- 15 Aralık 2017
- 779
- 614
- 103
- 37
- Konu Sahibi serenty2017
-
Yani düzensiz olduğu için fikir yürütmek zor.siz bedenen kendinizi takip edin.yumurtlama günü dediğim gibi bazı belirtiler oluyor o günü esas alın.Sanırım benim testlerimde o kadar net çift çizgi çıkmamasının nedeni çok düzensiz regl olmam. Çünkü mesela buraya eklediğim fotoğraftan önceki günlerde de yani son regl bitişimden sonra da test yaptım ben silik belli belirsiz çift çizgi gördüm hep. Ama bu fotoğraftakiler kadar net hiç olmadı tabi. Bir de. Iphone sağlık uygulaması da düzensizliklerin içinde bir ortalama almış bu haftayı doğurganlık haftası gösteriyordu, testler de onu doğruladı gibi oldu. Sizce testi ne zaman yapmalıyım, çünkü sonraki reglim ne zaman olabilir hiç bilmiyorum. Erken gebelik testleri de 10-12 gün sonra sonuç veriyor diyorlar ama hangi günden 10-12 gün sayacağım
Teşekkür ederim cevabınız içinYani düzensiz olduğu için fikir yürütmek zor.siz bedenen kendinizi takip edin.yumurtlama günü dediğim gibi bazı belirtiler oluyor o günü esas alın.
Laboquick yakın zamanda benim testlerimde de çok istikrarlı sonuçlar vermedi inovita kullanmaya başlarım ben deEki Görüntüle 3432726
Ya bu laboquick benim en güvendiğim markaydı. Ne olmuş buna yaa. Ben nasıl güveneyim şimdi. Daha test yapmadım, idrar damlatmadım ama testin t hizasında çizgi gözüküyorçok üzgünüm ya
Ay bir de bir kutu aldım, eczaneyle uğraşmamak içinLaboquick yakın zamanda benim testlerimde de çok istikrarlı sonuçlar vermedi inovita kullanmaya başlarım ben de
Umarım diğerlerinde problem yoktur, belki ilk açtığınız testte problem vardırAy bir de bir kutu aldım, eczaneyle uğraşmamak için
İki tane açtım aynıydıUmarım diğerlerinde problem yoktur, belki ilk açtığınız testte problem vardır
Ben bisey göremedim ama .deneyin bakalım ne çıkacakEki Görüntüle 3432726
Ya bu laboquick benim en güvendiğim markaydı. Ne olmuş buna yaa. Ben nasıl güveneyim şimdi. Daha test yapmadım, idrar damlatmadım ama testin t hizasında çizgi gözüküyorçok üzgünüm ya
Saatler sonra o başta görünen çizgi çıkıyor işte.Ben bisey göremedim ama .deneyin bakalım ne çıkacak
Ama saatler sonrası önemli değil zaten.10 _ 15 dk aralarına bakılacak diye biliyorum. Sonrası zaten yanlisSaatler sonra o başta görünen çizgi çıkıyor işte.
Merhaba bugün regl olmam lazımdı olmayınca ovülasyon testim vardı onu değerlendirdim acaba yorum yapabilir misiniz tecrübeli olarakDayanamadık eşimle kan testi de yaptırdım. Pozitif çıktıAllah isteyen herkese nasip etsin.insallah sağlıkla gelir yavrum
:) sizinki de pozitif gibi duruyor.Merhaba bugün regl olmam lazımdı olmayınca ovülasyon testim vardı onu değerlendirdim acaba yorum yapabilir misiniz tecrübeli olarak
Sizce kaç gün sonra kan testi vermeliyim:) sizinki de pozitif gibi duruyor.
İnşallah güzel haber alirsiniz.
Benim gibi sabırsız biri için zor bir soru.Sizce kaç gün sonra kan testi vermeliyim
Merak ettim son durumunuz nedir acabaSizce kaç gün sonra kan testi vermeliyim
Kaset testte negatif gördüm yarın da olmazsam kan testi vericemMerak ettim son durumunuz nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?