Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon ve akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acana ofis histereskopi mi olsanız takibinizi yapan doktor ne diyor duruma?
Kimyasal olmuşsunuz gebe kalmanız çok güzel
doktor histereskopiyi önerdi zaten ben biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum, o işlem ne kadar mantıklı olur onu da tam bilemiyorum, çekimser kaldım açıkçası

Kimyasal olmuşsunuz
doktor histereskopiyi önerdi zaten ben biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum, o işlem ne kadar mantıklı olur onu da tam bilemiyorum, çekimser kaldım açıkçası
benim aklıma hemen o geldi ben olsam vakit kaybetmeden yapardım kimyasala be kadar sürede gebe kaldınız?

Kimyasal olmuşsunuz

benim aklıma hemen o geldi ben olsam vakit kaybetmeden yapardım kimyasala be kadar sürede gebe kaldınız?
2 yıldır olmuyordu bizim sonra kendiliğinden oldu üst üste 2 kez kimyasal oldu işte, özel hastanenin birinin tüp bebek merkezinde, isteğe bağlı yapıyorlar 600-700 bi para ama , emin olmak adına yaptırdık

Kimyasal olmuşsunuz

siz bu işlemi biliyormusunuz? amacını filan?

siz bu işlemi biliyormusunuz? amacını filan?
Ben yaptırmadım ama genelde bu durumda uzun gebelik olmaması ve kimyasal olmadı rahim yüzeyine bağlı olabilir bu yüzden öneriyor doktorlar.
Bazen çizik atma vb oluyor bu da bebek için kolaylaştırdı oluyormuş. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.

bi kaç ay daha bekleyip yaptırcam mecbur zaten, kendi kendine olur belki diye umut ediyorum, corasprin kullanıyorum bu ay bakalım, nasip zaten, sizin durumlar nasıl

bi kaç ay daha bekleyip yaptırcam mecbur zaten, kendi kendine olur belki diye umut ediyorum, corasprin kullanıyorum bu ay bakalım, nasip zaten, sizin durumlar nasıl
Benim açıklanamayan, bir tek DNA hasarı kaldı yapılmayan onun dışında genetik tarama pıhtılaşma vs yaptırdık. Her şey normal sperm değerli amh vs.
En son gittiğim doktor tüp bebek doktoru idi, sen gebe kalırsın ama ne zaman belli değil dedi.
Bu şekilde durum ben hiç kimyasal yaşamadım 8 ay bitti

8 ay uzun bi süre değil bak şükür ki bi sorun yokmuş, 2 yılın sonuna kadar bende hiç kimyasal yaşamamıştım. eşine takviye bişeyler yedir, ileri hareketli sperm sayısı nasıl bilmiyorum ama, bu noktada keçi boynuzu baya iyi.

İleri ve morf sorunu yok eşimin. Ama yiyor bazen bu ay takviye kullanıyoruz.
Doktorların dediği bu zamana kadar olsa olurdu hatta biri dedi ki bu zamana kadar korunsanız Bile 4 yıl içinde sürpriz gebe kalmış olmalıydınız

o ne saçma bi yorum ya, korununca nasıl gebe kalacaksın, 5 yıl bizde korunduk, gebe filan da kalmadım yani, neticede işin fizyolojisi ortada.

Merhaba benim de adetlerim düzensiz pcos var sanırım. Sizin testlerde de böyle aslında yumurtlama olmayıp üst üste koyu çıktıgı oluyor muydu? Bende yumurtlama olmuş mu bugün yeniden yapacagım bakalım silikleşmiş mi

Eklentiler

• 4FB95AF0-950B-44D6-8742-831A67BE6B7F.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 119
  • 9FB92274-02EE-41AC-B3CF-B78AFF812811.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 99
  • B13542EE-FE65-4657-8F59-A7B7B8FE2A83.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 89
Test değerlermi yanlışlıkla attım

Evet oldu canim hatta yumurtlama sanip 7 gun sonra progesteron baktirdim tam o gun adet oldum

Benim testlerim gibi 3 gün üst üste koyu çıkmış mıydı yani benim şuan yumurtlama değil mi
Geçen ay 28 ini yumurtlama sandım baya eşitti resmen ama değilmiş diğeri bu ay 27 28 baya pikti yani t ç den çok daha koyuydu

Eklentiler

• 20211128_190840.webp
    27 KB · Görüntüleme: 97
  • 20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 105

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…