- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Ben bu sabah ilk idrarlar gebelik testi yaptım. Negatif. Ovulasyonu bu akşam dünküyle aynı saatte yapacağım karşılaştırabilmek için fotoğraf gönderirim. Belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bugün hasta da olabilirim bilemiyorum.Bi de sen yap bakalım koyulastımı P pkoluolmak
Akşam ovulasyon nasıl çıkacak benim bakalım. Fotoğraf gönderirim.YAptım canım yine gebelik testi tek cizgi ovulasyonda dünkinden daha silik çizgi ben anlamadım wala
Benimde hep silik cıktı canım ama bugun adet oldum malesef,ama aynı renkteyse olabilirHanimlar merhaba 36 gün adet dongusu olan bir bayanim. Ama adetim gecikmez hic. 1 bilemedin 2 gun oynar. Bu ay 9 gun geciktim. Anlayamiyorum. Yumurtlama harici iliskiye girmistik yumurtalamadan 3 gun sonra gb. Adetim 4 gun geciktiginde ovulasyon testim pozitif bariz ayni renkteydi. Ama simdi acildi. Kan verdim dun pazartesi alacagim. Bu arada gebelik testlerim negatif. Merak ettigim hamilelikte ovulasyon testi silik cikan var mi?
Benimde hep silik cıktı canım ama bugun adet oldum malesef,ama aynı renkteyse olabilir
Netten sonucu ögrenemezmisin canımHanimlar merhaba 36 gün adet dongusu olan bir bayanim. Ama adetim gecikmez hic. 1 bilemedin 2 gun oynar. Bu ay 9 gun geciktim. Anlayamiyorum. Yumurtlama harici iliskiye girmistik yumurtalamadan 3 gun sonra gb. Adetim 4 gun geciktiginde ovulasyon testim pozitif bariz ayni renkteydi. Ama simdi acildi. Kan verdim dun pazartesi alacagim. Bu arada gebelik testlerim negatif. Merak ettigim hamilelikte ovulasyon testi silik cikan var mi?
Aynen bende dayanamıyorum yapıyorum oyuzden toplu alıyorum hep 40 tane falan yoksa dayanmıo10 tane gebelik testi almistim. Her gun 2 3gun arayla yapacam diorum ama yine yapiyorum. Hem ovulasyon hem gebelik. Wcden nefret ettim
Aynen bende dayanamıyorum yapıyorum oyuzden toplu alıyorum hep 40 tane falan yoksa dayanmıo
Aynen bende aynı markayı alıom memnunum trabzonlumusun hemserim30 ovul. 10 gebelik almistm bidahakine 30 gebelik alaym bari allahtan netten cok par wermioz. Loboquick iyi ya ben memnunum. Baska aldim ama onun gb net yumurtlama tarihi gostermiyor.
Aynen bende aynı markayı alıom memnunum trabzonlumusun hemserim
Evet canımEveeetttttt sen de galibaaa
Evet canım
Git canım ama bazen hava değişimlerinden kaynaklıda adet döngüsü boZuluyorAllah askina hemsom 10 gun gecikme nedir ne olabilir simdi gebelik testi yaptim yine yok. Kanda da pazartesi cikmazsa kadin doguma gidecem. Bir sorun olmali..
Git canım ama bazen hava değişimlerinden kaynaklıda adet döngüsü boZuluyor
Gecmiş olsun bencede bebekten önce hallet benimde bi kızım var şimdi ikinciyi istiyorum bakalım nasipHaklisin olabilir. Bu benm ilk denemem ve yumurtlamada iliskiye girmedik. Testleri tam cozememistim. Ama bu kadar geckince hemen mi.oldu acaba dedim. Sonra goguslerimde zararsiz kistler cikti ama cewiz gb doktora gittim ameliyat icin arayacaz dediler belki 2 ay belki 1 belki 3,5. Bebekten once olayim sonra ugrasamam diye artik dusunmuyoruz bebek ameliyattan sonraya kaldi yani.. sen ne durumdasin.?
İki koyu ciıktıktan sonra yunurtlama baslıo birazda atesin varda yumurtlama dönemin demek canım zaten 12saat sürüyor o zamana denk getibilirsek tamamHaklisin olabilir. Bu benm ilk denemem ve yumurtlamada iliskiye girmedik. Testleri tam cozememistim. Ama bu kadar geckince hemen mi.oldu acaba dedim. Sonra goguslerimde zararsiz kistler cikti ama cewiz gb doktora gittim ameliyat icin arayacaz dediler belki 2 ay belki 1 belki 3,5. Bebekten once olayim sonra ugrasamam diye artik dusunmuyoruz bebek ameliyattan sonraya kaldi yani.. sen ne durumdasin.?
İki koyu ciıktıktan sonra yunurtlama baslıo birazda atesin varda yumurtlama dönemin demek canım zaten 12saat sürüyor o zamana denk getibilirsek tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?