- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Canm igneden dolayi oyle cikar diyor herkes bugunde yaptim yine pik ben catlamis kabul edicem doktor cuma geceye kadar catlar demisti dedigi gunleri degerlendirdim simd gunasiri devam edicez Allahm cok hevesliyim umutluyum yaBu durumda öyle yapman daha mantıklı canım son durum ne çatladı mı
Anladım canım benim Allahın izniyle bu sefer umutların boşa çıkmayacak inşallah umutlu olmaya devamCanm igneden dolayi oyle cikar diyor herkes bugunde yaptim yine pik ben catlamis kabul edicem doktor cuma geceye kadar catlar demisti dedigi gunleri degerlendirdim simd gunasiri devam edicez Allahm cok hevesliyim umutluyum ya
Adetin düzenliyse o günler için yeterli olur ama genelde çok değişiyor ovulasyon günleri bence sen alıcaksan en az bi 20 tane al günü yakalamak için adete 1 gün kala yumurtlayan bile oluyor çünküSat 17.mayis pakette 11. 12. Gün başladin diyor yani 11 başlasim 15 bitcek bilemedim valla ilk defa yapcam
Amin inşallahh çok sagol caniimAnladım canım benim Allahın izniyle bu sefer umutların boşa çıkmayacak inşallah umutlu olmaya devamGünleri değerlendirmişsiniz zaten gerisi dua etmeye kalıyor dualarım seninle benimde
Selinim nasılsın ne durumdasın var mı ağrın sızın falan benim bugün adet biteli 2.gün başladım soğan suyunaAmin inşallahh çok sagol caniimbende duada hicbir zaman bencil olmuyorum herkese ediyorum Allahm bu duyguyu herkese tattirsin inşallahh
Bencede et geldigi gibi hemen basla teste ne belki hemen yumirtlarsin..Selinim nasılsın ne durumdasın var mı ağrın sızın falan benim bugün adet biteli 2.gün başladım soğan suyunaBide ovulasyon testi sipariş ettim bakalım onlada takip edeyim diyorum.
Nasil iciyosun canm sogan suyunuuSelinim nasılsın ne durumdasın var mı ağrın sızın falan benim bugün adet biteli 2.gün başladım soğan suyunaBide ovulasyon testi sipariş ettim bakalım onlada takip edeyim diyorum.
Aç karnına canım sabahları bide akşam yemeğinden önce içicem yine aç karnıma kaynayan suya bölüp 4 parçayı 5 dakika kaynatıyorum hafif sıcak yudum yudum içiyorumNasil iciyosun canm sogan suyunuu
Bebek varsa 1 haftaya belli olur canım o zaman dimi çatladı çünkü yumurtanBencede et geldigi gibi hemen basla teste ne belki hemen yumirtlarsin..
Benim hicbjseym yok sadece yogun akinti var gugus agrisi bel agrisi vs hicbjsey yok
Canım bide sana ne sorucam bazıları yazmış bu soğan suyu ağrı yapıyormuş bel kasık falan akıntı çok yapıyormuş içimizi temizlediği için öyle oldu mu seninde kullanırkenNasil iciyosun canm sogan suyunuu
3 haziranda test yapicam zaman gecmek bilmiyoBebek varsa 1 haftaya belli olur canım o zaman dimi çatladı çünkü yumurtan
Bana hic yapmadi canmCanım bide sana ne sorucam bazıları yazmış bu soğan suyu ağrı yapıyormuş bel kasık falan akıntı çok yapıyormuş içimizi temizlediği için öyle oldu mu seninde kullanırken
Güzel haberlerini alalım inşallah canım3 haziranda test yapicam zaman gecmek bilmiyo
Amin canm inşallah bi cok umutluyum bi an geliyor sanki bubayda olmicak hissi geliyorGüzel haberlerini alalım inşallah canım
Biz iyi düşünelim canım olmazsa bile başka tedavi yöntemleride var Allah yazdıysa eğer bizde pes etmediğimiz sürece olur hep bi umut varAmin canm inşallah bi cok umutluyum bi an geliyor sanki bubayda olmicak hissi geliyor
Amiin inşallahhhBiz iyi düşünelim canım olmazsa bile başka tedavi yöntemleride var Allah yazdıysa eğer bizde pes etmediğimiz sürece olur hep bi umut var
Mavisss dune kadar hicbiseym yoktu dun akşam hafif gogus hassasiyetim basladi bu sabahta kasikta agri benm nornalde adete 3 gun kala olurdu bunlar 9 gun kala basladi kafam karisti ignedenmjBiz iyi düşünelim canım olmazsa bile başka tedavi yöntemleride var Allah yazdıysa eğer bizde pes etmediğimiz sürece olur hep bi umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?