Ovulasyon testlerii???

Merak etme iyi veya kötü sonuç yazarım sana. 34 yaşındayım 22 yaşında sağ kist ameliyatı oldum o zaman doktor uyardı beni zamanında çocuk yapmam gerek diye ama ben o zamanlar evlilik hiç dusunmuyordum. Aşılama yaptırırken bakıldı değerime. O zamana kadar hiç anlamıyordum bu işlerden. Çünkü ailemizde böyle sıkıntılı olan birisi yok. Geç evlendim o zamana kadar değer de düştü sigara ve alkol da tabi hizlandiriyormus bunu bilmiyordum ki
Sende yaş kaç ilk gebelikmi olacak inşallah

27 yaşındayım ben de olursa ilk gebelik evet üzme kendini stres olmayınca oluyormuş bebek öyle diyorlar hala da gençsin şansın var

27 yaşındayım ben de olursa ilk gebelik evet üzme kendini stres olmayınca oluyormuş bebek öyle diyorlar hala da gençsin şansın var
Evet öğle oluyor şuan rahatım sadece testlerle takip edip nasıl oluyor oyreniyorum. Bu sene tedavi düşünmüyorum. Annem beni 36 yaşında doğurmuş daha vaktim var
Ben birazdan testi yapicam su icmemeye calisiyorum

Yumurtadın bence sen çoktan benim testim hala silik çıkıyor kist mi var acaba yoksa silik çıkması normal mi
Acaba silik cikmasimi cikmamasimi normal. Adete 4 kala bu testde silik çizgi görenler sonra hamile olmuş. 1 saat kadar önce çok kötü ağrı girdi karnıma ve bacağıma. Ne ağrısı anlamadım. Döllenme zamani ağrı olmuyor çünkü

Burda benim eşim dışında kimsem yok. Özelde pahalı devlette eşimi yanıma almayacaklardi. Hem doktoru tanımıyorum. Rahme zarar vere bilir. Ve ameliyattan sonra 6 ay içinde tekrar çıkıyor. Memleketteki doktorumla konuştum gel bakalım o a göre karar veririz dedi. Gidince baktiricam ona. Ama rahmin dışında gebeliğe engel değilama hamile kalırsam inşallah çok ağrılı geçiyormuş

kizlar ben de hic pik goremedim suana kadar, uygulamalar coktan yumurtlamami gosteriyor femometer haric, o 12si gosteriyor, hep silik cikiyor 2 saat beklememe ragmen test oncesi

umarim bu hafta cumaya kadar pik gorup degerlendirebilirim, oldu da kacirdim mi diyorum ama hic yumurtlama akintisi da gormuyorum gerci gecen ay da gormemistim lh test pik gordugum halde dua edin bana da kizlar bu ayi bi sekilde gun asiri iliskiyle yakalamis oluyim

İnşallah yakalarsın canım test pik olduğunda bizimle paylaş lütfen

Anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…