Ovulasyon testlerim

Mavisss dune kadar hicbiseym yoktu dun akşam hafif gogus hassasiyetim basladi bu sabahta kasikta agri benm nornalde adete 3 gun kala olurdu bunlar 9 gun kala basladi kafam karisti ignedenmj
İğne olalı 4 5 günde geçti aslında canım acaba dedim bende bi, kasık ağrısı olur yumurta çatlarken çatladıktan sonrada ama göğüs ağrısı o yüzden olacağını sanmıyorum ama kesin bişeyde diyemiyorum bazılarında iğneden 8 gün sonra bile gebelik belli oluyormuş

1 2 gün daha böyle devam ederse kan ver canım bence meraktanda duramaz insan şimdi

Aayyy canımm çok heyecanlıı kan ver bence ya da erken gebelik testi yap
Ama simdi yaparsam igne yuzunden deger 10ustu cikabilirmiş bu da yalnis pozitif olur dediler oyle olmasi daha kotu bosuna heveslenirim dişimi sıkip beklicem

Aayyy canımm çok heyecanlıı kan ver bence ya da erken gebelik testi yap
7-8gun daha beklemem lazimm. Gorumcemde gebeymiş 5 haftalik yeni ogrendi ben nelerle ugrasiyorum diyoki nasil oldu anlamadk supriz diyo milletin gebe kaldigindan haberi yok bizim kadere bak

7-8gun daha beklemem lazimm. Gorumcemde gebeymiş 5 haftalik yeni ogrendi ben nelerle ugrasiyorum diyoki nasil oldu anlamadk supriz diyo milletin gebe kaldigindan haberi yok bizim kadere bak
Ya vallaha öyle diyorum bende bazıları amma kızışık g.tlü hemen kalıyorlar diye Öyle bizim bi akrabada 3 aylıkken öğrenmişti

Ya vallaha öyle diyorum bende bazıları amma kızışık g.tlü hemen kalıyorlar diye Öyle bizim bi akrabada 3 aylıkken öğrenmişti
İşte takmıyor millet kafaya kalıveriyor hemen gerçi herkes benim gibi pkolu değil ki ah ah

Merhaba ovulasyon zamanı takvimler ayın 30 nu gösteriyor daha önceki günler test yapamadım kaçırmış olabilir miyim yoksa daha test yapmam lazım mı bide yumurta akıntısıda geldi bugünEki Görüntüle 2640255

Eklentiler

• 20200526_221503.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
Geçmiş olsaydı bence daha silik çıkardı canım bence önümüzde ki günlerde yumurtlucaksın gibi duruyor koyulmaya başlamış gibi çünkü ama öyle değilse de yumurtlayıp çatladıktan sonrada yeni yeni silikleşmeye başlamışta olabilir keşke kaçırmasaydın bikaç gün önceside olsaydı canım bende bilemedim şimdi

En azından emin olmak için devam et sen yine 30 una kadar düzenliyse adetin takvim 30 u gösteriyorsa o zamanda olabilir çünkü yumurtlaman

Canım nasılsınn merak ediyorum seni nasıl belirtilerin var mı debam mı kasık ağrısı falan ?

Canım nasılsınn merak ediyorum seni nasıl belirtilerin var mı debam mı kasık ağrısı falan ?
Gogus hassasiyeti devam sag kasiktada agrim var canm bugun 11.gun gebelk testi negatif cikti fun pozitifti igne etkisi anca gecti yarindan sonra tesy yapicam erken test 13.gunde

Gogus hassasiyeti devam sag kasiktada agrim var canm bugun 11.gun gebelk testi negatif cikti fun pozitifti igne etkisi anca gecti yarindan sonra tesy yapicam erken test 13.gunde
Evet canım o zamana belli olur artık iğnenin etkiside uzun sürüyormuş baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…