Ovulasyon ve hamilelik

Yani düzensiz olduğu için fikir yürütmek zor.siz bedenen kendinizi takip edin.yumurtlama günü dediğim gibi bazı belirtiler oluyor o günü esas alın.

Ya bu laboquick benim en güvendiğim markaydı. Ne olmuş buna yaa. Ben nasıl güveneyim şimdi. Daha test yapmadım, idrar damlatmadım ama testin t hizasında çizgi gözüküyor çok üzgünüm ya

Laboquick yakın zamanda benim testlerimde de çok istikrarlı sonuçlar vermedi inovita kullanmaya başlarım ben de

İnovita iyidir diye düşünmüştüm fakat bir süre sonra benim testlerim sürekli çift çizgiye döndü, bugün eşime de yaptırdım testlerde bi hata mı var diye onda da çift çizgi çıktı, ilki benim testlerim, 2. Foto eşimin testi.

Eklentiler

• IMG_7032.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar öncelikle hamile haberini alanlara şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Ben döngünün 19. Günü teste başlamak zorunda kaldım yaptığım ilk günü koyuydu sonraki günler silikleşti adet takvimine göre regl 7 gün var ama yumurtlama orada döngünün 15. Günü ben teste göre hesaplama yapacağım sanırım değil mi? Testi paylaşıyorum sizlerle. Sanırım yumurtlmayı yakaladım diye tahmin ediyorum koyuluktan sonra silikleşme var çünkü.

Eklentiler

• IMG_0212.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 40
Dayanamadık eşimle kan testi de yaptırdım. Pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin.insallah sağlıkla gelir yavrum
Merhaba bugün regl olmam lazımdı olmayınca ovülasyon testim vardı onu değerlendirdim acaba yorum yapabilir misiniz tecrübeli olarak

Eklentiler

• 141C3A7D-0474-4849-93EA-6DDC68005354.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…