Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanım böle canım Aytanesii
Cat gununu tam emınsenız eger ılıskıden 12 gun snra ckmstı bnmkı bn dollndgını hssttım resmen ama yerlstgını tam blmym sadece adetıme 1 hfta kala yanı muhtmln yerlesmeden sonra belrtılerm bsladı uyku gogus uclrnda svılce tarzı seyler oldu ve pıskolojk dıyolar ama zehır gbı sankı ıcm eksıyodu yanı yrn yaparsan muhtmeln cıkar

Canım benimde yumurtlamadan 8gün sonra göğüslerim dolgunlastı ve inanılmaz sızladı dün ve bugün sık idrara çıkıyorum bugün uyandığımda benimde ağzımda bi süre değişik tat vardı ama bikaç gündür çok turşu yiyorum kesin ondan ağzımın tadı değişti dedim bu arada benim göğüslerim çok küçüktür dolgunlastıgını çok rahat farkettm

Bnm hamıle klmadan ın ekı ayda goguslerm hassaslasmstı yumurtlmadan sonrada oluyor gogus hassaıytı sısmesı elınde madem test var yap ıstrsen bı byle bklmktense

Canım yumuetlamandan eğer 8 gün gemişse kanda daha fazla ise idrarda çıkar inşaAllah rabbim nasibini kısa zmaanda verir inşaAllah hamilesindir

Bnm cat 2 gun once 1 gun once ve sabah ılıskı oldu aksama dgru catladı dye dsumuyorm cok ılıskı oldu bnde cok merak edyrm kızım olacakmı dye

Yumurtlamdan 1 gun once olduysa erkek olma ihtimali yuksek oluyor benim 2oglum o sekilde oldu ...iliski oldu ertesi gun kasik agrisindan anlamistim hatta kiz olmadi icin yapmistim ama erken yumurtladım...hatta kasigim agriyinca dedim buda erkek olucak

Sizin bebeginiz erkekmi

Nsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardı

Nsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardı

Yumuetlamadan genelde 2 yada 3 gun once kiz biliyorum ben y ler 24 saat yasiyorlarmis cunku ..2.oglumdan biliyorum o sekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…