- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Merhaba her akıntı yumurtlama akıntısı değildir gün içinde yaptığınız aktivitelerden dolayı da olur test yapmaya devam edin kimi yumurtlama akintisiz da oluyor tek bir belirtiye bakmayınKızlar merhaba reglime 1 sayarsak bugün 12. Gün fakat akıntım var yumurtlama akıntısı Ovülasyon testim silik çizgi anlayamıyorum ama yumurtlama akıntım var anlıyorum artık sizce teste güvenip değerlendirmeyim mi yoksa değerlendirmem gerekiyor mu düşüncelerinize ihtiyacım var
25 Aralık'ta baya koyu gibi ama arada koyulaşma var anlayamadım canımMerhaba, öncelikle pko luyum ve düzensiz adet görüyorum ama en fazla 43 gün oluyor döngüm. Daha önce hiç yumurtlama testi kullanmadım. Akıntımın çok olduğu günlerde yumurtladığımı varsayıyordum. Bu ay merak ettiğim için test aldım. Ancak normalde 22. Günde olması gereken yumurtlama belirtilerini göremedim hiç. 25 Aralık adetimin 22. Günüydü yumurtlama bekliyordum ama belirtim olmadı test bu şekilde sizce yumurtlama olmuşmu? minnakKurabiyeler İnstagram sayfasından alınmış bi testtir.
25 Aralık'ta baya koyu gibi ama arada koyulaşma var anlayamadım canım
Canım benimde akintim vardı 1 haftadır ama öyle çok koyu çıkmıyordu bugün pik çıktı ve yumurtlama akıntısını da net bi şekilde gordum farklı uzayan donmus jöle kıvamında biseyKızlar merhaba reglime 1 sayarsak bugün 12. Gün fakat akıntım var yumurtlama akıntısı Ovülasyon testim silik çizgi anlayamıyorum ama yumurtlama akıntım var anlıyorum artık sizce teste güvenip değerlendirmeyim mi yoksa değerlendirmem gerekiyor mu düşüncelerinize ihtiyacım var
Senin bence de pik, bugünü degerlendirmelisin. Yukarıdaki benim mesajıma bakar mısın sence benim de yumurtlama olmuş muCanım benimde akintim vardı 1 haftadır ama öyle çok koyu çıkmıyordu bugün pik çıktı ve yumurtlama akıntısını da net bi şekilde gordum farklı uzayan donmus jöle kıvamında bisey
Baya koyu duruyo pik gibi akintin oldu muMerhaba ya ben testlerle ovulasyon takip ediyorum, 3. Sıradaki testi dün yaptım yalnız dışarı çıkmıştım 4-5 saat tuvalete cikmadigim için mi koyu çıktı onu anlamadım. En sondaki de bugün yaptığım test sizce dün olmuş mudur yumurtlama?Eki Görüntüle 2977438
Oldu ,kasık ağrılarım da vardı aslındaBaya koyu duruyo pik gibi akintin oldu mu
O zaman pik olması büyük ihtimal canım değerlendirdin miOldu ,kasık ağrılarım da vardı aslında
Dün degerlendirdim , bugün kocam erkenden uyumak suretiyle beni sabote ettiO zaman pik olması büyük ihtimal canım değerlendirdin mi
Öyle canım diğer topikte bi arkadaş tek ilişkiyle kalmış hayırlısı olsun hakkımızdaDün degerlendirdim , bugün kocam erkenden uyumak suretiyle beni sabote ettiya napim olacağı varsa olur zaten diye düşünüyorum
Benim son 2 ay üst üste kimyasal gebelik oldu zaten, çok umutlanacak halimde kalmadı kısmet artikÖyle canım diğer topikte bi arkadaş tek ilişkiyle kalmış hayırlısı olsun hakkımızda
Canım güne hiç takılma,teste devam, her ay aynı zamanda yumurtlaman imkansız. Gecikmeler normalKızlar merhaba reglime 1 sayarsak bugün 12. Gün fakat akıntım var yumurtlama akıntısı Ovülasyon testim silik çizgi anlayamıyorum ama yumurtlama akıntım var anlıyorum artık sizce teste güvenip değerlendirmeyim mi yoksa değerlendirmem gerekiyor mu düşüncelerinize ihtiyacım var
Ne zamandır deniyorsunuz canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah Allah büyüktürBenim son 2 ay üst üste kimyasal gebelik oldu zaten, çok umutlanacak halimde kalmadı kısmet artik
2 senedir, nedensiz olmuyor, fiziksel bı neden bulunamadı henüz , hsg ,eşimin testleri ,pıhtılaşma ile ilgili testler ,yine eşime sperm DNA analizi filan hepsi normalNe zamandır deniyorsunuz canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah Allah büyüktür
Rabbim bildiğimiz bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza dertlerimize şifa versin inşallah. Biz haziran ayından beri deniyoruz öyle henüz çok testler yaptirmadik ama bende pco var lise dönemlerimden beri çok düzensiz 3 ay olmadigim olur bu ay ovulasyon ve inofolic combi diye bi takviye deniyorum bakalım piki gördüm inşallah hayırlısıyla tutar2 senedir, nedensiz olmuyor, fiziksel bı neden bulunamadı henüz , hsg ,eşimin testleri ,pıhtılaşma ile ilgili testler ,yine eşime sperm DNA analizi filan hepsi normal2 ay önce aşılamaya başlayacaktım ,o ay hamile olduğumu öğrendim sonra kimyasal oldu, bekleyelim biraz daha dedim sonraki ay yine kimyasal. Bakalım bu ay nasıl olacak,senin durumun nasıl, ne zamandır deniyosun
O takviyeyi bı kaç ay bende denedim, bende işe yaramamisti umarım sende yarar. İsteyen herkese nasip olsun inşallah, umarım o testlere gerek kalmadan olurRabbim bildiğimiz bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza dertlerimize şifa versin inşallah. Biz haziran ayından beri deniyoruz öyle henüz çok testler yaptirmadik ama bende pco var lise dönemlerimden beri çok düzensiz 3 ay olmadigim olur bu ay ovulasyon ve inofolic combi diye bi takviye deniyorum bakalım piki gördüm inşallah hayırlısıyla tutar
Acana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?2 senedir, nedensiz olmuyor, fiziksel bı neden bulunamadı henüz , hsg ,eşimin testleri ,pıhtılaşma ile ilgili testler ,yine eşime sperm DNA analizi filan hepsi normal2 ay önce aşılamaya başlayacaktım ,o ay hamile olduğumu öğrendim sonra kimyasal oldu, bekleyelim biraz daha dedim sonraki ay yine kimyasal. Bakalım bu ay nasıl olacak,senin durumun nasıl, ne zamandır deniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?