Ovulasyon testlerim

Bu durumda öyle yapman daha mantıklı canım son durum ne çatladı mı
Canm igneden dolayi oyle cikar diyor herkes bugunde yaptim yine pik ben catlamis kabul edicem doktor cuma geceye kadar catlar demisti dedigi gunleri degerlendirdim simd gunasiri devam edicez Allahm cok hevesliyim umutluyum ya

Canm igneden dolayi oyle cikar diyor herkes bugunde yaptim yine pik ben catlamis kabul edicem doktor cuma geceye kadar catlar demisti dedigi gunleri degerlendirdim simd gunasiri devam edicez Allahm cok hevesliyim umutluyum ya
Anladım canım benim Allahın izniyle bu sefer umutların boşa çıkmayacak inşallah umutlu olmaya devam Günleri değerlendirmişsiniz zaten gerisi dua etmeye kalıyor dualarım seninle benimde

Merhaba kizlar bende ovulasyon testi yapcam bu ay ama benim pakette 5 tane var yeterlimi yoksa bi paket dahami alman gerekiyor

Sat 17.mayis pakette 11. 12. Gün başladin diyor yani 11 başlasim 15 bitcek bilemedim valla ilk defa yapcam
Adetin düzenliyse o günler için yeterli olur ama genelde çok değişiyor ovulasyon günleri bence sen alıcaksan en az bi 20 tane al günü yakalamak için adete 1 gün kala yumurtlayan bile oluyor çünkü

Anladım canım benim Allahın izniyle bu sefer umutların boşa çıkmayacak inşallah umutlu olmaya devam Günleri değerlendirmişsiniz zaten gerisi dua etmeye kalıyor dualarım seninle benimde
Amin inşallahh çok sagol caniim bende duada hicbir zaman bencil olmuyorum herkese ediyorum Allahm bu duyguyu herkese tattirsin inşallahh

Amin inşallahh çok sagol caniim bende duada hicbir zaman bencil olmuyorum herkese ediyorum Allahm bu duyguyu herkese tattirsin inşallahh
Selinim nasılsın ne durumdasın var mı ağrın sızın falan benim bugün adet biteli 2.gün başladım soğan suyuna Bide ovulasyon testi sipariş ettim bakalım onlada takip edeyim diyorum.

Selinim nasılsın ne durumdasın var mı ağrın sızın falan benim bugün adet biteli 2.gün başladım soğan suyuna Bide ovulasyon testi sipariş ettim bakalım onlada takip edeyim diyorum.
Bencede et geldigi gibi hemen basla teste ne belki hemen yumirtlarsin..
Benim hicbjseym yok sadece yogun akinti var gugus agrisi bel agrisi vs hicbjsey yok

Nasil iciyosun canm sogan suyunuu

Aç karnına canım sabahları bide akşam yemeğinden önce içicem yine aç karnıma kaynayan suya bölüp 4 parçayı 5 dakika kaynatıyorum hafif sıcak yudum yudum içiyorum

Bencede et geldigi gibi hemen basla teste ne belki hemen yumirtlarsin..
Benim hicbjseym yok sadece yogun akinti var gugus agrisi bel agrisi vs hicbjsey yok
Bebek varsa 1 haftaya belli olur canım o zaman dimi çatladı çünkü yumurtan

Canım bide sana ne sorucam bazıları yazmış bu soğan suyu ağrı yapıyormuş bel kasık falan akıntı çok yapıyormuş içimizi temizlediği için öyle oldu mu seninde kullanırken

Amin canm inşallah bi cok umutluyum bi an geliyor sanki bubayda olmicak hissi geliyor
Biz iyi düşünelim canım olmazsa bile başka tedavi yöntemleride var Allah yazdıysa eğer bizde pes etmediğimiz sürece olur hep bi umut var

Biz iyi düşünelim canım olmazsa bile başka tedavi yöntemleride var Allah yazdıysa eğer bizde pes etmediğimiz sürece olur hep bi umut var
Mavisss dune kadar hicbiseym yoktu dun akşam hafif gogus hassasiyetim basladi bu sabahta kasikta agri benm nornalde adete 3 gun kala olurdu bunlar 9 gun kala basladi kafam karisti ignedenmj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…