- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 23
- 32
- Konu Sahibi halkakupelikiz
-
Evet normal tabiki herkeste farklı oluyor yumurtanız dün çatlamış gibi umarım değerlendirebilmişsinizdirSizin testlere baktım da sanırım pikten sonra 8 ci gün gebeliği öğrenmiş siniz. Hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallah. Benim pikten 2 gün geçti daha. dün yaptim lh 0 sıfır çıktı bidaha test yapmadım. Normalmi bu kadar düşmesi
Ben 30 gün boyunca her gün yaptım bu ovulasyonla 3. Ayım ilk ay 23. Gün 2. Ay 14. Gün bu ay ise 9. Gün yumurtlama gördüm yani hep değişiyor bu yüzden yapabilirseniz her gün aynı saatte yapmanızı tavsiye ederim12 gün var ama bilemedim yapsam mı cok test harcamak istemiyorum ya
Evet 5,6,7, ve 8 Haziran değerlendirdik. İlk defa bu testi kullandım bakalım ne olucak. Ama benden süt geliyor prolaktin 27 çıktı doktor ilacı bırak dedi. Ama ben bu hafta yine yarım içtim. İnşallah pozitifi görürümEvet normal tabiki herkeste farklı oluyor yumurtanız dün çatlamış gibi umarım değerlendirebilmişsinizdirevet 8. Gün çok silik çizgi gördüm zamanla belirginleşti
Bende de prolaktin bazı aylar yükseliyordu geçen ay dostinex kullanmıştım hatta , umarım bu ay pozitif görürsünüzEvet 5,6,7, ve 8 Haziran değerlendirdik. İlk defa bu testi kullandım bakalım ne olucak. Ama benden süt geliyor prolaktin 27 çıktı doktor ilacı bırak dedi. Ama ben bu hafta yine yarım içtim. İnşallah pozitifi görürüm
İnşallah bakalım adet gecikirse test yapicam. Daha 11 gün var.tesekkur ederim cevapladiginiz içinBende de prolaktin bazı aylar yükseliyordu geçen ay dostinex kullanmıştım hatta , umarım bu ay pozitif görürsünüz
Sizin kullandığınız uygulama hangisi acabaSizin testlere baktım da sanırım pikten sonra 8 ci gün gebeliği öğrenmiş siniz. Hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallah. Benim pikten 2 gün geçti daha. dün yaptim lh 0 sıfır çıktı bidaha test yapmadım. Normalmi bu kadar düşmesi
Teşekkür ederim yardımın için:)Ben 30 gün boyunca her gün yaptım bu ovulasyonla 3. Ayım ilk ay 23. Gün 2. Ay 14. Gün bu ay ise 9. Gün yumurtlama gördüm yani hep değişiyor bu yüzden yapabilirseniz her gün aynı saatte yapmanızı tavsiye ederim
Femometer bu ay indirdim. Önceki ay programa göre yapmıştım olmadı. Bu ay programda 6 Haziran pikti ama testte 7 Haziran pik çıktı. O sebeple 2 günü de değerlendirdik. Ama ben de amh düşük. Kendiliğimden hamile kaldım ama o sebepten bu sene böyle denemeye devam edicem.Sizin kullandığınız uygulama hangisi acaba
Hayır canım değilim şuan halime ben şıbayta dış gebelik atlattım kürtaj oldum işte şimdi tekrar istiyoruz bu ay takip ettim ovulasyonla adet biriminde başladım 3 haziranda gördüm sonra silikleşti ama tam silinmedi değerlendirdik bakalım bekliyorum şimdi 10 gün sonra test yapıcam regli olmazsamBenimki laboquick testi tamam bir de erken saatlerde deneyeyim hamile misin şu an
Umarım tutmuştur caniimFemometer bu ay indirdim. Önceki ay programa göre yapmıştım olmadı. Bu ay programda 6 Haziran pikti ama testte 7 Haziran pik çıktı. O sebeple 2 günü de değerlendirdik. Ama ben de amh düşük. Kendiliğimden hamile kaldım ama o sebepten bu sene böyle denemeye devam edicem.
İnşallah tutmuştur be bebisin canım çok geçmiş olsun öncelikleHayır canım değilim şuan halime ben şıbayta dış gebelik atlattım kürtaj oldum işte şimdi tekrar istiyoruz bu ay takip ettim ovulasyonla adet biriminde başladım 3 haziranda gördüm sonra silikleşti ama tam silinmedi değerlendirdik bakalım bekliyorum şimdi 10 gün sonra test yapıcam regli olmazsam
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız olursa yazın mutlakaİnşallah tutmuştur be bebisin canım çok geçmiş olsun öncelikle
Femometer bu ay indirdim. Önceki ay programa göre yapmıştım olmadı. Bu ay programda 6 Haziran pikti ama testte 7 Haziran pik çıktı. O sebeple 2 günü de değerlendirdik. Ama ben de amh düşük. Kendiliğimden hamile kaldım ama o sebepten bu sene böyle denemeye devam edicem.Sizin kullandığınız uygulama hangisi acaba
Ben geçen sene Şubat'ta dis gebelik geçirdim zor bi süreç iki günde 1 kan verdim beta düştümü diye inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimizHayır canım değilim şuan halime ben şıbayta dış gebelik atlattım kürtaj oldum işte şimdi tekrar istiyoruz bu ay takip ettim ovulasyonla adet biriminde başladım 3 haziranda gördüm sonra silikleşti ama tam silinmedi değerlendirdik bakalım bekliyorum şimdi 10 gün sonra test yapıcam regli olmazsam
Bayramda memlekete gidicem inşallah orda güzel haberi alırım. Her kes belirtiden konuşuyor ama benim hiç belirtim falan olmadı hamileliklerimde sadece 3 haftalikten mide yanma ve kusma başlıyor yerleşme kanaması kasıkta kramp göğüs ağrıması hiç birini yaşamiyorum ben. Ama bir az önce iç giyim ıslandı sadece bilmiyorum neden olduğunu.Umarım tutmuştur caniim
Adetine kac gun varBayramda memlekete gidicem inşallah orda güzel haberi alırım. Her kes belirtiden konuşuyor ama benim hiç belirtim falan olmadı hamileliklerimde sadece 3 haftalikten mide yanma ve kusma başlıyor yerleşme kanaması kasıkta kramp göğüs ağrıması hiç birini yaşamiyorum ben. Ama bir az önce iç giyim ıslandı sadece bilmiyorum neden olduğunu.
20 Haziran görünüyor yumurtlama doğru çıkmasa da adetim hep doğru çıktı programda. Adetim gecikirse test yapicam. Geçen ay 9 gün gecikmeden sonra adet oldum ama hiç hamile gibi hissetmemiştim test de yapmamıştım. Ama bu ay içimde bişey varAdetine kac gun var
Siz piki yakaladınız mi?20 Haziran görünüyor yumurtlama doğru çıkmasa da adetim hep doğru çıktı programda. Adetim gecikirse test yapicam. Geçen ay 9 gün gecikmeden sonra adet oldum ama hiç hamile gibi hissetmemiştim test de yapmamıştım. Ama bu ay içimde bişey var
İnşallah dilediğin gibi olur haber ver mutlaka20 Haziran görünüyor yumurtlama doğru çıkmasa da adetim hep doğru çıktı programda. Adetim gecikirse test yapicam. Geçen ay 9 gün gecikmeden sonra adet oldum ama hiç hamile gibi hissetmemiştim test de yapmamıştım. Ama bu ay içimde bişey var
5 haziranda yaptim 6 haziranda yapmadım 7 haziranda biraz koyu çıktı belki 6 haziranda yapsaydım pik cikacakti bilmiyorumSiz piki yakaladınız mi?
Degerlendirdinmi peki? Benim programa göre 1-7 Haziran yurmurlama günü görünüyordu 6 pik. 3 Haziran test yapmaya başladım 6 da koyu oldu ama 7 de pik oldu 8 de silik bile çıkmadı sonra da yapmadım. Aslında ben de geç döllenme oluyor yarın tekrar yapicam bilgi edinmek için. Bazen adete 2 3 gün kala da yumurtlama oluyor5 haziranda yaptim 6 haziranda yapmadım 7 haziranda biraz koyu çıktı belki 6 haziranda yapsaydım pik cikacakti bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?