay yumurtlamismiydin?Eki Görüntüle 1910729 kizlar bata 5 kala ovu testim niye boyle koyu ciktikiiiiii
Evet ben de okumuştum nette hatta hamilelik testlerinden daha çabuk sonuç veriyormuşBen tam bilmiyorum, yeni sayılırım sitede ama, ovulasyon testini erken gebelik teshisi icin kullanlar oldugunu okudum bu sitede. Valla hamilelik olmasın sakın?? ya da pardon hamilelik olsun insallah
İniallah canım valla üzülüyorum bir umutla test aldım kızlarım ne güzel koyu koyu bende hiçbirşey yok inşallah olur peki akıntıdan kaç gün sonra çatlıyor yumurta bilgin var mı canımCanim akintiyi dikkate al bence burda bi arkadas test kullandigi halde yumurtlamasi cikmadi doktordan ogrendi yumurtladigini teste cok guvenme. Sen degerlendir gun asiri testi de yapmaya devam et yarin falan koyulasir belki
Aynen ben ovulasyon testiyle ogrenmistimBen tam bilmiyorum, yeni sayılırım sitede ama, ovulasyon testini erken gebelik teshisi icin kullanlar oldugunu okudum bu sitede. Valla hamilelik olmasın sakın?? ya da pardon hamilelik olsun insallah
Canım ovu testi ile hamile kaldığını öğrenenler olmuş ama diğeri ile aynı koyulukta olması gerekiyormuş sanırım öyle duymuştum bana da koyu geldi inşallah bebeğin habercisidir canımEki Görüntüle 1910729 kizlar bata 5 kala ovu testim niye boyle koyu ciktikiiiiii
Canim uzulme bosuna aslinda test biraz bahane gun asiri duzenli bir sekilde iliski olmasi en guzeli en garantisi.ben test kullandim ama gun asiri iliskiyede devam ettim. Bugun yarin catlar yumurtan bence insallahİniallah canım valla üzülüyorum bir umutla test aldım kızlarım ne güzel koyu koyu bende hiçbirşey yok inşallah olur peki akıntıdan kaç gün sonra çatlıyor yumurta bilgin var mı canım
Canim ilk 5 dakikada bu hali aldi c kadar degil ama bana koyu geldi sanki evet yumurtlamistim cift cizgi ayin 2 sinde gordumBi de uzaktan cekip atsana canim. Bu ay yumurtlamismiydin?
Benim bata 7 gun varken nerdeyse t cden koyuydu oyle anladim. Ama belki gec dollenme falanda olabilir. Koyulugu fazla olsaydi hamilelik derdim hemen ama biraz silik gibi. Insallah gec dollenme falandir hamissindirCanim ilk 5 dakikada bu hali aldi c kadar degil ama bana koyu geldi sanki evet yumurtlamistim cift cizgi ayin 2 sinde gordum
Insallah canim yaBenim bata 7 gun varken nerdeyse t cden koyuydu oyle anladim. Ama belki gec dollenme falanda olabilir. Koyulugu fazla olsaydi hamilelik derdim hemen ama biraz silik gibi. Insallah gec dollenme falandir hamissindir
Bende oyle okumustum canim ama genelde daha silik ciktigi icin tuhaf geldi banaCanım ovu testi ile hamile kaldığını öğrenenler olmuş ama diğeri ile aynı koyulukta olması gerekiyormuş sanırım öyle duymuştum bana da koyu geldi inşallah bebeğin habercisidir canım
Hayırlısı olsun tatlım bekle bakalım test yaparsın daha sonra kesim sonucu öğrenirsin inşallaj vardır canım bu güzel haberi bizimle paylaşırsınBende oyle okumustum canim ama genelde daha silik ciktigi icin tuhaf geldi bana
Insallah hepimizde vardir canim paylasirim tabikideHayırlısı olsun tatlım bekle bakalım test yaparsın daha sonra kesim sonucu öğrenirsin inşallaj vardır canım bu güzel haberi bizimle paylaşırsın
Daha koyu olmalı sanırım canım.Kızlar bu koyuluk yeterli mi yoksa daha da mı koyu olması gerekiyor
Benimki sf 78 de bu aykiKızlar bu koyuluk yeterli mi yoksa daha da mı koyu olması gerekiyor
İnşallah Canım kafanï dağıtmaya çalış birazİnşallah takibe gerek kalmaz annesinin rahmine tutunmuştur inşallah kuzusu :) Son 12 gün. Keyifsiz hissediyorum kendimi.
Kaldi 10 :)İnşallah Canım kafanï dağıtmaya çalış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?