Cat gununu tam emınsenız eger ılıskıden 12 gun snra ckmstı bnmkı bn dollndgını hssttım resmen ama yerlstgını tam blmym sadece adetıme 1 hfta kala yanı muhtmln yerlesmeden sonra belrtılerm bsladı uyku gogus uclrnda svılce tarzı seyler oldu ve pıskolojk dıyolar ama zehır gbı sankı ıcm eksıyodu yanı yrn yaparsan muhtmeln cıkarYumurtlama zamanım böle canımAytanesii
Canım benimde yumurtlamadan 8gün sonra göğüslerim dolgunlastı ve inanılmaz sızladı dün ve bugün sık idrara çıkıyorum bugün uyandığımda benimde ağzımda bi süre değişik tat vardı ama bikaç gündür çok turşu yiyorum kesin ondan ağzımın tadı değişti dedim bu arada benim göğüslerim çok küçüktür dolgunlastıgını çok rahat farkettmCat gununu tam emınsenız eger ılıskıden 12 gun snra ckmstı bnmkı bn dollndgını hssttım resmen ama yerlstgını tam blmym sadece adetıme 1 hfta kala yanı muhtmln yerlesmeden sonra belrtılerm bsladı uyku gogus uclrnda svılce tarzı seyler oldu ve pıskolojk dıyolar ama zehır gbı sankı ıcm eksıyodu yanı yrn yaparsan muhtmeln cıkar
Bnm hamıle klmadan ın ekı ayda goguslerm hassaslasmstı yumurtlmadan sonrada oluyor gogus hassaıytı sısmesı elınde madem test var yap ıstrsen bı byle bklmktenseCanım benimde yumurtlamadan 8gün sonra göğüslerim dolgunlastı ve inanılmaz sızladı dün ve bugün sık idrara çıkıyorum bugün uyandığımda benimde ağzımda bi süre değişik tat vardı ama bikaç gündür çok turşu yiyorum kesin ondan ağzımın tadı değişti dedim bu arada benim göğüslerim çok küçüktür dolgunlastıgını çok rahat farkettm
Canım yumuetlamandan eğer 8 gün gemişse kanda daha fazla ise idrarda çıkar inşaAllah rabbim nasibini kısa zmaanda verir inşaAllah hamilesindirCanım benimde yumurtlamadan 8gün sonra göğüslerim dolgunlastı ve inanılmaz sızladı dün ve bugün sık idrara çıkıyorum bugün uyandığımda benimde ağzımda bi süre değişik tat vardı ama bikaç gündür çok turşu yiyorum kesin ondan ağzımın tadı değişti dedim bu arada benim göğüslerim çok küçüktür dolgunlastıgını çok rahat farkettm
Bnm cat 2 gun once 1 gun once ve sabah ılıskı oldu aksama dgru catladı dye dsumuyorm cok ılıskı oldu bnde cok merak edyrm kızım olacakmı dye
Muhtwmelen canım iliski de sıktı ondan olabilir ben ovulasyon kullanmadm ama yumurtlama güninü hissettim kasık ağrılarımdan dolayı yumurtlamadan ikigün ince ve yumurtlama günü oldu gün aşıro oldu yani bal küri yapmıştm demekki yumurtlama ondan erken oldu adetten sonra 5. Gündü
Ayse efem cnm topigin hayırlı olsun ben varım ovulasyon takibi ile 3.kizima hamielyim
Blmyrm ya o zamn bnmde kız olablr cat arası 10 saat bıde oncekıler var tabı onlarda tutms olablr nsıp artık
Nsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardıYumurtlamdan 1 gun once olduysa erkek olma ihtimali yuksek oluyor benim 2oglum o sekilde oldu ...iliski oldu ertesi gun kasik agrisindan anlamistim hatta kiz olmadi icin yapmistim ama erken yumurtladım...hatta kasigim agriyinca dedim buda erkek olucak
Kızlar kızlarınıza yada oğullarınıza hamile kaldığınız ay ile güninü yazabilirmisiniz şuan 4 te 4 tuttu merakla bekliyorum acayip heyecanlandım desem yeridir
Bllı erkekSizin belli degilmi cinsiyeti
8.12.2018 ilişki bunada bakarmisin
Nsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardı
Bllı erkek
Kc yasnda cocklarnHayirlisi olsun insallah bende 3.korkuyorum biyanimda dene diyor bilemiyorumm...ilerde keske demek istemiyorum
Kc yasnda cocklarn
Kc yasnda cocklarn
Byuk baya vrms bnm oglumda 3 olck blmyrm hanı yasn gncse bı sne dha bkle ama bn dsunuyorm 3 cnku ıcmdekı kız svgsı hc btmck rabbm cnlrnı sag etsın ama bı kızı olmalı ınsanın dye dsunuyorm bnce yap ılerde pısmn olrsun11 ve 2 bucuk
Yok canım bir arkadaşın bu hamile az kaldı öğrenecekAa basladinmi cnmm
Canisi biraz düzenin otursun yinede swn bilirsinHayirlisi olsun insallah bende 3.korkuyorum biyanimda dene diyor bilemiyorumm...ilerde keske demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?