Ovulasyon testlerii???

Slm canım bende 16. Gün pik gördüm 17. Gün siliklesti ama çok silik değildi pempeydi öğle vakti teste hâlâ koyu degildi ama çok da silik değildi. Testi yaptıktan sonra tam siliklesmeyi göremedim testim bitti. O günün akşam üstü sümüksü akıntım geldi kasik ağrısıyla bir bel ağrısı vardı. Çatlamış tır heralde diye düşündüm

Sümüksü akıntı çatlamayı gösterir. Genelde 1 ve ya 2 gün pik olur. En geç 3cu gün çatlar. Kaç günde 1 adet oluryorsun

Sümüksü akıntı çatlamayı gösterir. Genelde 1 ve ya 2 gün pik olur. En geç 3cu gün çatlar. Kaç günde 1 adet oluryorsun
Eskiden 26 günde birdi 12. Gün yumurtlama olurdu. İki aydır dengesiz olmuycak sandım ama adetin 16.gun pik gördüm. Senin sümüksü akıntı kaç gün oldu benim iki gün geldi sonra kesildi ama göğüslerim acıyor şimdi de üç gündür belim ve kasıklarım

1 kere geldi. bende belirti kalmadı açıkçası. Aslında hep yaşadığım şeyler insan belirtiye yorumluyor maalesef.

Biz pikten bir gün öncesi pik günü ve sonraki günü değerlendirdik , şu an hamileyim çok şükür
Benimkinide yorumlarmısınız acaba ilkkez yapıyorum adet bitiminden 6 gün sonra başladım ve şuan bir dahaki adetime 11 gün kaldı yumurtalama olmuyormu kafam çok karıştı

Eklentiler

• IMG_1636.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1637.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…