- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Canm bi degisik demir hapi yuzunden kabiz oldum afedersin kendimi zorlarsam kasigima bicaj saplanir gibi agrim oluyorEvet canım ama kendini üzmemeye çalış olumsuz olsa bile ağrıların batma saplanma tarzında mı
Anladım canım ilaç yan etki yapmış ama bi yandan kabızlıkta hamilelik belirtisi çok merak ediyorum bende senin gibi inşallah iyi haberlerini alırız canımCanm bi degisik demir hapi yuzunden kabiz oldum afedersin kendimi zorlarsam kasigima bicaj saplanir gibi agrim oluyor
Su 2 gun gecsin heyecanliyim ya iki arada bi derede kalmak kotuuAnladım canım ilaç yan etki yapmış ama bi yandan kabızlıkta hamilelik belirtisi çok merak ediyorum bende senin gibi inşallah iyi haberlerini alırız canım
Eminim ki öyledir canım az kalmış biraz daha sabırSu 2 gun gecsin heyecanliyim ya iki arada bi derede kalmak kotuu
Canım nasılsın sonuçlar nasılEminim ki öyledir canım az kalmış biraz daha sabır
Negatif canm dun yaptirdim kan testi 2 cikti bu ay da nasip olmadi napalim bugun adet gunum kasigim agriyo adet olurum aksamaCanım nasılsın sonuçlar nasıl
Sıkma canını hayırlısı canım benim bende soğan suyunu bugün bıraktım midemi çok kötü yaptı 1 haftadır 10 gün dayanabildim ancak artık 10 günde ne kadar yararsa rabbime bıraktım artık herşey Allahtan hayırlısı olsun hakkımızda canımNegatif canm dun yaptirdim kan testi 2 cikti bu ay da nasip olmadi napalim bugun adet gunum kasigim agriyo adet olurum aksama
Ben de oyle Allah ol diyecek olacak, yeni ay icin heyecanliyim hayirlisi diyelimSıkma canını hayırlısı canım benim bende soğan suyunu bugün bıraktım midemi çok kötü yaptı 1 haftadır 10 gün dayanabildim ancak artık 10 günde ne kadar yararsa rabbime bıraktım artık herşey Allahtan hayırlısı olsun hakkımızda canım
Bana hic dokunmamisti miden hassas demekkiSıkma canını hayırlısı canım benim bende soğan suyunu bugün bıraktım midemi çok kötü yaptı 1 haftadır 10 gün dayanabildim ancak artık 10 günde ne kadar yararsa rabbime bıraktım artık herşey Allahtan hayırlısı olsun hakkımızda canım
Amin canım benimBen de oyle Allah ol diyecek olacak, yeni ay icin heyecanliyim hayirlisi diyelim
Gastrit var canım evetBana hic dokunmamisti miden hassas demekki
Canım 10 gün yapabildim ama göğüs ağrım başladı sanırım benimde yumurtlama yaklaşıyor şaşırdım normalde adet zamanı ağrır böyle benim soğan suyu tam yapmasamda işe yarıyacak galiba önce şu adetim düzene girsinde
İnşallah ise yaramistir caniimCanım 10 gün yapabildim ama göğüs ağrım başladı sanırım benimde yumurtlama yaklaşıyor şaşırdım normalde adet zamanı ağrır böyle benim soğan suyu tam yapmasamda işe yarıyacak galiba önce şu adetim düzene girsindeOvulasyon testlerim hala gelmedi kargodan dolayı yapamadım Ama 2 günde 1 değerlendirdik sayılır kısmet
Bugün ovulasyon testine başladım canım daha yeni geldi siparişim malesef, inşallah kaçırmamışımdır gününü böyle çıktı göğüslerimde 2 3 gündür hassaslık var belkide yakınlamıştır bakalımİnşallah ise yaramistir caniim
Adetn kacinci gunundesinBugün ovulasyon testine başladım canım daha yeni geldi siparişim malesef, inşallah kaçırmamışımdır gününü böyle çıktı göğüslerimde 2 3 gündür hassaslık var belkide yakınlamıştır bakalım Eki Görüntüle 2646931
Canım adetim biteli çok oldu 17 gün olduAdetn kacinci gunundesin
Ama biliyorsun benim çok geç oluyor ya adet düzenim yok soğan suyu işe yararsa yarar ama ben 4 gün sonra falan yine yumurtlama göremezsem ilaç içicem ve doktora gidicem adetimde hemen, sıkıldım artık böyle uğraşmaktanCanım adetim biteli çok oldu 17 gün oldu
Kac gunde 1 adet oluyorsunKozlar bende ilk defa bu ay ovulasyon tari yapıcam adetim bugun bitti bugunden mı test yapmam gerekıo yarınmı baslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?