- 2 Aralık 2023
- 534
- 311
- 23
- 35
- Konu Sahibi halkakupelikiz
-
Sat ne zamandi ve kaç gün sürdükizlar ben de hic pik goremedim suana kadar, uygulamalar coktan yumurtlamami gosteriyor femometer haric, o 12si gosteriyor, hep silik cikiyor 2 saat beklememe ragmen test oncesi
umarim bu hafta cumaya kadar pik gorup degerlendirebilirim, oldu da kacirdim mi diyorum ama hic yumurtlama akintisi da gormuyorum gerci gecen ay da gormemistim lh test pik gordugum haldedua edin bana da kizlar bu ayi bi sekilde gun asiri iliskiyle yakalamis oluyim
24 mayis 6 gun surduSat ne zamandi ve kaç gün sürdü
Daha var zamaniniza ben 11 ci günde piki gordum ki düzenli adette 10-14 gün arası oluyor bu ara her gün aynı saatte yapın testi uygulamaya test sonucunuzu yuklediginizde piki gorursunuz24 mayis 6 gun surdu
Benim 18.gunum olucak gecen ay 16.gun gormustum ama degisiyo tabi dogru ben yapicam bakalim haberdar ederim sizi de cok tesekkhr ederimmDaha var zamaniniza ben 11 ci günde piki gordum ki düzenli adette 10-14 gün arası oluyor bu ara her gün aynı saatte yapın testi uygulamaya test sonucunuzu yuklediginizde piki gorursunuz
Adetin ilk gününden benim de 16 ci gün oldu. Bugüne yarına olur. 23-27 mayıs benim muhtemelen yarın görürsün. Hatta testin varsa yarın öğlene doğru ve 8 saat sonra tekrar yap.Benim 18.gunum olucak gecen ay 16.gun gormustum ama degisiyo tabi dogru ben yapicam bakalim haberdar ederim sizi de cok tesekkhr ederimmadetlerim genelde duzenli bu arada gunler bazen 1-2 gun atiyo o kadar
Seninde mi hala silik kixlar ben anlamadım bu ovu testlerindenBenim yaptığım test uygulamaya tekrar yükledim silik çıktı
Lh hormonlarla ilgili dalgalanıyor. Geçen ay geciktigim de meraktan ovu testi 1 tane vardı yaptığımda siligi görmüştüm. Her zaman görünen bir değer demekkiSeninde mi hala silik kixlar ben anlamadım bu ovu testlerinden
Vucutta bulunan bi hormon zaten ama ne biliyimLh hormonlarla ilgili dalgalanıyor. Geçen ay geciktigim de meraktan ovu testi 1 tane vardı yaptığımda siligi görmüştüm. Her zaman görünen bir değer demekki
ben genelde testi 1 kez gunde saat 3 gibi yapiyorum ama bu mesaji gormemisim aslinda alsaydim keske 2 tane birini oglen 12 de birini aksam yapardim evet 6 gibii, sizin pik gorulmus ama ayni tarih olmasina ragmen di mi yanlis mi anladimAdetin ilk gününden benim de 16 ci gün oldu. Bugüne yarına olur. 23-27 mayıs benim muhtemelen yarın görürsün. Hatta testin varsa yarın öğlene doğru ve 8 saat sonra tekrar yap.
Tarihler yakın ama geç yumurtlama ola bilir. Testin yoksa lavaboya giderken dikkat et yumurtlamadan 1 gün önce islakligim oldu önce terledim sandım ama yumurtlama başlayınca oluyor catladiktan 2 gün sonra da sümüksü akıntı geldi sadece 1 kez bu şekilde de belirleye bilirsin bence bu günleri kaçırmayın. Testte çıkmasına rağmen 5 gün peşpeşe değerlendirdik. Şimdi 2 gün ara verdik. Ama günaşırı yine değerlendirmeyi düşünüyorum 2 ci yumurtlama olma ihtimaline karsiben genelde testi 1 kez gunde saat 3 gibi yapiyorum ama bu mesaji gormemisim aslinda alsaydim keske 2 tane birini oglen 12 de birini aksam yapardim evet 6 gibii, sizin pik gorulmus ama ayni tarih olmasina ragmen di mi yanlis mi anladim
hadi bakalim insallah gorucem bugun yarin ben de umutluyum ara ara kasigimda bi tarafa boyle cok minik bir agri girip cikiyor ama cok az bazen, yumurtlama oncesine vuruyorum
cok mantikli bence de, ben simdiye dek reglden beri hep gun asiri degerlendirdim, bugunu es gecicem bakalim eger pikse bugunu de degerlendiririm amaTarihler yakın ama geç yumurtlama ola bilir. Testin yoksa lavaboya giderken dikkat et yumurtlamadan 1 gün önce islakligim oldu önce terledim sandım ama yumurtlama başlayınca oluyor catladiktan 2 gün sonra da sümüksü akıntı geldi sadece 1 kez bu şekilde de belirleye bilirsin bence bu günleri kaçırmayın. Testte çıkmasına rağmen 5 gün peşpeşe değerlendirdik. Şimdi 2 gün ara verdik. Ama günaşırı yine değerlendirmeyi düşünüyorum 2 ci yumurtlama olma ihtimaline karsi
Yumurtlamadan önce çok az sıvı geldi catladiktan sonra sümüksü akıntı oldu. Her zaman kullandigim programda 20 Haziran gosteriyor ama femometerde 23 Haziran. Ama genelde 1 gün önce alırım. 22 Haziran yanicok mantikli bence de, ben simdiye dek reglden beri hep gun asiri degerlendirdim, bugunu es gecicem bakalim eger pikse bugunu de degerlendiririm ama
catladiktan sonra gelmis sizde o akinti normalde once onu goruyosun sonra 1-2 gun icinde catliyo diyolardi, demek ki degisebiliyor, bence de ihtimalleri degerlendirmek lazim, zaten 2 gunde bir yapiyorum pik gormesem dahi kacirmis olsam bile kiyisindan kosesinden tutar belki insalar 1 gun yapiyor ayda ve o tutuyor bazen :)
bat ne zamandi sizin de 24-27 haziran arasi mi gorunuyor tahmine gore?
ay evet cok yakinmis hadi bakalim benim femometerim digerlerine oranla benim reglimi 28 i olarak gosteriyo ama hadi bakalim, ona gore 2 gun icinde yumurtlama gosteriyor, bakalim tutucak mi:) flo ve premom sinifta kaldi bu ay, onlara gore 7-8inde yumurtlamam gerekiyoduYumurtlamadan önce çok az sıvı geldi catladiktan sonra sümüksü akıntı oldu. Her zaman kullandigim programda 20 Haziran gosteriyor ama femometerde 23 Haziran. Ama genelde 1 gün önce alırım. 22 Haziran yani
İnşallah 1 2 güne görürsün. Gormesen de üzülme belki test yanlıştır. Nasıp te varsa olur. Benim de daha durumum belli değil ki. Her gün göğsümü sıkıyorum ağrı varmı diye tık yok. Dün sadece karnım ve sol bacağım ağrıdı o kadar bidaha da bişey yok.ay evet cok yakinmis hadi bakalim benim femometerim digerlerine oranla benim reglimi 28 i olarak gosteriyo ama hadi bakalim, ona gore 2 gun icinde yumurtlama gosteriyor, bakalim tutucak mi:) flo ve premom sinifta kaldi bu ay, onlara gore 7-8inde yumurtlamam gerekiyodu
kendini dinlemek en iyisi dediginiz gibi
akisina birakin biliyorum ben de birakamiyorum kendimi dinlemekten kendimi alikoyamiyorum ama inanin burda ne okuyosa insan onu hissediyo hamile olmak istedigi icin, ben gecen aylarda burda yazan herseyi yasadim resmen hamile olanlarin anlattigi, emindim olduguma ama olmadiİnşallah 1 2 güne görürsün. Gormesen de üzülme belki test yanlıştır. Nasıp te varsa olur. Benim de daha durumum belli değil ki. Her gün göğsümü sıkıyorum ağrı varmı diye tık yok. Dün sadece karnım ve sol bacağım ağrıdı o kadar bidaha da bişey yok.
Yok ben bu ay sırf dikkat ediyorum ne var ne yok diye. İki hamileliğinde adet gecikse bile test yapmamıştım. Ben mide yanmasından hamile olduğumu anlıyorum.ictigim suyu bile çıkarıyorum. Onun dışında göğüs bel kasık ağrısı hiç dikkat etmediğim için bilmiyorum varmiydi yokmuyduakisina birakin biliyorum ben de birakamiyorum kendimi dinlemekten kendimi alikoyamiyorum ama inanin burda ne okuyosa insan onu hissediyo hamile olmak istedigi icin, ben gecen aylarda burda yazan herseyi yasadim resmen hamile olanlarin anlattigi, emindim olduguma ama olmadi
hamile kaldigim ve dusuk yaptigim zamanki hislerimi dusunuyorum da inanin sifir belirtim vardi, bir tek gogsum sismisti evet ama o zaten reglden once hep siserdi benim, o yuzden kendinizi baska seylerle oyalamaya calisin, inanin ben de ayni seyi yapmaya calisicam turkiyeye gittigimde gerisi allaha kalmis bu ay
evet ya ben de daha once hic dikkat etmedigim icin anlamiyorum simdi regl oncesi o mu vardi bu mu vardi diye gogus agrisi bazen de bel agrisi hariciYok ben bu ay sırf dikkat ediyorum ne var ne yok diye. İki hamileliğinde adet gecikse bile test yapmamıştım. Ben mide yanmasından hamile olduğumu anlıyorum.ictigim suyu bile çıkarıyorum. Onun dışında göğüs bel kasık ağrısı hiç dikkat etmediğim için bilmiyorum varmiydi yokmuydu. Bu ay ilk defa o ulasyon testi yaptığım için boyleuim
Tmm atarsiniz bakalım inşallah pik olmusturevet ya ben de daha once hic dikkat etmedigim icin anlamiyorum simdi regl oncesi o mu vardi bu mu vardi diye gogus agrisi bazen de bel agrisi haricihadi bakalim guzel haberler alalim bugun test yapinca eklicem buraya da bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?