Ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz rica etsem kafam karisti

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.893
1.380
358
Hanimlar yumurtlama olmuş mu devam ediyor mu anlamadım iki gündür şeffaf akıntım oldu .
Sperm sorunu olmadığını içinde ilk testten itibaren degerlendiriyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum
22 23 25 26 27 seklin de sıralama 24 u testi atmışım ama onda silikon.

Eklentiler

• 20250827_163359.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 42
Bence 23-24 pik olmuş sonra çatlamoş gibi bende laboquick kullandım bu ay. Testle alakalı bence çok kopkoyu olmuyor benimde belirgindi sonra silikleşti çatladı

Bence 23-24 pik olmuş sonra çatlamoş gibi bende laboquick kullandım bu ay. Testle alakalı bence çok kopkoyu olmuyor benimde belirgindi sonra silikleşti çatladı
Bugünde koyu cikmasi kafam karıştırdı

Sanki 25-26 da biraz koyu test kaymış gibi bence testi yapmaya devam edin
Adete kadar devam edeceğim 9 agustos da 9 haftalik kalp durmasi sonucu ilacla düşük yaptim son kontrolüm de temizlenmisti rahim Dr sorun etmedi. Bende testlere başladım. Sol kasik batması var seffaf akintim da oldu. İnşallah bu ay sonu sağlıkla gelecek bir gebeligimiz olur

Amin inşallah. Kaybınız için çok üzgünüm. Bende 21 nişanda 11 haftalık bebeğimikalp durması sebebiyle kaybettim. Daha sonra Temmuz ayında bi kimyasal geçirdim bu ay tekrar deniyoruz pes etmeden

Amin inşallah. Kaybınız için çok üzgünüm. Bende 21 nişanda 11 haftalık bebeğimikalp durması sebebiyle kaybettim. Daha sonra Temmuz ayında bi kimyasal geçirdim bu ay tekrar deniyoruz pes etmeden
Sana da çok geçmiş olsun canı çok üzüldüm Allah tez vakitte yeniden nasip etsin inşallah.

Bence henüz tam yumurtlama olmamış gibi. Sizin ki c çizgisiyle eşit değil biraz daha silik duruyor c’ye göre. Ya eşit koyulukta olucak ya da t daha koyu olucak. Örnek bırakıyorum buraya

Eklentiler

• IMG_0809.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 28
Sizin testinizin markası nedir. Mayıs ayında burka ile attiklarimdan daha ince olan bir testle yumurtlama yakalamistim ve hamile kalmıştım. Şimdiki yaptıklarım daha koyu.
Bence henüz tam yumurtlama olmamış gibi. Sizin ki c çizgisiyle eşit değil biraz daha silik duruyor c’ye göre. Ya eşit koyulukta olucak ya da t daha koyu olucak. Örnek bırakıyorum buraya

Sizin testinizin markası nedir. Mayıs ayında burka ile attiklarimdan daha ince olan bir testle yumurtlama yakalamistim ve hamile kalmıştım. Şimdiki yaptıklarım daha koyu.
Laboquick. Bende laboquick le Nisan ayında hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. Denemeye devam ediyorum

Kızlar merhaba benim testleri de yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_0062.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…