saol canım gittigidiyordan aldım
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK
bakalım belki bi faydasi olur. inşallah anlaybilirsem tam tarihimi belki tuttururuz...
Insallah 2014 te alcaz kucagimiza kac ay o igneyi vurulcan yada etkisi kac ay surucek
Ekimde adet başladığında gittiyimde başlanacak 28 gün sonra ikinci iğne vurulacakmış hemşire 2 ay 6 haftalık süreden bahsetti sonrada bunları sonra anlatırım kafan karışmasın gibi birşeyler söyledi sanırım ikinci 28 günlük süre bittince kendiliğimden adet olmam beklenip yumurtlama ilaçlarına başlanacak yaşayacaklarımı bende bilmiyorum :26: gerisi allahın takdiri sen ne yaptın başladın mı bahsettiğin ota tadı nasıl ? sen söylediğinde google ya yazdığımda kadınlar kulubunde paylaşımları vardı nasıl kullanılacağı falan yazıyordu birde küçük bir parçasını hep üzerinde taşıyacakmışsın ve hamile kaldığını öğrendiğin an hemen çıkartacakmışsın (bende hayıt tohumuyla civanperçemi kullandım geçen sene bu otlarda kadın hastalıklarında hormonları dengelemekte ve hamile kalmakta çok faydalıymış ama ikiside çok acı içememiştim tekrar başlamayı düşünüyorum en azından aldıklarımı bittireyim
Bi basla bakalim ne diyecekler 2 aydan bisi olmaz olsunda 2 ay gec olsun napcan beklicen iste nazli olcak heralde bizin bebisler. Bende basladim ota bugun ilk defa ictim tadi degisik degildi ama az beklettim o yuzden gerci ben sabah koyup aksam o suyu iciyorum aksam tekrar koyup sabah iciyorum arada otu cikartiyorum hos burdakiler damacananin icine atmislar ben pek oyle olcagini dusunmuyorum nedense ustumde tasimaya gelince oyle birseye cesaret edemem ben yok kalirsa cocuk dusermis yok bilmem ne bu kadar bekleyecem sonra unutursam ne olcak anliyacagin otu kafama gore takiliyorum hos hersey Allahtan sonucta Fatma anamizdan istemiyoruz bu ot da sadece vesile olcak diye dusunuyorum aman oyle iste sen alirsan okudugun gibi kullan ama bana uyma :-D
Ben beklemeye razıyım işin ciddiyetini anlayana kadar baya oyalandım uzun süre doğum kontrol hapı kullandım küçülür umuduyla yeterki tedaviden güzel sonuçlar alayım formlarda okuyorumda tüp bebekte bilenegatif sonuçlar alanlar var:26: insan ister istemez kötü ihtimalleri aklına getiriyor Allah hayırlısın nasip etsin sen ne yaptın başladın mı ovulasyon takibine her ihtimale karşı adettin 20. gününe kadar gün aşırı çalışiyi haberlerini bekliyorum
Ben basladm takibede soyle bir sorun var test yapiyorum ama dun cok hafif kirmizi cizgi vardi bu gun yaptim yok okadar erkende catlayamaz daha bugun 10. Gun kafam karisti carsamba gunu yumurta takibi icin gidicem doktora bi bakilcak ne kadar buyudu diye ama malesef sanirim catladi aman neyse bu ayda olmadi buyuk ihtimalle saglik olsun
T çizgizi C ile aynı koyulukta olduğunda pozitif biliyorsun bahsettiğin hafif kırmızı çizgi her yaptığımızda çıkar vücudumuzda her zaman lh hormonu var benim adettim 25 günde oluyordu 2 ay yaptım ve iki aydada 11. gün çift çizgiyi yakaladım endişelenme daha yumurtan çatlamamıştır doktora gitmen iyi olmuş doktor yumurta takibi yapalım demişti sen pek isttememiştin öyle yazmıştın neden istemedi diye şaşırmıştım ilgili doktor bulmuşken değelendirmiyor diye böylesi daha iyi yumurtan ne kadar büyüdüğünü ve çatladığını görürsün için rahat eder biz elimizden geleni yapalımda gerisi allahın takdiri
Bugunde yaptim testi gene silikcikti pazartesi gidemedim doktorum yokmus yarin gidicem yumurtama bakacak ben yumurta takibi istedim ondasorun yokta klomen varya onu istemedim onun sonunca catlatma ignesi oluyorsun ya o yuzden kafam karisti birde erken diye boyle seylere girmek istemedim sonucta daha 5 aydir deniyoruz offf kafam karisik iste bakalim yarin ne diyecek sanada bisi kalmadi 5 ine
bende evlenmeden önce bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum en yakınlarımdan birtanesi evliliğin 2. ayında amcamın kızıda daha cinsel birleşmeyi tam yaşayamadan hamile kaldı geçen gün konuştuk hamileliği 4 aylık olduğunda dahi tam cinsel birliktelik yaşayamamıştık diyor :26: gördüğüm örneklerde süpriz bebekler var kolaycacık oluyor kendimide öyle olacak zannettipama maalesef bu gün adet oldum yarına randevu aldım gittin mi doktora ne söyledi klomeni yumurtası büyümeyen kişilerde kullanıyorlar buradan okuduğuma göre senin kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa üç dört ay daha denersin inşallah gerek kalmazda hapa falan olmazsa öyle denersin adettin 21. günü yapılan progesteron hormon testini yaptırmıştıydın bu hormonun 10 ve üzeri olması yumurtlamanın iyi olduğunu belirtiyormuş 10 dan düşük olduğunda hamile kalmak zorlaşıyormuş
Aa inanmiyorum ya hakkaten boyle hikayeleler vardir doktorum yoktu mecbur baska doktora gorundum oda 17 cm olmus dedi bakalim artik kismrt ben hic yaptirmadim 21. Gunu test fln devlette yapilabiliyormu acaba eeee doktor ne dedi peki sana merak ettim
arkadaslar merhaba bende 30 yasindayim bu ay ovulasyon testi yaptim ama hic yumurtlama gostermedi bana( by ay yine yapicam acaba hic yumurtlamadigim bir ay olabilr mi birde clear.... marka testi eczaneden alaninuz oldumu?
Yumurtan yeterince büyümüş çatlayıp çatlamadığını söylemedi mi sadece yumurtanın büyüklüyünü mü söyledi bahsettiğim adettin 21. günü testi devlet hastanelerinde yapılıyor basit sadece kan testi ben ilk iğnemi dün göbekten yaptılar 28 gün ikincisi yapılacak uzun süre adet görmeyeceğim
merhaba canım. ben de 30 yaşındayım. 4 aydır çocuk için çalışıyoruz. bu ay ben de netten laboQuick marka ov. testi aldım. ama maalesef ben de belirgin şekilde çift çizgi göremedim =( adetime daha 10 gün var ama sanki adet olucakmış gibi hissediyorum =(
Belki yumurtan erken catlamistir ben bundan onceki ay hic goremedim sonrada pes etmistim kafana takma sen gene calismalara devam etseydin
kızlar hiç progesteron ölçümü yaptırdınız mı? adetin 21. gününde gitmek gerekiyormuş sanırım.
ben bu cuma yaptırmayı düşünüyorum. kan tahliliyle bakılıyor değil mi? bi de aynı gün içinde sonuç çıkıyor mu?
Ya kadin cildirtti beni buyuklugunu bile ben sordum aman neyse zaten test yaptim cift cizgiyi gordum dedim demekki daha yumurtlamadim bakalim insallah hayirlisiyla bu ay tutar ne hikmetse cimde acayip bir his var Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah buarada tek igneylemi adet kesiliyor ne kadar ilginc
merhaba canım. ben de 30 yaşındayım. 4 aydır çocuk için çalışıyoruz. bu ay ben de netten laboQuick marka ov. testi aldım. ama maalesef ben de belirgin şekilde çift çizgi göremedim =( adetime daha 10 gün var ama sanki adet olucakmış gibi hissediyorum =(
Testi yaparken aynı saate ve sıvı tüketmemeye dikkat ediyormusun doktorlar hep aynı şeyi söylüyor adet olduğunda 14 gün geriye sayarsan yumurtlama gününü bulursun diye adetlerin düzenliyse bu şekilde önümüzdeki aylardaki yumurtlama günlerini tahmin edebilirsin sters yapma yumurtlamadan 3 gün önce bile ilişki olsa döllenme ihtimali var spermlerin ömrü 3 günden fazla
kızlar hiç progesteron ölçümü yaptırdınız mı? adetin 21. gününde gitmek gerekiyormuş sanırım.
ben bu cuma yaptırmayı düşünüyorum. kan tahliliyle bakılıyor değil mi? bi de aynı gün içinde sonuç çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?