Amin canım ins isteyen herkes ,allah kimseyi aratmasın..bende 2gündür sancılandım bugun yedim kartıInsallah ikinciyi de kucagina alirsin en yakin zamanda. Anladim sonradan test olayini. Bakalim insallah istedigimizde olur. Biraz sancilaniom sanki. Heralde kirmizi kart geliyor.
Amin canım ins isteyen herkes ,allah kimseyi aratmasın..bende 2gündür sancılandım bugun yedim kartı
Yok tam günümde oldumGecikmis miydin
Tekrarla Can'ım adet olmazsan eğer.İnşallah olmazsınBugün bat günümdü henüz adet olmadım.ovulasyon yaptım Bi bakarmısınız
Bu ay çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum 9-10 tane test taptım gebelik testi 3 gün önce bıraktım yapmayı umudum kalmamıştı.adet olmayınca elimde ovu testi vardı onu yaptım 4?gün öncede yapmıştım ovu oda böyleydi şimdi kafam karıştıTekrarla Can'ım adet olmazsan eğer.İnşallah olmazsın
Sen ovulasyonla mı öğrendin canımTekrarla Can'ım adet olmazsan eğer.İnşallah olmazsın
Ben 3 kez çatlatma iğnesi denedim.Birinde çatlamanın 19. Günü adet oldum.Birinde 22. Günü birinde 23. Günü.Hiç test yapmamıştım.Bıraktım tedaviyi öyle hamile kaldım.Sen de stres yapma akışına bırak.Evde takip yapman daha iyi.Stresi bırak dua et :)Bu ay çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum 9-10 tane test taptım gebelik testi 3 gün önce bıraktım yapmayı umudum kalmamıştı.adet olmayınca elimde ovu testi vardı onu yaptım 4?gün öncede yapmıştım ovu oda böyleydi şimdi kafam karıştı
Evet Can'ım 3 kez ovulasyonda öğrendim.Sen ovulasyonla mı öğrendin canım
Tecrübeliymşsin arkadaşım sence neyi gösteriyor? Daha da koyulaştıEvet Can'ım 3 kez ovulasyonda öğrendim.
eger ki varsa bu adetten 3 4 gün önceki Ovulasyon testini gösteriyor.Adet günün olsaydı fırlardı ikinci çizgi.Adet olmana var gibi geliyor daha.Belki de olmayacaksın.Tecrübeliymşsin arkadaşım sence neyi gösteriyor? Daha da koyulaştı
Normalde 26 günde bir oluyorum geçen ay klomen 4 gün geciktirdi.normale göre bugün adet olmam gerekiyordu ama yine gecikirse klomenden dolayı daha 4?günüm var doğru.eşimden gebelik testi istedim almış şimdi yaptım tek çizgieger ki varsa bu adetten 3 4 gün önceki Ovulasyon testini gösteriyor.Adet günün olsaydı fırlardı ikinci çizgi.Adet olmana var gibi geliyor daha.Belki de olmayacaksın.
Gözükmez akşam.Benimki böyleydi direk anladım.Geçsin biraz daha.Normalde 26 günde bir oluyorum geçen ay klomen 4 gün geciktirdi.normale göre bugün adet olmam gerekiyordu ama yine gecikirse klomenden dolayı daha 4?günüm var doğru.eşimden gebelik testi istedim almış şimdi yaptım tek çizgi
Bence Bi 4 gün bekle adet olmazsan artık rahatça yapabilirsin testini hem de net gözükür.Elimde 2 ovulasyon 3 gebelik testi var napıyım bana bir akıl verirmisin beynim durdu,devreler yandı1s3m
Ahh ahhh iğnenin 16. Günü bugün dayanamıyorum çok sabırsızımBence Bi 4 gün bekle adet olmazsan artık rahatça yapabilirsin testini hem de net gözükür.
Bence yarin sabah ilk idrarla yapabilirsin.. ignenin etkisi gecmistir ve hamileysen silikde olsa cikarAhh ahhh iğnenin 16. Günü bugün dayanamıyorum çok sabırsızım
Yaptım bu sabah negatifBence yarin sabah ilk idrarla yapabilirsin.. ignenin etkisi gecmistir ve hamileysen silikde olsa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?