- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #6.041
Canım senin yumurta çatladı ya kadık ağrın oluyomu hiç benim kasıklarım çok ağrıyo yaa gerçi doktor dedi biraz fazla ağrın olucak bilgin olsun dediTmm canim yapta koy bakalim nasil cikacak..
Oldu ama dayanilmicak gibi degil.benim normaldede agrim.olmaz..Canım senin yumurta çatladı ya kadık ağrın oluyomu hiç benim kasıklarım çok ağrıyo yaa gerçi doktor dedi biraz fazla ağrın olucak bilgin olsun dedi
TEstte problem var sanirim. Arkasi baya kirmizi cikmis. Tekrarlama sansin varsa tekrarla.Kizlar ya ben simdi bunu pozitif mi saymaliyim?evet t cizgisi c ye gore bariz koyu.ama genel bi siliklik var testte
hahaha inşAllah canım bu arada ben azönce yaptım tekrar test edacımOldu ama dayanilmicak gibi degil.benim normaldede agrim.olmaz..
ama su an temizlik yapiyorum sol tarafimda dizlerimin ustune cokunce baski oluyor. Duramiyorum hatta. Galiba 1 gunluk hamileyim hahahha
Testler benim 11.gunumdekine benziyomus baktimda simdi. O zaman daha 2 gunun var canim.. bakk. Bugun calis. Bidaha bekle koyulasana kadar. en son ne zaman olmustu iliski.hahaha inşAllah canım bu arada ben azönce yaptım tekrar test edacım Eki Görüntüle 1529137
En son çarşamba olmuştu canımBu
Testler benim 11.gunumdekine benziyomus baktimda simdi. O zaman daha 2 gunun var canim.. bakk. Bugun calis. Bidaha bekle koyulasana kadar. en son ne zaman olmustu iliski.
Canim yapar yapmaz cektim diye arkasi kirmizi.ama anlamadim yani 4 saat idrar tuttum.4 saat sonra tekrar yapayim o zamanTEstte problem var sanirim. Arkasi baya kirmizi cikmis. Tekrarlama sansin varsa tekrarla.
O zaman bugun olsun. Esit olana kadar beklersen cok zaman gecmis olsun.En son çarşamba olmuştu canım
Iyi olmana çok sevindim canım ama bata daha 8 gün varmış belli olmaz bu işler canım hemen karamsarlığa kapılmaCanlarım geçmiş olsun mesajı yollayan herkese çok teşekkür ederim .Hastaneye gittim gebelik şüpheside var dedim film çekmeden önce test yaptılar bata 8 gün var 0.79 çıktı yani bu ayda hüsran malesefama canım o kadar acıyor ki üzülemedim bile Allah'tan ayağımda kırık çatlak yokmuş yumuşak doku zedelenmesi olmuş 2-3 yat üstüne basarsan çatlatırsın ayağını dedi doktor . Ayağım mosmor ve şiş bütün gece uyumadım alerji ilaçlarımı bile içemiyordum bebek vardır diye şimdi batı bekliyorum olunca direk doktora giderim eşimle hormon tahlili sperm testi ve yumurta takibi için hayırlısı buymuş demek sizlerden güzel haber inşallah :)
Tamam canımO zaman bugun olsun. Esit olana kadar beklersen cok zaman gecmis olsun.
Sorma canım yaa benimde bugün günüm idrar tutmakla geçti vallaCanim yapar yapmaz cektim diye arkasi kirmizi.ama anlamadim yani 4 saat idrar tuttum.4 saat sonra tekrar yapayim o zaman
Testte sorun var canımKizlar ya ben simdi bunu pozitif mi saymaliyim?evet t cizgisi c ye gore bariz koyu.ama genel bi siliklik var testte
Canım tekrar geçmiş olsun. Zaten gebelik varsa da çıkmaz ki 8 gün kala. Rahime tutunduktan sonra hcg salgılanıyor. Bu da zaten bata 4-5 gün kalaya denk geliyor. Sen yine de dikkatli ol canım. Hayırlısı olsun.Canlarım geçmiş olsun mesajı yollayan herkese çok teşekkür ederim .Hastaneye gittim gebelik şüpheside var dedim film çekmeden önce test yaptılar bata 8 gün var 0.79 çıktı yani bu ayda hüsran malesefama canım o kadar acıyor ki üzülemedim bile Allah'tan ayağımda kırık çatlak yokmuş yumuşak doku zedelenmesi olmuş 2-3 yat üstüne basarsan çatlatırsın ayağını dedi doktor . Ayağım mosmor ve şiş bütün gece uyumadım alerji ilaçlarımı bile içemiyordum bebek vardır diye şimdi batı bekliyorum olunca direk doktora giderim eşimle hormon tahlili sperm testi ve yumurta takibi için hayırlısı buymuş demek sizlerden güzel haber inşallah :)
1-2 günün var gibi daha canım, ama yine de bugününü boş geçmehahaha inşAllah canım bu arada ben azönce yaptım tekrar test edacım Eki Görüntüle 1529137
Ayyy aynen yaa sabah sadece sogan suyumu icebildim mecburiyetten.daha 1 bardak su icemeden yine idrar tutuyorum.napcaz ya biz boyleSorma canım yaa benimde bugün günüm idrar tutmakla geçti valla
Off umutlanmayayim yaniTestte sorun var canım
Canım tekrar geçmiş olsun. Zaten gebelik varsa da çıkmaz ki 8 gün kala. Rahime tutunduktan sonra hcg salgılanıyor. Bu da zaten bata 4-5 gün kalaya denk geliyor. Sen yine de dikkatli ol canım. Hayırlısı olsun.
Tatlım başka test yap. Normalde control çubuğu koyu olması lazım. Bunda hiç çıkmamış, o yüzden sorun var dedim canım.Off umutlanmayayim yanisevinmistim bu ay daha erken yumurtlama olacak diye
Canim 8 gibi yapicam tekrar testi bakalim ne cikicakTatlım başka test yap. Normalde control çubuğu koyu olması lazım. Bunda hiç çıkmamış, o yüzden sorun var dedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?