- 2 Aralık 2023
- 534
- 311
- 23
- 35
- Konu Sahibi halkakupelikiz
-
Merak etme iyi veya kötü sonuç yazarım sana. 34 yaşındayım 22 yaşında sağ kist ameliyatı oldum o zaman doktor uyardı beni zamanında çocuk yapmam gerek diye ama ben o zamanlar evlilik hiç dusunmuyordum. Aşılama yaptırırken bakıldı değerime. O zamana kadar hiç anlamıyordum bu işlerden. Çünkü ailemizde böyle sıkıntılı olan birisi yok. Geç evlendim o zamana kadar değer de düştü sigara ve alkol da tabi hizlandiriyormus bunu bilmiyordum ki
Sende yaş kaç ilk gebelikmi olacak inşallah
Evet öğle oluyor şuan rahatım sadece testlerle takip edip nasıl oluyor oyreniyorum. Bu sene tedavi düşünmüyorum. Annem beni 36 yaşında doğurmuş daha vaktim var27 yaşındayım ben de olursa ilk gebelik evet üzme kendini stres olmayınca oluyormuş bebek öyle diyorlar hala da gençsin şansın var
Ben de saat 16 da yapmış olurum şu an kahvaltı yapıyorum şekerimEvet öğle oluyor şuan rahatım sadece testlerle takip edip nasıl oluyor oyreniyorum. Bu sene tedavi düşünmüyorum. Annem beni 36 yaşında doğurmuş daha vaktim var
Ben birazdan testi yapicam su icmemeye calisiyorum
Afiyet olsun geç kalmışınBen de saat 16 da yapmış olurum şu an kahvaltı yapıyorum şekerim
Yumurtadın bence sen çoktan benim testim hala silik çıkıyor kist mi var acaba yoksa silik çıkması normal miBenim testim de silik bile çıkmadı ne anlama gelir acaba
Acaba silik cikmasimi cikmamasimi normal. Adete 4 kala bu testde silik çizgi görenler sonra hamile olmuş. 1 saat kadar önce çok kötü ağrı girdi karnıma ve bacağıma. Ne ağrısı anlamadım. Döllenme zamani ağrı olmuyor çünküYumurtadın bence sen çoktan benim testim hala silik çıkıyor kist mi var acaba yoksa silik çıkması normal mi
Benim psikolojim bozuldu öbür aya devam etsem iyi olacakAcaba silik cikmasimi cikmamasimi normal. Adete 4 kala bu testde silik çizgi görenler sonra hamile olmuş. 1 saat kadar önce çok kötü ağrı girdi karnıma ve bacağıma. Ne ağrısı anlamadım. Döllenme zamani ağrı olmuyor çünkü
Ben e bundan sonra akışına bırakalım. Adet gecikirse test yaparizBenim psikolojim bozuldu öbür aya devam etsem iyi olacak
Silik bile çıkmaması gerekiyor bence benim silik çıkması kafamı cok karıştırıyor kistmi var yoksa yaBen e bundan sonra akışına bırakalım. Adet gecikirse test yapariz
Bende iyi huylu küçük kist var kendiliğinden gidiyor sonra yine çıkıyor o sebeple olacağını sanmıyorum. Hatta bende tedaviden hatıra miyom kaldı ameliyat günü vazgeçtim. 3 Haziran olmaliydimSilik bile çıkmaması gerekiyor bence benim silik çıkması kafamı cok karıştırıyor kistmi var yoksa ya
Niye vazgeçtinBende iyi huylu küçük kist var kendiliğinden gidiyor sonra yine çıkıyor o sebeple olacağını sanmıyorum. Hatta bende tedaviden hatıra miyom kaldı ameliyat günü vazgeçtim. 3 Haziran olmaliydim
İnşallah yakalarsın canım test pik olduğunda bizimle paylaş lütfenkizlar ben de hic pik goremedim suana kadar, uygulamalar coktan yumurtlamami gosteriyor femometer haric, o 12si gosteriyor, hep silik cikiyor 2 saat beklememe ragmen test oncesi
umarim bu hafta cumaya kadar pik gorup degerlendirebilirim, oldu da kacirdim mi diyorum ama hic yumurtlama akintisi da gormuyorum gerci gecen ay da gormemistim lh test pik gordugum haldedua edin bana da kizlar bu ayi bi sekilde gun asiri iliskiyle yakalamis oluyim
AnladimBurda benim eşim dışında kimsem yok. Özelde pahalı devlette eşimi yanıma almayacaklardi. Hem doktoru tanımıyorum. Rahme zarar vere bilir. Ve ameliyattan sonra 6 ay içinde tekrar çıkıyor. Memleketteki doktorumla konuştum gel bakalım o a göre karar veririz dedi. Gidince baktiricam ona. Ama rahmin dışında gebeliğe engel değilama hamile kalırsam inşallah çok ağrılı geçiyormuş
Benim yaptığım test uygulamaya tekrar yükledim silik çıktıAnladim
Paylasicam canim her gun saat 3:30 gibi yapiyorum oglen yarin da haberdar edicemİnşallah yakalarsın canım test pik olduğunda bizimle paylaş lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?