- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
doktor histereskopiyi önerdi zaten ben biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum, o işlem ne kadar mantıklı olur onu da tam bilemiyorum, çekimser kaldım açıkçasıAcana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?
Kimyasal olmuşsunuz gebe kalmanız çok güzel
Acana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?2 senedir, nedensiz olmuyor, fiziksel bı neden bulunamadı henüz , hsg ,eşimin testleri ,pıhtılaşma ile ilgili testler ,yine eşime sperm DNA analizi filan hepsi normal2 ay önce aşılamaya başlayacaktım ,o ay hamile olduğumu öğrendim sonra kimyasal oldu, bekleyelim biraz daha dedim sonraki ay yine kimyasal. Bakalım bu ay nasıl olacak,senin durumun nasıl, ne zamandır deniyosun
benim aklıma hemen o geldi ben olsam vakit kaybetmeden yapardım kimyasala be kadar sürede gebe kaldınız?doktor histereskopiyi önerdi zaten ben biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum, o işlem ne kadar mantıklı olur onu da tam bilemiyorum, çekimser kaldım açıkçası
DNA hasarını nerde yaptınız acaba?O takviyeyi bı kaç ay bende denedim, bende işe yaramamisti umarım sende yarar. İsteyen herkese nasip olsun inşallah, umarım o testlere gerek kalmadan olur
2 yıldır olmuyordu bizim sonra kendiliğinden oldu üst üste 2 kez kimyasal oldu işte, özel hastanenin birinin tüp bebek merkezinde, isteğe bağlı yapıyorlar 600-700 bi para ama , emin olmak adına yaptırdıkAcana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?
Kimyasal olmuşsunuz
benim aklıma hemen o geldi ben olsam vakit kaybetmeden yapardım kimyasala be kadar sürede gebe kaldınız?
siz bu işlemi biliyormusunuz? amacını filan?Acana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?
Kimyasal olmuşsunuz
benim aklıma hemen o geldi ben olsam vakit kaybetmeden yapardım kimyasala be kadar sürede gebe kaldınız?
Ben yaptırmadım ama genelde bu durumda uzun gebelik olmaması ve kimyasal olmadı rahim yüzeyine bağlı olabilir bu yüzden öneriyor doktorlar.siz bu işlemi biliyormusunuz? amacını filan?
bi kaç ay daha bekleyip yaptırcam mecbur zaten, kendi kendine olur belki diye umut ediyorum, corasprin kullanıyorum bu ay bakalım, nasip zaten, sizin durumlar nasılBen yaptırmadım ama genelde bu durumda uzun gebelik olmaması ve kimyasal olmadı rahim yüzeyine bağlı olabilir bu yüzden öneriyor doktorlar.
Bazen çizik atma vb oluyor bu da bebek için kolaylaştırdı oluyormuş. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.
Benim açıklanamayan, bir tek DNA hasarı kaldı yapılmayan onun dışında genetik tarama pıhtılaşma vs yaptırdık. Her şey normal sperm değerli amh vs.bi kaç ay daha bekleyip yaptırcam mecbur zaten, kendi kendine olur belki diye umut ediyorum, corasprin kullanıyorum bu ay bakalım, nasip zaten, sizin durumlar nasıl
8 ay uzun bi süre değil bak şükür ki bi sorun yokmuş, 2 yılın sonuna kadar bende hiç kimyasal yaşamamıştım. eşine takviye bişeyler yedir, ileri hareketli sperm sayısı nasıl bilmiyorum ama, bu noktada keçi boynuzu baya iyi.Benim açıklanamayan, bir tek DNA hasarı kaldı yapılmayan onun dışında genetik tarama pıhtılaşma vs yaptırdık. Her şey normal sperm değerli amh vs.
En son gittiğim doktor tüp bebek doktoru idi, sen gebe kalırsın ama ne zaman belli değil dedi.
Bu şekilde durum ben hiç kimyasal yaşamadım 8 ay bitti
İleri ve morf sorunu yok eşimin. Ama yiyor bazen bu ay takviye kullanıyoruz.8 ay uzun bi süre değil bak şükür ki bi sorun yokmuş, 2 yılın sonuna kadar bende hiç kimyasal yaşamamıştım. eşine takviye bişeyler yedir, ileri hareketli sperm sayısı nasıl bilmiyorum ama, bu noktada keçi boynuzu baya iyi.
o ne saçma bi yorum ya, korununca nasıl gebe kalacaksın, 5 yıl bizde korunduk, gebe filan da kalmadım yani, neticede işin fizyolojisi ortada.İleri ve morf sorunu yok eşimin. Ama yiyor bazen bu ay takviye kullanıyoruz.
Doktorların dediği bu zamana kadar olsa olurdu hatta biri dedi ki bu zamana kadar korunsanız Bile 4 yıl içinde sürpriz gebe kalmış olmalıydınız
Merhaba benim de adetlerim düzensiz pcos var sanırım. Sizin testlerde de böyle aslında yumurtlama olmayıp üst üste koyu çıktıgı oluyor muydu? Bende yumurtlama olmuş mu bugün yeniden yapacagım bakalım silikleşmiş miRabbim bildiğimiz bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza dertlerimize şifa versin inşallah. Biz haziran ayından beri deniyoruz öyle henüz çok testler yaptirmadik ama bende pco var lise dönemlerimden beri çok düzensiz 3 ay olmadigim olur bu ay ovulasyon ve inofolic combi diye bi takviye deniyorum bakalım piki gördüm inşallah hayırlısıyla tutar
Test değerlermi yanlışlıkla attımMerhaba benim de adetlerim düzensiz pcos var sanırım. Sizin testlerde de böyle aslında yumurtlama olmayıp üst üste koyu çıktıgı oluyor muydu? Bende yumurtlama olmuş mu bugün yeniden yapacagım bakalım silikleşmiş mi
Evet oldu canim hatta yumurtlama sanip 7 gun sonra progesteron baktirdim tam o gun adet oldumMerhaba benim de adetlerim düzensiz pcos var sanırım. Sizin testlerde de böyle aslında yumurtlama olmayıp üst üste koyu çıktıgı oluyor muydu? Bende yumurtlama olmuş mu bugün yeniden yapacagım bakalım silikleşmiş mi
Benim testlerim gibi 3 gün üst üste koyu çıkmış mıydı yani benim şuan yumurtlama değil miEvet oldu canim hatta yumurtlama sanip 7 gun sonra progesteron baktirdim tam o gun adet oldum
Canım senin lh kaç ondan dolayı olabilir miEvet oldu canim hatta yumurtlama sanip 7 gun sonra progesteron baktirdim tam o gun adet oldum
Benim yüksek lh 15 çıkmıştı 2 ay onceCanım senin lh kaç ondan dolayı olabilir mi
Peki 3 gün üst üste böyle çıkmış mıydıBenim yüksek lh 15 çıkmıştı 2 ay once
Geçen ay 28 ini yumurtlama sandım baya eşitti resmen ama değilmiş diğeri bu ay 27 28 baya pikti yani t ç den çok daha koyuyduBenim testlerim gibi 3 gün üst üste koyu çıkmış mıydı yani benim şuan yumurtlama değil mi
Merhaba, öncelikle pko luyum ve düzensiz adet görüyorum ama en fazla 43 gün oluyor döngüm. Daha önce hiç yumurtlama testi kullanmadım. Akıntımın çok olduğu günlerde yumurtladığımı varsayıyordum. Bu ay merak ettiğim için test aldım. Ancak normalde 22. Günde olması gereken yumurtlama belirtilerini göremedim hiç. 25 Aralık adetimin 22. Günüydü yumurtlama bekliyordum ama belirtim olmadı test bu şekilde sizce yumurtlama olmuşmu? minnakKurabiyeler İnstagram sayfasından alınmış bi testtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?