Ovulasyon testlerii???

halkakupelikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
63
7
1
28
Hanımlar merhaba ovulasyon testine başladım ama pek emin olamadım yorum yapar mısınız acaba 7 haziran akşam saatlerinde yaptığım test pik gibi geldi bana ama bugün yaptığımda çıkan sonuç silik mi koyu mu anlam veremedim

Eklentiler

• 1000014122.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 1000014174.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 103
Hayır canım henüz pik değil âdetin biter bitmez başladınmı teste
Test yapmaya devam et C ile aynı koyulukta olması lazım T çizgisinin istersen yaptıkça atabilirsin testleri yorumlarım olgunlaşmaya başlıyor yavaş yavaş yumurtam ama düzenli takip etmen lazım test yapmadan 2 saat önce mutlaka sıvı alımını kes

Benımde boyle olmustu bu testlerde cok degısık:) ıkı gunde bır ılıskı en guzelı sanırım:) kafa karıstırıyor

Eklentiler

• 1000062415.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 117
Ama 7 haziran koyu 8 haziran daha silik neden öyle oldu

Henüz pik olmamış Yapmaya devam edin, t çizgisi en az c kadar koyu veya dahada koyu olmalı fikir olması için benim testlerimi ekliyorum , 25 Mayıs pikti

Eklentiler

• IMG_2695.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 112
Şimdi benim merak ettiğim şu 7 haziranda yaptığım koyu ama bugün yaptığım silik gibi daha koyu olması gerekmez miydi
Sanırım yeteri kadar büyümezse öyle oluyor bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor bu da normal siz yapmaya devam edin pik çıktığında bariz anlayacaksınız hemen beliriyor zaten

Hayırlı sabahlar Ovülasyon testlerim böyle çıktı çatlama oldu mu acaba

Eklentiler

• IMG_20240609_103932.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 108
Canım Lh hormonu dalgınına biliyor bazen sen test yapmaya devam et bakma öyle olduğunace çizgisi kadar koyu olması lazım T çizgisinin ya da daha koyu sen her gün yap at bakarım ben
Canim şey soracaktım sabah mı yoksa akşam mı doğru sonucu veriyor kac dakika bekledikten sonra ki sonuç doğrudur ben aksam 22.40 22.50 arasında yaptım hep ilk 5 dakikada çıkan sonuçları çektim

Canim şey soracaktım sabah mı yoksa akşam mı doğru sonucu veriyor kac dakika bekledikten sonra ki sonuç doğrudur ben aksam 22.40 22.50 arasında yaptım hep ilk 5 dakikada çıkan sonuçları çektim
Canım sonuç süreleri testten teste değişir hangi marka testi kullanıyosun ben bir gebenşn günlüğünden aşmıştım 20 dkkda çıkan sonuç doğru dediler ve testi ya sabah yap yada 3 4 gibi yap ama test yapadan 2 saat önceden su sıvı tuketme sağlıklı sonuç vermesi için akşam 10 11 arası gün içinde yediğimiz içtiğimiz etkiliyor bence en etkili olan sabah saatleri

Oeak olan günde mi ilişki olmalı sonrasında çatladığımnda mı ?
Pik olan günde olsun kaçırmamak için diyelim pik olduğu gelişen yumurtalar 38 48 saat içinde çatlar spermse 48 saat canlı kalabiliyor içerde çatlarsa kaçırmamak için pik günüde değerlendirmek gerek ve test yapamaya devam edip çatlama gününü mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…