Sizin oldumu peki ovülosyon yöntemiyleEvet regl geçince yapmak en mantıklısı. Ben iki gebeliğimde hep bir hafta önceden yaptım sonrası hüsran bir boş bir kimyasal gebelik yaşadım. En iyisi regl gecikince yapmak inşallah sağlıklı bir şekilde tutunmuş olur
Umutlandırmak istemem ama ben önceki gebeliklerimde regle yakın ovu testi yaptıgımda iki çizgi de koyu çıkıyordu. Bu aralar şüphem var bende bugün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyu cıktıKızlar merhabalar. Bu ay ilk defa Ovülasyon testi denemek istedim 4-5 Ekim pikti 6 sında silikleşti testim. Bugün adete iki gün kaldı bu Ovülasyon testi bu sabah yaptığım test daha önceki günlere göre koyu gibi geldi ama gebelik olabilir mi sizce
Yani bendeki görüntüye benzer mi sizindeUmutlandırmak istemem ama ben önceki gebeliklerimde regle yakın ovu testi yaptıgımda iki çizgi de koyu çıkıyordu. Bu aralar şüphem var bende bugün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyu cıktı
Evet sizinkinden bir tık koyu sadece. Benim regl günüme 6 7 gün varYani bendeki görüntüye benzer mi sizinde
Yaptım ama Regle 5 gün kala yapmıştım negatifti şimdi bugün iki gün kaldı bugüne kadar ovu testlerim de silikti zaten bu sabah bu kadar bet gördüm yine siz yaptınızmı testEvet sizinkinden bir tık koyu sadece. Benim regl günüme 6 7 gün var
Erken gebelik testi yaptiniz mi
İnşallahhh Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınnnBen 2 gün önce erken gebelik yaptım ama negatifti. Bugün kaset test yaptım silik çıktı biraz umutlandım açıkçası. Umarım buraya bu ay ikimizde yazarız hamileyizzz diye
Ay bilemiyorum koyu gibi ama umut vermekte istemem sonradan üzülmeyesin diyeKızlar iyi akşamlar bugün regl günüm normalde henüz kanama olmadı Buda Ovülasyon testi gebelik testim kalmamış elimde yok yapamıyorum sizce olabilir mi
Kızlar iyi akşamlar bugün regl günüm normalde henüz kanama olmadı Buda Ovülasyon testi gebelik testim kalmamış elimde yok yapamıyorum sizce olabilir mi
Ay ama Buda koyu duruyor silik falan değil senin ne kadar kaldı RegleEki Görüntüle 3661803 benimki de bu şekilde ovulasyon
Benim Takvimde 4 gün gösteriyor ama son regl 26 eylüldü . En geç 6 gün diyelim :)Ay ama Buda koyu duruyor silik falan değil senin ne kadar kaldı Regle
Benim Takvimde 4 gün gösteriyor ama son regl 26 eylüldü . En geç 6 gün diyelim :)
Ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan yapmıştım canımValla bilmiyorum ya gerçekten kafam karıştı Ovülasyon testinden inşallah vardır diyelim senin daha varmış ama benim test vaktim geldi galiba cesaret edebilirsem :)
Geçtiğimiz aylarda yalancı pozitiflerle uğraşınca hiç cesaretim kalmadı da ondan yoksa bende çoktan yapardım 6 gün önceden başlardım hattaBen senin yerinde olsam şimdiye çoktan yapmıştım canım
Merhaba benim de en son 26 eylülde oldum 1 ekimde bitti 2 ekimden beridir de ovülasyon yapıyorum tam piki göremedim ve şu an 4-5 gün var adet günüme testlerim bu şekilde ilerliyor bakar mısınız ? Anlamıyorum bi de testler durdukça renkleri gitti mesela 16 Ekim 12 Ekim falan koyuydu açıldı durdukça 20 Ekim gibiydi renkleri.Benim Takvimde 4 gün gösteriyor ama son regl 26 eylüldü . En geç 6 gün diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?