Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon ve akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Kızlar merhaba reglime 1 sayarsak bugün 12. Gün fakat akıntım var yumurtlama akıntısı Ovülasyon testim silik çizgi anlayamıyorum ama yumurtlama akıntım var anlıyorum artık sizce teste güvenip değerlendirmeyim mi yoksa değerlendirmem gerekiyor mu düşüncelerinize ihtiyacım var

Merhaba her akıntı yumurtlama akıntısı değildir gün içinde yaptığınız aktivitelerden dolayı da olur test yapmaya devam edin kimi yumurtlama akintisiz da oluyor tek bir belirtiye bakmayın

Merhaba, öncelikle pko luyum ve düzensiz adet görüyorum ama en fazla 43 gün oluyor döngüm. Daha önce hiç yumurtlama testi kullanmadım. Akıntımın çok olduğu günlerde yumurtladığımı varsayıyordum. Bu ay merak ettiğim için test aldım. Ancak normalde 22. Günde olması gereken yumurtlama belirtilerini göremedim hiç. 25 Aralık adetimin 22. Günüydü yumurtlama bekliyordum ama belirtim olmadı test bu şekilde sizce yumurtlama olmuşmu? minnakKurabiyeler İnstagram sayfasından alınmış bi testtir.

Eklentiler

• 6CC7B852-BD3F-4066-91F0-0666F4CCB29D.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 474
  • 88F404C6-24EB-4B5E-A180-832DC3953C67.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 452
Merhaba ya ben testlerle ovulasyon takip ediyorum, 3. Sıradaki testi dün yaptım yalnız dışarı çıkmıştım 4-5 saat tuvalete cikmadigim için mi koyu çıktı onu anlamadım. En sondaki de bugün yaptığım test sizce dün olmuş mudur yumurtlama?

25 Aralık'ta baya koyu gibi ama arada koyulaşma var anlayamadım canım

Canım benimde akintim vardı 1 haftadır ama öyle çok koyu çıkmıyordu bugün pik çıktı ve yumurtlama akıntısını da net bi şekilde gordum farklı uzayan donmus jöle kıvamında bisey

Eklentiler

• 20211227_170856.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 320
Canım benimde akintim vardı 1 haftadır ama öyle çok koyu çıkmıyordu bugün pik çıktı ve yumurtlama akıntısını da net bi şekilde gordum farklı uzayan donmus jöle kıvamında bisey
Senin bence de pik, bugünü degerlendirmelisin. Yukarıdaki benim mesajıma bakar mısın sence benim de yumurtlama olmuş mu

Dün degerlendirdim , bugün kocam erkenden uyumak suretiyle beni sabote etti ya napim olacağı varsa olur zaten diye düşünüyorum
Öyle canım diğer topikte bi arkadaş tek ilişkiyle kalmış hayırlısı olsun hakkımızda

Canım güne hiç takılma,teste devam, her ay aynı zamanda yumurtlaman imkansız. Gecikmeler normal

Benim son 2 ay üst üste kimyasal gebelik oldu zaten, çok umutlanacak halimde kalmadı kısmet artik
Ne zamandır deniyorsunuz canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah Allah büyüktür

Ne zamandır deniyorsunuz canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah Allah büyüktür
2 senedir, nedensiz olmuyor, fiziksel bı neden bulunamadı henüz , hsg ,eşimin testleri ,pıhtılaşma ile ilgili testler ,yine eşime sperm DNA analizi filan hepsi normal 2 ay önce aşılamaya başlayacaktım ,o ay hamile olduğumu öğrendim sonra kimyasal oldu, bekleyelim biraz daha dedim sonraki ay yine kimyasal. Bakalım bu ay nasıl olacak,senin durumun nasıl, ne zamandır deniyosun

Rabbim bildiğimiz bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza dertlerimize şifa versin inşallah. Biz haziran ayından beri deniyoruz öyle henüz çok testler yaptirmadik ama bende pco var lise dönemlerimden beri çok düzensiz 3 ay olmadigim olur bu ay ovulasyon ve inofolic combi diye bi takviye deniyorum bakalım piki gördüm inşallah hayırlısıyla tutar

O takviyeyi bı kaç ay bende denedim, bende işe yaramamisti umarım sende yarar. İsteyen herkese nasip olsun inşallah, umarım o testlere gerek kalmadan olur

Acana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?
Kimyasal olmuşsunuz gebe kalmanız çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…