- 15 Aralık 2017
- 782
- 615
- 103
- 37
- Konu Sahibi serenty2017
-
Evde ovulasyon testi vardı onu deneyim dedim.ilk hamilelegimde de çift çizgi çıkmıştı.Hamile olma ihtimali var doktorun görmemesi de normal beta hcg 3000leri geçince kese görünür, gebelik testiyle bakın bir de
Gebelik testi yaptım.biraz silik ama hamile olabilirim sanırımHamile olma ihtimali var doktorun görmemesi de normal beta hcg 3000leri geçince kese görünür, gebelik testiyle bakın bir de
Sanırım değil maşallah hamilesinizGebelik testi yaptım.biraz silik ama hamile olabilirim sanırım
Çok inanamıyorum çünkü en son amh testi yaptırdım cok dusuk cikti.doktor cok gec kalmadan tüp bebek tedavisine başlayın demişti. Onun şokunu daha atlatamadım.Sanırım değil maşallah hamilesiniz
Takibini yapmıştım zaten.Ovalüsyon takibi yaptınız mı bugün kaçıncı gündü
Tamam yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü bugünTakibini yapmıştım zaten.
Normalde regli olmam lazımdı elimde fazladan ovulasyon testi vardı onunla bir denemek istemiştim.
Ovulasyon testinden sonra 18. Günmüş saydım sizin için. Bi önemi mi var acaba gününTamam yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü bugün
Şöyle canım merak ettim yumurtlama gördüğün gün ertesi gün çatlama ya o günden sayarsın bazılarında en erken 10.gün gebelik çıkar senin kaçıncı gün çıktı merak ettim sadece yani 7 Mayıs yumurtlama gördün dimiOvulasyon testinden sonra 18. Günmüş saydım sizin için. Bi önemi mi var acaba günün
Evet 7 mayısa denk geliyor.Şöyle canım merak ettim yumurtlama gördüğün gün ertesi gün çatlama ya o günden sayarsın bazılarında en erken 10.gün gebelik çıkar senin kaçıncı gün çıktı merak ettim sadece yani 7 Mayıs yumurtlama gördün dimi
Gebelik testini nezaman yaptınız 3 gün önce cıkmamışmıydı yada yapmışmıydınızEvet 7 mayısa denk geliyor.
Gebesiniz benceEvde ovulasyon testi vardı onu deneyim dedim.ilk hamilelegimde de çift çizgi çıkmıştı.
Çok da heveslenmek istemedim
Azosperm imtihanımız var ve tüp bebekle gebe kalamadım. 6 sene sonra doğal yolla (ben çörekotu kürü, eşim MARANKİ'NİN kürü ve preseed jeliyle) gebe kaldım.Çok inanamıyorum çünkü en son amh testi yaptırdım cok dusuk cikti.doktor cok gec kalmadan tüp bebek tedavisine başlayın demişti. Onun şokunu daha atlatamadım.
Yani inanmakta zorlanıyorum
Resim var mı kaçırdım mı acaba koyduysanız burayaGebelik testini bugün yaptim
Heh gördüm. Hadi hayırlı olsunnnGebelik testi yaptım.biraz silik ama hamile olabilirim sanırım
Maşallah size.saglikla gelsin bebisler .çok sevindim adinizaAzosperm imtihanımız var ve tüp bebekle gebe kalamadım. 6 sene sonra doğal yolla (ben çörekotu kürü, eşim MARANKİ'NİN kürü ve preseed jeliyle) gebe kaldım.
Yani Allah ol deyince oluyor. İnanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?