Daha önce çatladı dediginde nasıl oldu koyuluktan sonra bekledin silikleştiginde mi catlama kabul etin yoksa koyuluğu gördüğündemiİnşallah canım yaa hayırlısı olsunda ovülasyon deneyim dedim.bu akşam silik çizgi cıktı şimdi tekrar deneyim dedm çizgi kayboldu sanki
Bak canım atayım foto sanaDaha önce çatladı dediginde nasıl oldu koyuluktan sonra bekledin silikleştiginde mi catlama kabul etin yoksa koyuluğu gördüğündemi
At canım dmekle anlaşılmïyor resim kyman daha iyi olurBak canım atayım foto sana
Son 16. Gün çatlamış canım sonuncu hangi gin bugün dedigin mi yoksa inceki miYumurtlama zamanım böle canımAytanesii
Yoksa hamilemisin kızBugün yumurtlamadan sonra 10 gün geçti yine ovü deneyim dedim böle cıktıAytanesii O attığım testler 10 gün önce yumurtlama zamanım simdi tek attığım bu aksm yaptm.ölesine gebelik anlıyor ya bazıları
Kan versen varmı anlarson birtane daha yap yaron geçsin öyle yap heyecanlandım simdi bakBugün yumurtlamadan sonra 10 gün geçti yine ovü deneyim dedim böle cıktıAytanesii O attığım testler 10 gün önce yumurtlama zamanım simdi tek attığım bu aksm yaptm.ölesine gebelik anlıyor ya bazıları
işte 2.ye yapayım dedim daha silik cıktı ama bundan aynı akşam içinde noluyor ki öleYoksa hamilemisin kızaklıma gelmedi ya inşaAllah
Elimde gebelik testi de var 11.gün olcak yarın yumurtlamadan sonra sence yapsammıKan versen varmı anlarson birtane daha yap yaron geçsin öyle yap heyecanlandım simdi bak
İkigün üst üste olmason bkrgün daha bskle ozaman daha koyulaşır benimkide 8 gün sonra çıktıElimde gebelik testi de var 11.gün olcak yarın yumurtlamadan sonra sence yapsammı
Yaa ne güzel Ben bişey hissetmiyorum sadece yumurtlamadan 8güb sonra göğüslerim acımaya başladı belkide adet belirtisi ben sabah tekrar ovülasyon deneyim kendimi tatmin etmek içinİkigün üst üste olmason bkrgün daha bskle ozaman daha koyulaşır benimkide 8 gün sonra çıktıyerlesmesini bils hossettim okadar slrun çokardı ki
Sıcaklama baş ağrısı kasık ağrısı lekelenme Allah ne verdiyse yaşadom bunlar hep yerleşme belirtisiymişYaa ne güzel Ben bişey hissetmiyorum sadece yumurtlamadan 8güb sonra göğüslerim acımaya başladı belkide adet belirtisi ben sabah tekrar ovülasyon deneyim kendimi tatmin etmek için
Geçen ay bende o saydıkların vardı ama bebiş yoktu bu ay h iç belirtim yok ı nsallah bebiş vardırSıcaklama baş ağrısı kasık ağrısı lekelenme Allah ne verdiyse yaşadom bunlar hep yerleşme belirtisiymiş
Canım yumurtlamada ayrı belirti yaşadm yerleşmede ayrı çok değisikti ben baya bi yattım grip oluyorum diye atesim fırlado resmen okadar basto ki eşime dedim herhalde ateşleniyorum :)Geçen ay bende o saydıkların vardı ama bebiş yoktu bu ay h iç belirtim yok ı nsallah bebiş vardır
bilmiyorum canom arada kaynadı galiba bidaha yaz aynı mesajda hepsini amaAytanesii canim sana tarih yazdım bakmadın mi ?
Tek ilişki mi canım muhtemelne erkek :) peki senin mi bu hamilemisjn şuan8.12.2018 ilişki bunada bakarmisin
Ben değil tek ilişki evet arkadaşınTek ilişki mi canım muhtemelne erkek :) peki senin mi bu hamilemisjn şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?