Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim Cuma gününün hayrına hürmetine isteyen herkese hayırlı nesiller nasip etsin inşaallaahhh

kızlar ben sürekli takip ediyorum, arada yazıyorum bende geçen ay ilk defa ovu testi yaptım ama maalesef bebiş gelmedi. bu ay tekrar yapacağım. sat tarihim 9 mart. ben 32-34 günde bir adet oluyorum.

Kizlar benim de adetim duzensiz oldugu icin bat 14-15 gibi. Benimde malum 10 gun once kadar. Hcg testlerim negatif bir iki saat sonra hayalet czgi var gibiydi ayin 8 inde ayni zamanda kasik batmalarim agrilarim cok olmaya basladi enson sol bacagima yansiyonca agri hasyaneye gttim yani 7 gun kala idrar testi yaptrdim <2 ckti ama kasik batmalarim inanilmaz devam ediyor goguslerim dolgun mavi damarlarim belirgin ama agri hic yok adet olsam bile su vakitte agrimasi lazmdi ilginc bide iki kat corap giymeme ragmen ayaklarim üşuyor. Yuzumdede strestendir diyorum sivilceler ckti offf ne olacak halim bilmiyorum dengem sasti ve adet olacaksamda olup bian once normale donmek istiyorummm

Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz inşallah bu ay deneyimle tutar canım

evde test yapmadın mı

merhabaaa bende aranıza katılabilir miyim, çok tecrübeli değilim ama ben de önümüzdeki ay ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim bakalım hayırlısııı

ÜŞÜMEYEN AYAğIMIDA ÜŞÜTÜCEM ŞİMDİ :) allahtan hamileler amuda kalkar filan demiyorlar :)

Günaydın arkadaşlar hepinize
herkese günaydın hayırlı cumalar

Saat 9 gibi canım mutlaka haber vericem canım :)

inşallah güzel haberlerle gelirsin yerleşme kanamasıdır. ( yanlış alıntı yapmışım ama )

Günaydın kızlar belirti hissedenler test yapanlar kırmızı ksrt gören görmeyen herkese günaydın

kırmızı kart görücez ama önümüzdeki ay güzel haberlerle gelicez inş.
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz inşallah bu ay deneyimle tutar canım

ilk ayın günahı olmaz :)

Pıtır pıtır hepimiz bu ay çizft çizgileri görelim inşallah kızlar

inşallahhh
sen başı çek biz arkadan gelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…