- 7 Mart 2019
- 1.138
- 649
- 43
- 29
- Konu Sahibi melekanesi
-
benmı canmSağol canım sen ne kadarlık evlisin
3 sene oldu 1.5 bebek dusunuyoruz senEwet canım
Yakınız canim. Benimde 29 Mart. Benimde 2 Nisanda bitti.31 Mart da olmuştum canım 5 Nisanda bitti adetim
yenı gelin sayılırsın amin canm hepimizin kucağına bir bebiş versinAllah gönlüne göre versin inşallah
Bende 9.5 aylık evliyim
çatlamış bile canmkizlar catlama oluyormu sizce bugun baya silik。2 gun cok koyu idi
hayırlı olsunkizlar catlama oluyormu sizce bugun baya silik。2 gun cok koyu idi
yumurtalama olduktan 12 gün sonra canm adetin bitmesini bekle bazen adet 15gün gecse bile belli olmayannarda olduKızlar hamilelik testini hastalanmama 3 gün var bugün dayanamadım yaptım ama negatifti. Normal şartlarda hamilelik testti doğru sonucu ne zaman verir
Ben t nin biraz daha koyu olması gerektiğini düşünüyorummMerhaba kızlar aynı markadan ben de bu Ay test yaptım ilk defa, en koyu dün böyle çıktı sizce yumurtlama pik yapmış mi ?
amin cumlemizin ins tesekkur ederim bugun ile dahil 3 gunmuhayırlı olsunİnşAllah 3 gün peş peşe değerlendir Allah Kalbinize göre versin
hayır canm daha Hiç biri pik değilPko var dun ovulasyon testi yaptim sizce yumurtlama var mi? Birturlu 2.si cok cok koyuslasmadi.
En koyu oldugu zamandan sonra 2 tane daha yaptim siliklesti o zamam yine catlayamadan kaldi yumurta olabilir mihayır canm daha Hiç biri pik değil
Canm cok koyulaşma yok yani t cizgizi c kadar koyu değil hiç birinde Bilemiycem Hangi test bu ?markaEn koyu oldugu zamandan sonra 2 tane daha yaptim siliklesti o zamam yine catlayamadan kaldi yumurta olabilir mi
LaboquickCanm cok koyulaşma yok yani t cizgizi c kadar koyu değil hiç birinde Bilemiycem Hangi test bu ?marka
bendede o ama bu kdr silik cıkmıyo pikteLaboquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?