Ovulasyon ve hamilelik

Dayanamadık eşimle kan testi de yaptırdım. Pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin.insallah sağlıkla gelir yavrum
Ay harika yaaaa. Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin

Ben de bu sabah test yaptım, yumurtlanın üzerinden 10. Gün bugün. Kızımda 11.gün bile çok zor göründü. Erken ama yapayım dedim :) o an var mı yok mu anlayamadım var gibide göründü yok gibide. Ama böyle cam gibi parlamadı t çizgisinin yeri. Neyse dedim saatler sonra bakalım ne olacak :) çizgi çıkmış. Ama kuruma mı gebelik mi şuan bilmiyorum :)

Hadi bakalım sizin de güzel haberinizi alırız inşallah.
Siz benden de heycanlisiniz

Hadi bakalım sizin de güzel haberinizi alırız inşallah.
Siz benden de heycanlisiniz
Ah inşaAllah hayırlısıyla Varsa mutluluk, yoksa Rabbe itaat

İlk gebelik kadar sevinç, heyecan olmaz sanıyordum ama şimdi de ilk çocuğa kardeş heyecanı oluyormuş :)) abla olacak duygusu

Ah inşaAllah hayırlısıyla Varsa mutluluk, yoksa Rabbe itaat

İlk gebelik kadar sevinç, heyecan olmaz sanıyordum ama şimdi de ilk çocuğa kardeş heyecanı oluyormuş :)) abla olacak duygusu
Evet eşimde çok sevindi şaşırttı beni.galiba olmaz diye bana çok istemiyormuş gibi davranmış.
Çok güzel dediniz ama Rabbe itaat .hepsi sınav olması da olmamasida

Evet eşimde çok sevindi şaşırttı beni.galiba olmaz diye bana çok istemiyormuş gibi davranmış.
Çok güzel dediniz ama Rabbe itaat .hepsi sınav olması da olmamasida
Beyler öyledir yaa. Eşim en çok isteyen olmasına rağmen testlerim pozitif çıktığı halde gülmüyordu. Yanlış çıkabilir diye korkuyordu. Kan vermiştim 67.7 çıkmıştı hala inanmıyordu. "Yav bebiş karnımdan çıkıp el mi sallasın sevinsene artık yaaa" diye kızmıştım, var mı gerçekten yaaaa diye ağlamıştı sonra :)))

Sevgi dolu babalar iyi ki varlar

Merhaba ovulasyon testlerin yukaridadir. Günden güne hissettiklerimi not etmiştim.
18-19-21-22-25 ilişki oldu.

22si akşamı kasıklarımda çok az batma ve sanki regl olacakmışım gibi hafif dolgunluk başladı.

23ü sabahtan dolgunluk vardı. Gün içinde hafif ağrılı batmalar oldu. Regl öncesi belirtiler gibi, çok az da bel ağrım oldu. Sanki az bir şey koku hassasiyeti başladı ama emin değilim tam.

24ü akşam yemeği sonrasında müthiş baş ağrısı öğleden sonra da biraz mide hassasiyeti.

25i öğle saatleri belimde ağrı, kasıklarda dolgunluk ve hafif batmalar akşama doğru kasıklarda ağrı.

Polikistik over geçmişim ve fazlaca düzensizliğim var, son reglim 4 Nisan ve duphaston kullanarak regl olabilmiştim. Doktor hiçbir sıkıntı görmediğini söylemişti, hatta pcos belirtisi de görmedi sadece yumurtaliklarin biraz kistik yapıda dedi. O da doktorların direk pcos demesine sebep olmuştur dedi. Ben gebelik testimi ne zaman yapmalıyım hiç bilmiyorum, regllerim o kadar düzensiz ki. Hatta testlerde pik görebildim mi ona bile emin değilim. Tahminimce 20 mayıs pikti ama 24 mayısta da koyu cift çizgi gördüm.
Düşünceleriniz nelerdir, desteklerinizi bekliyorum.

Merhabalar. İki çizgi de aynı koyulukta olursa pik oluyor. Bu testleriniz pik değil gibi

Testlerin birbirine çok benziyor sanki 24 u daha koyu gibi.birde kendin de dikkat edersen aslında yunurtladigin günü anlayabilirsin bence.
Cinsel istekte artış.,akıntı çoğalıyor yani vücut diyor ki bugün hazırım.
Çok anlamam bu işlerden ama yumurtlama günü çok daha koyu çıktı benim ayrıca iki üç gün sürüyor benim çift çizgi sonra duz

Sanırım benim testlerimde o kadar net çift çizgi çıkmamasının nedeni çok düzensiz regl olmam. Çünkü mesela buraya eklediğim fotoğraftan önceki günlerde de yani son regl bitişimden sonra da test yaptım ben silik belli belirsiz çift çizgi gördüm hep. Ama bu fotoğraftakiler kadar net hiç olmadı tabi. Bir de. Iphone sağlık uygulaması da düzensizliklerin içinde bir ortalama almış bu haftayı doğurganlık haftası gösteriyordu, testler de onu doğruladı gibi oldu. Sizce testi ne zaman yapmalıyım, çünkü sonraki reglim ne zaman olabilir hiç bilmiyorum. Erken gebelik testleri de 10-12 gün sonra sonuç veriyor diyorlar ama hangi günden 10-12 gün sayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…