- 19 Aralık 2023
- 63
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi halkakupelikiz
-
Pik olduktan sonra 2 günde bir ilişki öneriyorlarOeak olan günde mi ilişki olmalı sonrasında çatladığımnda mı ?
Varsa fotoğrafını atar mısınız testlerinBiz pikten bir gün öncesi pik günü ve sonraki günü değerlendirdik , şu an hamileyim çok şükür
Benimki laboquick testi tamam bir de erken saatlerde deneyeyim hamile misin şu anCanım sonuç süreleri testten teste değişir hangi marka testi kullanıyosun ben bir gebenşn günlüğünden aşmıştım 20 dkkda çıkan sonuç doğru dediler ve testi ya sabah yap yada 3 4 gibi yap ama test yapadan 2 saat önceden su sıvı tuketme sağlıklı sonuç vermesi için akşam 10 11 arası gün içinde yediğimiz içtiğimiz etkiliyor bence en etkili olan sabah saatleri
24,25,26 MayısVarsa fotoğrafını atar mısınız testlerin
Farklı saatlerde yapmışsınız galiba, bu programın adı ne acaba24,25,26 Mayıs
Aslında günde iki kere yaptım o günler ama bazılarını aradan sildim o yüzden farklı saatler kalmış sanırım , Premom uygulamanın adıFarklı saatlerde yapmışsınız galiba, bu programın adı ne acaba
Gözünüz aydın sağ salim gelir inşallah bebişinAslında günde iki kere yaptım o günler ama bazılarını aradan sildim o yüzden farklı saatler kalmış sanırım , Premom uygulamanın adı
Teşekkür ederim amin inşallah, en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallahGözünüz aydın sağ salim gelir inşallah bebişin
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah isteyen herkese versinTeşekkür ederim amin inşallah, en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Canım ben bu bahsettiğin uygulamaya yaptığım testleri yükledim son yaptığım testi pik gösteriyor olabilir mi acabaTeşekkür ederim amin inşallah, en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Oladabilir ekran resmi atabilir misiniz mümkünse :)Canım ben bu bahsettiğin uygulamaya yaptığım testleri yükledim son yaptığım testi pik gösteriyor olabilir mi acaba
Oladabilir ekran resmi atabilir misiniz mümkünse :)
Soldaki cSoldaki T çizgisi mi acaba eğer öyle ise pik gibi görünüyor buradan çok net görünmüyor ama
Sanırım sola T çizgisini denk getirmeniz lazım benimkiler öyle çekmeden önce göstermesi lazımSoldaki c
Tamam önümüzde ki ay tekrar denerim bu ay geçti artık:)Sanırım sola T çizgisini denk getirmeniz lazım benimkiler öyle çekmeden önce göstermesi lazım
Adetinize ne kadar var ben ilk ay adetime 7 gün kala pik görmüştüm :)Tamam önümüzde ki ay tekrar denerim bu ay geçti artık:)
Sizin testlere baktım da sanırım pikten sonra 8 ci gün gebeliği öğrenmiş siniz. Hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallah. Benim pikten 2 gün geçti daha. dün yaptim lh 0 sıfır çıktı bidaha test yapmadım. Normalmi bu kadar düşmesiHenüz pik olmamış Yapmaya devam edin, t çizgisi en az c kadar koyu veya dahada koyu olmalı fikir olması için benim testlerimi ekliyorum , 25 Mayıs pikti
12 gün var ama bilemedim yapsam mı cok test harcamak istemiyorum yaAdetinize ne kadar var ben ilk ay adetime 7 gün kala pik görmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?