- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Teste en azından bi kaç gün daha devam et canım ama bence olmuş adetinede az kalmış çünkü olması gerekiyor eğer ki 3 nisanda olduysanDeğerlwndirdim ama korkuyorum kopkoyu olmadı değerlendirdiğim günler
Canım şimdi yaptım azcık akıntım gelmiş testte böyle koyulmuşTeste en azından bi kaç gün daha devam et canım ama bence olmuş adetinede az kalmış çünkü olması gerekiyor eğer ki 3 nisanda olduysan
Aa evet canım koyulmuş akıntında bi belirti zaten değerlendirin bugünüCanım şimdi yaptım azcık akıntım gelmiş testte böyle koyulmuş
HahaKardeşim sana yazmadan duramadım iftardam somra 2 saat su içmeden tekrarladım daha da koyulaşmışsenceee sana atayım dedim
Ben inofolici 4 aydir kullaniyorum faydasin igormedim ama hala devam ediyorumAnladım canım ben inofolic kullanıyorum 2 hafta oldu doktor yazmıştı yumurtayı daha sağlıklı olup çatlatsın diye bakalım artık hayırlısı fazlada takmamak gerekiyor ilk denemede oldu bizim ama kimyasaldı bu 2. Deneme Allah nasip eder zamanı gelince
Amiiin inşallah canmAnladım canım ben inofolic kullanıyorum 2 hafta oldu doktor yazmıştı yumurtayı daha sağlıklı olup çatlatsın diye bakalım artık hayırlısı fazlada takmamak gerekiyor ilk denemede oldu bizim ama kimyasaldı bu 2. Deneme Allah nasip eder zamanı gelince
Yaa ben normalde tarlusal kullanıyordum adet ona göre düzenli oluyordu inofoliğe başlayınca onu bıraktım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bende de işe yaramıyacak sanırımBen inofolici 4 aydir kullaniyorum faydasin igormedim ama hala devam ediyorum
15. Günde diyorlar. Obülasyondan somraovulasyon silikleameye bbasladiktan en erken kacgun sonra test yapilmali sizce
11。 gundu bugun benim tertemiz bi t cizgisi gordum moralim bbozuldu ins dollenme cikar15. Günde diyorlar. Obülasyondan somra
Daha yeni başlamişsin umitsiz olma ilk ayda faydasini gorenlerde var seninde oyle olur inşallahYaa ben normalde tarlusal kullanıyordum adet ona göre düzenli oluyordu inofoliğe başlayınca onu bıraktım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bende de işe yaramıyacak sanırım
Allahın izni ile olur ben de çok istiyorum sana dua edeceğim11。 gundu bugun benim tertemiz bi t cizgisi gordum moralim bbozuldu ins dollenme cikar
Amin inşallah canımDaha yeni başlamişsin umitsiz olma ilk ayda faydasini gorenlerde var seninde oyle olur inşallah
allah razi olsunAllahın izni ile olur ben de çok istiyorum sana dua edeceğim
Canım birşey sorucam ben bu ilacı kullanmaya başlayalı çok iştahım açıldı hatta 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum son 1haftadır sende de böyle bişey oldu muDaha yeni başlamişsin umitsiz olma ilk ayda faydasini gorenlerde var seninde oyle olur inşallah
Yoo ben ilaci kullanirken 6 kilo verdim 2 ayda ama ilac kilo verdirmezde aldirmaz da yani o kesin belki sende o etkiyi yaratmistir.bilememCanım birşey sorucam ben bu ilacı kullanmaya başlayalı çok iştahım açıldı hatta 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum son 1haftadır sende de böyle bişey oldu mu
Sanirim T nin daha koyu olmasi gerek ama olmus gibi de tam emin olamadim bundan sonraki testlerin nasil ciktiKızlar sizce pik olmuş muuu
Anladım bilmiyorum bende çözemedim iştahım arttı benim hep yiyorum valla iftar sahurYoo ben ilaci kullanirken 6 kilo verdim 2 ayda ama ilac kilo verdirmezde aldirmaz da yani o kesin belki sende o etkiyi yaratmistir.bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?