- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
bendede o ama bu kdr silik cıkmıyo pikte
[/QU anladim canim sagol
Kac damla idrar damlattin idrar fazla gelmis sizmiş ama t nin c den koyu olmasi gerekmisKızlar testlerime bakar mısınız?
3-4 damlatıyorum.Kac damla idrar damlattin idrar fazla gelmis sizmiş ama t nin c den koyu olmasi gerekmis
3 damla damlatin sadece ben oyle yapiyorum ve duz zeminde burakiyorum 10dk hic dokunmuyorum3-4 damlatıyorum.
Anladım öyle yaparım. Ama 20. 21. gün koyu çıktı. 22. gün yani bugün silik çıktı.3 damla damlatin sadece ben oyle yapiyorum ve duz zeminde burakiyorum 10dk hic dokunmuyorum
Bildigim kadariyla en koyu halinden sonra siliklestiginde yumurta catlamis oluyo iliski olmasi gerek pik gordukten sonraki 36 saar icinde kesin iliski olmaliAnladım öyle yaparım. Ama 20. 21. gün koyu çıktı. 22. gün yani bugün silik çıktı.
Tamam. Teşekkür ederimBildigim kadariyla en koyu halinden sonra siliklestiginde yumurta catlamis oluyo iliski olmasi gerek pik gordukten sonraki 36 saar icinde kesin iliski olmali
Ne demekTamam. Teşekkür ederim
Kızlar?Kızlar bakar mısınız?
Canım bende de pco var benimde senin gibi 2. Testte koyu gibi sonrakiler açıldı rengi anlayamadımPko var dun ovulasyon testi yaptim sizce yumurtlama var mi? Birturlu 2.si cok cok koyuslasmadi.
Iste bizde tam koyulasma olmuyor ya geriliyo yumurta kayboluyor ya da catliyor anlasilmiyo yaniCanım bende de pco var benimde senin gibi 2. Testte koyu gibi sonrakiler açıldı rengi anlayamadım
Doğru ondan olabilirIste bizde tam koyulasma olmuyor ya geriliyo yumurta kayboluyor ya da catliyor anlasilmiyo yani
Benimde kasik agrim 3 4 gun surdu ama catlayamamis olablr yine de yumurtamDoğru ondan olabilirBenim hafif kasık ağrım oldu bugün ama testte silikti sen ilaçla mı oluyorsun adet yoksa kendiliğindem geliyormu yine geçte olsa
Canım arkadaşlar yorum yapar inşallah.Kızlar nılursumız bana da yardımcı olun adet döngüm 30-33 ve 3 nisan da adetim başladı 8 nisandan beri obülasyon testi yapıyorum. Ama hala çok koyu olmadı. 15 nisanda bir tık koyulaştı ama gerisi gelmedi bşr de 23 nisanda testlerimi yüklüyoruö. Kopkoyu olmadam hamile kalan var mı ya da ben hal yumurtlamadım mı nolur bakın
Anladım canım ben inofolic kullanıyorum 2 hafta oldu doktor yazmıştı yumurtayı daha sağlıklı olup çatlatsın diye bakalım artık hayırlısı fazlada takmamak gerekiyor ilk denemede oldu bizim ama kimyasaldı bu 2. Deneme Allah nasip eder zamanı gelinceBenimde kasik agrim 3 4 gun surdu ama catlayamamis olablr yine de yumurtamhic ilac kullanmak zorunda kalmadim bazen 35 gun bazen 55gunu buluyo şu virus gecsin hormon tahliline gidicem lh yuksekti biraz 6 kilo verdim belki duzelmistir
Canım 15 inde olmuş gibi gözüküyor 16 sında silikleşmiş çünkü çatlamış olabilir sonralarıda silik 23 ü de koyu gibi bence bikaç gün daha devam etmelisin yapmaya ama 15 ile 23 değerlendirdiysen sıkıntı yokKızlar nılursumız bana da yardımcı olun adet döngüm 30-33 ve 3 nisan da adetim başladı 8 nisandan beri obülasyon testi yapıyorum. Ama hala çok koyu olmadı. 15 nisanda bir tık koyulaştı ama gerisi gelmedi bşr de 23 nisanda testlerimi yüklüyoruö. Kopkoyu olmadam hamile kalan var mı ya da ben hal yumurtlamadım mı nolur bakın
Değerlwndirdim ama korkuyorum kopkoyu olmadı değerlendirdiğim günlerCanım 15 inde olmuş gibi gözüküyor 16 sında silikleşmiş çünkü çatlamış olabilir sonralarıda silik 23 ü de koyu gibi bence bikaç gün daha devam etmelisin yapmaya ama 15 ile 23 değerlendirdiysen sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?