Ovulasyon ve hamilelik

serenty2017

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
782
615
103
37
Merhabalar adetim 3 gün geçti. Ovulasyon testi vardı onu yaptım şimdi çift çizgi çıktı.kafam karıştı gebe olabilirmiyim
Yalnız iki gün önce doktor beni ultrason da muayene etti yumurtaliklarima baktı güya.(bisey göremiyorum dedi )hamile olsam görür söylerdi herhalde değil mi.
Hamile değilimdir diye bende özellikle sormadım.
Doktorun görememe ihtimali var mı acaba
Yada benim hamile olma ihtimalim var mı.gerci regli olacak gibi hissediyorum sanmıyorum ama

Eklentiler

• 1000089372.webp
    43 KB · Görüntüleme: 63
Ovulasyon testinden sonra 18. Günmüş saydım sizin için. Bi önemi mi var acaba günün
Şöyle canım merak ettim yumurtlama gördüğün gün ertesi gün çatlama ya o günden sayarsın bazılarında en erken 10.gün gebelik çıkar senin kaçıncı gün çıktı merak ettim sadece yani 7 Mayıs yumurtlama gördün dimi

Çok inanamıyorum çünkü en son amh testi yaptırdım cok dusuk cikti.doktor cok gec kalmadan tüp bebek tedavisine başlayın demişti. Onun şokunu daha atlatamadım.
Yani inanmakta zorlanıyorum
Azosperm imtihanımız var ve tüp bebekle gebe kalamadım. 6 sene sonra doğal yolla (ben çörekotu kürü, eşim MARANKİ'NİN kürü ve preseed jeliyle) gebe kaldım.

Yani Allah ol deyince oluyor. İnanın

Azosperm imtihanımız var ve tüp bebekle gebe kalamadım. 6 sene sonra doğal yolla (ben çörekotu kürü, eşim MARANKİ'NİN kürü ve preseed jeliyle) gebe kaldım.

Yani Allah ol deyince oluyor. İnanın
Maşallah size.saglikla gelsin bebisler .çok sevindim adiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…