- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.441
Bu ay bana da geçmek bilmiyor yahuu =)
Az mı diyon kız koskoca 9 gün
Bence tam koyuluk olmamış hala, dün boş geçtiyse bugünü değerlendirin. Dün dolu geçtiyse yarını değerlendirin canımcım
Daha önce de demiştim yüzgeçlerimiz bile çıksa gelsin bebişler yeter kibenımkının yanında az canım
bende 1 gibi yapcam ovu testı dun yaptıgım koyu olma yolunda ılerlıyodu. dun akamı degerlndırdık of sabah dus aldım ölüm gibi yaaa saç kurutmak falan bebişler için nelere katlanıyoruz
canım bence yarın daha koyu çıkar gibi. benimde 2 gün koyu çıkıyor böyle.Evet bak sana dünkü yaptığımla bugün yaptığımi atayım
tatlım ama bugün 8 inci günü adetimin çok erken değilmi
Anladım tatlım o zaman benimde yarın olur herhalde o koyuluk biz en son pazar akşamı yaptık dün akşam olmadı bugünde olsun o zaman dimi canımBak benim tam koyu olduğunda böyleydi, T daha koyu. Ya aynı eşitlikte olacak ya da T daha koyu olacak. Benim de bu koyuluktan önceki ve sonraki gün çalışma oldu.
Evet canım bencede çok sağolcanım bence yarın daha koyu çıkar gibi. benimde 2 gün koyu çıkıyor böyle.
Evet canım bugün olsun derim. 2 günde bir devam edin.Anladım tatlım o zaman benimde yarın olur herhalde o koyuluk biz en son pazar akşamı yaptık dün akşam olmadı bugünde olsun o zaman dimi canım
canım ben genelde 19. gün çift çizgyi yakalıyorumYa aranizda hic gec yumurtlayan oldumu benim ovulasyon testinde2.ayim diye hic bilmiyorum. Eda mi sanki gec yumurtlamisti normal ovulasyon gununden kac gun sonra gec yumurttlamisti
Canım peki bu kadar erken yumurtlama olurmu kiEvet canım bugün olsun derim. 2 günde bir devam edin.
canım senin yarın pozitif olacak gibi testini görmüştüm ona göre değerlendirin Belki bu ay iki kere yumurtlayacaksın o yüzden bu kadar erken oldu 1. si sen testlere devam etCanım peki bu kadar erken yumurtlama olurmu ki
Sen hep 19. Gunde yakaiyosun galiba canim benim oyle degil ya 17. Gnde ya 18. Gunde oluyo ama bu ay bu iki gunde de olmayacak normal ovu gununden geciken warmi aranizda onu soruyorum canimcanım ben genelde 19. gün çift çizgyi yakalıyorum
Tamam canım çok sağol iyi değerlendircem inşallah bu günlericanım senin yarın pozitif olacak gibi testini görmüştüm ona göre değerlendirin Belki bu ay iki kere yumurtlayacaksın o yüzden bu kadar erken oldu 1. si sen testlere devam et
Olur tabii canım, başka bir topikte regli bittiği gün yumurtlamış olan biri vardı. Sen tedbiri elden bırakma yine deCanım peki bu kadar erken yumurtlama olurmu ki
Benim de 14-15-16. günlerde oluyor canım yumurtlamam.Ya aranizda hic gec yumurtlayan oldumu benim ovulasyon testinde2.ayim diye hic bilmiyorum. Eda mi sanki gec yumurtlamisti normal ovulasyon gununden kac gun sonra gec yumurttlamisti
benim 1 ay 22. günde diğer ay 18. günde görmüştüm çift çizgiyiSen hep 19. Gunde yakaiyosun galiba canim benim oyle degil ya 17. Gnde ya 18. Gunde oluyo ama bu ay bu iki gunde de olmayacak normal ovu gununden geciken warmi aranizda onu soruyorum canim
Canim mesela senin hic 14 15 yada16 dan sonra yumurtladigin oldumu yani normal ovulasyon gunlerinden sonra yumurtladigin oldumu hic yada aramozda oyle olan warmi cunku suan ben bu dirumdayimBenim de 14-15-16. günlerde oluyor canım yumurtlamam.
Hah iste dedigim tam da buydu sey canim peki senin dongun kac gnde birbenim 1 ay 22. günde diğer ay 18. günde görmüştüm çift çizgiyi
Hic anlamam bu degerlerden ama betan hala war sifirlanmamis ne dedi doktorKIZLAR TAHLİLLERİM ÇIKMIŞ
FSH 4.47
TSH 1.68
LH 8.3
PROLAKTİN 34 (yüksek çıkmış)
BETA 4.69
netten öğrendim sonucları 5 ten sonra özeldeki kendi doktoruma gideceğim ona göstereceğimHic anlamam bu degerlerden ama betan hala war sifirlanmamis ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?