- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.521
Oyy oyyy yerim ben bu minişiMaşallah canım, darısı benim başıma, pazartesiyi bekliyorum hala.
İyilik, sağlık şükür canım sen nasılsın, bebişin nasıl ?
canım bende de aynı sorun var, bana mantar için ilaç verilmişti o ilacı kullandıktan sonra oluştu , seninde şüpelendiğin bir durum oldu mu? benimde yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyor ve adetle gidiorCanım benim yumurtalarım büyüyo fakat çatlamıyo çatlamayıncada kiste dönüşüyolar canım
Canim hayırlı olsun.peki adetin biter bitmez o uzun akintin varmiydi.benim var bugun adetim bitti.ama daha erken diyorum yumurtlama icin
Cnm nasilsinCanim hayırlı olsun.peki adetin biter bitmez o uzun akintin varmiydi.benim var bugun adetim bitti.ama daha erken diyorum yumurtlama icin
Canım ne güzel bak eşindede bi sorun çıkmamış sendede problem yok die biliyorum olsaydı doktora gittiğinde söylerdi sana tatlım bu arada ovulasyon testlerine yapmaya başladınmı canımGunaydin kizlar . Esimin sonuclari normal ultrasonda da bisey cikmadi. Problem yok demis. Demek sorun bende
Gözün aydın canım bak ne güzel sorun yok bebiş zamanını bekliyor demek ki :) bende ovulasyon testiyle uğraşıyorum bugünde baya koyu çıktı bu akşama kadar çatlar herhalde :) ben bu kadar uğraşırken eşime kızdım dün gitmiş alkol almışGunaydin kizlar . Esimin sonuclari normal ultrasonda da bisey cikmadi. Problem yok demis. Demek sorun bende
YOk canim daha baslamadim bugun 7. Gun 10 dan itibaren yaparimCanım ne güzel bak eşindede bi sorun çıkmamış sendede problem yok die biliyorum olsaydı doktora gittiğinde söylerdi sana tatlım bu arada ovulasyon testlerine yapmaya başladınmı canım
O kdr olur canim stres atiyodur. Dert etme bosuna kendine.. ya benim ovuda 3 aydir yapiyorum koyu oluyor mesela esit oldugunda t daha koyu olur mu diye bekliyorum vs. O yuzden sunu kesfettim kendi capimdaGözün aydın canım bak ne güzel sorun yok bebiş zamanını bekliyor demek ki :) bende ovulasyon testiyle uğraşıyorum bugünde baya koyu çıktı bu akşama kadar çatlar herhalde :) ben bu kadar uğraşırken eşime kızdım dün gitmiş alkol almışaz içmiş ama sinirlenmeme yetti normalde ne alkol ne sigara içer aslında dün arkadaşlarına takılmış işte bir etkisi olmaz umarım çalışmalar tam gazz devam ediyor çünkü :) sabahta çalışma oldu 1 buçuk saat yattım ayaklarımı diktim
Iyiyim tatlim bn tekrar ovu testlerine basladim.sen nasılsınCnm nasilsin
Cok iyi yapmissin canim en kisa surede uyi haberlerini verirsin insallah ivulasyon bana ugurluelmisti biliyorsunIyiyim tatlim bn tekrar ovu testlerine basladim.sen nasılsın
evet canım inş bakalım dua et daha yeni bitti adetimCok iyi yapmissin canim en kisa surede uyi haberlerini verirsin insallah ivulasyon bana ugurluelmisti biliyorsun
büyük ihtimal canım.kahverenginin devamı gelecektirKızlar selammmmm
Ya benim adetimin 5-6 gun falan Sürer normalde dun 3.gundu aksam duş aldım yattım falan sabah baktım pedim temiz az önce tekrar baktım kahverengi akıntı gelmis neden boyle oldu acaba. Kistten dolayımı ki
Canım ben bi sayfada okudum galiba bu sayfada okumuştum bi arkadaş sürekli yumurtlama gününü tespit ediyomuş ama yinede hamile kalamıyomuş daha sonra adetinin bittiği gün bide 2 gün sonra ilişki olmuş bi daha da olmamış ilişki ve hamile kalmış o ay bende bu ay öyle denicem canım bakalım hayırlısı artıkKizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)
Canım kistten dolayı öyle oluyoKızlar selammmmm
Ya benim adetimin 5-6 gun falan Sürer normalde dun 3.gundu aksam duş aldım yattım falan sabah baktım pedim temiz az önce tekrar baktım kahverengi akıntı gelmis neden boyle oldu acaba. Kistten dolayımı ki
Gecen ay ben normale gore erken yumurtladim. 10 gun baslamistim 11 de oldu.Kizlar benimadet dun bitti bugun öylesine ovu testi yaptim.ikinci cizgi koyuya yakın çıktı. sizdede böyle oldu mu hiç. yoksa erken mi yumurtlucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?