Ovulasyon testlerim

Kardeşim sana yazmadan duramadım iftardam somra 2 saat su içmeden tekrarladım daha da koyulaşmış senceee sana atayım dedim

Eklentiler

• EAC01E41-4E26-4D01-89A1-27BC97CD48D8.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 60
Ben inofolici 4 aydir kullaniyorum faydasin igormedim ama hala devam ediyorum

Amiiin inşallah canm

Ben inofolici 4 aydir kullaniyorum faydasin igormedim ama hala devam ediyorum
Yaa ben normalde tarlusal kullanıyordum adet ona göre düzenli oluyordu inofoliğe başlayınca onu bıraktım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bende de işe yaramıyacak sanırım

Yaa ben normalde tarlusal kullanıyordum adet ona göre düzenli oluyordu inofoliğe başlayınca onu bıraktım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bende de işe yaramıyacak sanırım
Daha yeni başlamişsin umitsiz olma ilk ayda faydasini gorenlerde var seninde oyle olur inşallah

Daha yeni başlamişsin umitsiz olma ilk ayda faydasini gorenlerde var seninde oyle olur inşallah
Canım birşey sorucam ben bu ilacı kullanmaya başlayalı çok iştahım açıldı hatta 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum son 1haftadır sende de böyle bişey oldu mu

Canım birşey sorucam ben bu ilacı kullanmaya başlayalı çok iştahım açıldı hatta 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum son 1haftadır sende de böyle bişey oldu mu
Yoo ben ilaci kullanirken 6 kilo verdim 2 ayda ama ilac kilo verdirmezde aldirmaz da yani o kesin belki sende o etkiyi yaratmistir.bilemem

Yoo ben ilaci kullanirken 6 kilo verdim 2 ayda ama ilac kilo verdirmezde aldirmaz da yani o kesin belki sende o etkiyi yaratmistir.bilemem
Anladım bilmiyorum bende çözemedim iştahım arttı benim hep yiyorum valla iftar sahur İyi de oldu zayıftım zaten Bakalım kullanmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…