Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yaa hayırlısı olsunda ovülasyon deneyim dedim.bu akşam silik çizgi cıktı şimdi tekrar deneyim dedm çizgi kayboldu sanki
Daha önce çatladı dediginde nasıl oldu koyuluktan sonra bekledin silikleştiginde mi catlama kabul etin yoksa koyuluğu gördüğündemi

Bugün yumurtlamadan sonra 10 gün geçti yine ovü deneyim dedim böle cıktı Aytanesii O attığım testler 10 gün önce yumurtlama zamanım simdi tek attığım bu aksm yaptm.ölesine gebelik anlıyor ya bazıları

Eklentiler

• 20190107_230159.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 126
Kan versen varmı anlarson birtane daha yap yaron geçsin öyle yap heyecanlandım simdi bak

İkigün üst üste olmason bkrgün daha bskle ozaman daha koyulaşır benimkide 8 gün sonra çıktı yerlesmesini bils hossettim okadar slrun çokardı ki
Yaa ne güzel Ben bişey hissetmiyorum sadece yumurtlamadan 8güb sonra göğüslerim acımaya başladı belkide adet belirtisi ben sabah tekrar ovülasyon deneyim kendimi tatmin etmek için

Yaa ne güzel Ben bişey hissetmiyorum sadece yumurtlamadan 8güb sonra göğüslerim acımaya başladı belkide adet belirtisi ben sabah tekrar ovülasyon deneyim kendimi tatmin etmek için
Sıcaklama baş ağrısı kasık ağrısı lekelenme Allah ne verdiyse yaşadom bunlar hep yerleşme belirtisiymiş

Geçen ay bende o saydıkların vardı ama bebiş yoktu bu ay h iç belirtim yok ı nsallah bebiş vardır
Canım yumurtlamada ayrı belirti yaşadm yerleşmede ayrı çok değisikti ben baya bi yattım grip oluyorum diye atesim fırlado resmen okadar basto ki eşime dedim herhalde ateşleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…