Ovulasyon testlerii???

Evet normal tabiki herkeste farklı oluyor yumurtanız dün çatlamış gibi umarım değerlendirebilmişsinizdir evet 8. Gün çok silik çizgi gördüm zamanla belirginleşti

12 gün var ama bilemedim yapsam mı cok test harcamak istemiyorum ya
Ben 30 gün boyunca her gün yaptım bu ovulasyonla 3. Ayım ilk ay 23. Gün 2. Ay 14. Gün bu ay ise 9. Gün yumurtlama gördüm yani hep değişiyor bu yüzden yapabilirseniz her gün aynı saatte yapmanızı tavsiye ederim

Evet normal tabiki herkeste farklı oluyor yumurtanız dün çatlamış gibi umarım değerlendirebilmişsinizdir evet 8. Gün çok silik çizgi gördüm zamanla belirginleşti
Evet 5,6,7, ve 8 Haziran değerlendirdik. İlk defa bu testi kullandım bakalım ne olucak. Ama benden süt geliyor prolaktin 27 çıktı doktor ilacı bırak dedi. Ama ben bu hafta yine yarım içtim. İnşallah pozitifi görürüm

Bende de prolaktin bazı aylar yükseliyordu geçen ay dostinex kullanmıştım hatta , umarım bu ay pozitif görürsünüz

Sizin kullandığınız uygulama hangisi acaba
Femometer bu ay indirdim. Önceki ay programa göre yapmıştım olmadı. Bu ay programda 6 Haziran pikti ama testte 7 Haziran pik çıktı. O sebeple 2 günü de değerlendirdik. Ama ben de amh düşük. Kendiliğimden hamile kaldım ama o sebepten bu sene böyle denemeye devam edicem.

Benimki laboquick testi tamam bir de erken saatlerde deneyeyim hamile misin şu an
Hayır canım değilim şuan halime ben şıbayta dış gebelik atlattım kürtaj oldum işte şimdi tekrar istiyoruz bu ay takip ettim ovulasyonla adet biriminde başladım 3 haziranda gördüm sonra silikleşti ama tam silinmedi değerlendirdik bakalım bekliyorum şimdi 10 gün sonra test yapıcam regli olmazsam

İnşallah tutmuştur be bebisin canım çok geçmiş olsun öncelikle

Sizin kullandığınız uygulama hangisi acaba
Femometer bu ay indirdim. Önceki ay programa göre yapmıştım olmadı. Bu ay programda 6 Haziran pikti ama testte 7 Haziran pik çıktı. O sebeple 2 günü de değerlendirdik. Ama ben de amh düşük. Kendiliğimden hamile kaldım ama o sebepten bu sene böyle denemeye devam edicem.
Ben geçen sene Şubat'ta dis gebelik geçirdim zor bi süreç iki günde 1 kan verdim beta düştümü diye inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz

Umarım tutmuştur caniim
Bayramda memlekete gidicem inşallah orda güzel haberi alırım. Her kes belirtiden konuşuyor ama benim hiç belirtim falan olmadı hamileliklerimde sadece 3 haftalikten mide yanma ve kusma başlıyor yerleşme kanaması kasıkta kramp göğüs ağrıması hiç birini yaşamiyorum ben. Ama bir az önce iç giyim ıslandı sadece bilmiyorum neden olduğunu.

Adetine kac gun var

5 haziranda yaptim 6 haziranda yapmadım 7 haziranda biraz koyu çıktı belki 6 haziranda yapsaydım pik cikacakti bilmiyorum
Degerlendirdinmi peki? Benim programa göre 1-7 Haziran yurmurlama günü görünüyordu 6 pik. 3 Haziran test yapmaya başladım 6 da koyu oldu ama 7 de pik oldu 8 de silik bile çıkmadı sonra da yapmadım. Aslında ben de geç döllenme oluyor yarın tekrar yapicam bilgi edinmek için. Bazen adete 2 3 gün kala da yumurtlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…