- 17 Aralık 2013
- 1.893
- 1.380
- 358
- Konu Sahibi SivasliAlice
-
Bugünde koyu cikmasi kafam karıştırdıBence 23-24 pik olmuş sonra çatlamoş gibi bende laboquick kullandım bu ay. Testle alakalı bence çok kopkoyu olmuyor benimde belirgindi sonra silikleşti çatladı
Sanki 25-26 da biraz koyu test kaymış gibi bence testi yapmaya devam edinBugünde koyu cikmasi kafam karıştırdı
Adete kadar devam edeceğim 9 agustos da 9 haftalik kalp durmasi sonucu ilacla düşük yaptim son kontrolüm de temizlenmisti rahim Dr sorun etmedi. Bende testlere başladım. Sol kasik batması var seffaf akintim da oldu. İnşallah bu ay sonu sağlıkla gelecek bir gebeligimiz olurSanki 25-26 da biraz koyu test kaymış gibi bence testi yapmaya devam edin
Amin inşallah. Kaybınız için çok üzgünüm. Bende 21 nişanda 11 haftalık bebeğimikalp durması sebebiyle kaybettim. Daha sonra Temmuz ayında bi kimyasal geçirdim bu ay tekrar deniyoruz pes etmedenAdete kadar devam edeceğim 9 agustos da 9 haftalik kalp durmasi sonucu ilacla düşük yaptim son kontrolüm de temizlenmisti rahim Dr sorun etmedi. Bende testlere başladım. Sol kasik batması var seffaf akintim da oldu. İnşallah bu ay sonu sağlıkla gelecek bir gebeligimiz olur☘
Sana da çok geçmiş olsun canı çok üzüldüm Allah tez vakitte yeniden nasip etsin inşallah.Amin inşallah. Kaybınız için çok üzgünüm. Bende 21 nişanda 11 haftalık bebeğimikalp durması sebebiyle kaybettim. Daha sonra Temmuz ayında bi kimyasal geçirdim bu ay tekrar deniyoruz pes etmeden
Amin inşallahSana da çok geçmiş olsun canı çok üzüldüm Allah tez vakitte yeniden nasip etsin inşallah.
Benin de 6 Eylül haber veririm tabii ki inşallahAmin inşallahhaber ver banada gebelik olursa benim bat 9 Eylül
Bence henüz tam yumurtlama olmamış gibi. Sizin ki c çizgisiyle eşit değil biraz daha silik duruyor c’ye göre. Ya eşit koyulukta olucak ya da t daha koyu olucak. Örnek bırakıyorum buraya
Laboquick. Bende laboquick le Nisan ayında hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. Denemeye devam ediyorumSizin testinizin markası nedir. Mayıs ayında burka ile attiklarimdan daha ince olan bir testle yumurtlama yakalamistim ve hamile kalmıştım. Şimdiki yaptıklarım daha koyu.
Ya insallah o ay bu aydır bekleyenler için bat ne zaman seninLaboquick. Bende laboquick le Nisan ayında hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. Denemeye devam ediyorum
Bugun pik gördüm işte attım sana muhtemelen yarın çatlar 15 gün sonrada regl olurum genelde düzenli oluyorum çünkü.Ya insallah o ay bu aydır bekleyenler için bat ne zaman senin
İnşallah adet olmazsın canımBugun pik gördüm işte attım sana muhtemelen yarın çatlar 15 gün sonrada regl olurum genelde düzenli oluyorum çünkü.
27 pik olmuş sanki .Kızlar merhaba benim testleri de yorumlar mısınız rica etsem
Teşekkür ederim gülüm cevapladığın için27 pik olmuş sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?