- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #6.801
benım dr yaptırmadı bana yaa. ayrıntılı ben bı tsh ı bılıyorum. gerek yok dıyoİlaç verir mi bilmem ama stresi azalt diyecek ben azaltamıyorumbir yandan bebek bir yandan kpss stresi çok üzgünüm çok
benim bat bu cuma.ben pazar günü gördüm çizgiyi tatlımcanım senın bata kac gun vardı çizgi çıkmış öğrenmştin ?
maşallah canım. ovu yıne de bekledıgım kadar koyu degıl. ablamınkını canlı görmustum bordoydu resmen. ama herkeste farklı oluyor tabı.kızlar ben geldim. iki test yaptım bugun.ovu testini sizin için yaptım. bat son 2 gördüğünüz gibi ovu tam net olmuş. gebelik ise gözle görülür şekilde şükürler olsun.
benim bat bu cuma.ben pazar günü gördüm çizgiyi tatlım
evet canım biraz geç oldu çatlamış sonunda. şimdi kaç günün var senin adetine canımbende iyiyim canım benim testler artık silikleşti prenses ya baksana azönce yaptım bunuEki Görüntüle 1540907
evet tatlım benim yumurtlamada pik yaptığında da en fazla bu kadar olmuştu hatta yarın kyulaşack diye beklerken yarını beklemeden akşama silinmişti. herkesin farklı oluyor hormonları galiba. bugün kan verdim bakalım sonucu 3 de alcam.nasıl oldu artış merak ediyorummaşallah canım. ovu yıne de bekledıgım kadar koyu degıl. ablamınkını canlı görmustum bordoydu resmen. ama herkeste farklı oluyor tabı.
gebelıkte artmıs süper
Bilmiyorum ki prenses çok karıştı bu ay benim yaa ama dün doktora sordum yumurtam çatlamışmı die çoktan çatlamış dedi o yüzden belirsiz ama anneler günü sabahı ilk defa o kadar koyu görmüştüm ovu testini canım
Kizlar cok heveslendirdiniz beni.bende bi ovulasyon testi yapayim bakalim
Lh bile triplerde sanirsin gebelik testi yapmisim bu ne siliklik yaa.bu arada 2 saatlik idrarla yaptim
ben adet oldumhiç şaşırmadım niyeyse :) bir insanda hiç belirti olmaz mı arkadaş bu kadar sessiz mi gelir bir adet.
bilmiyorum ki. daha ne yapım bılemedım :) bir de hormonlarıma ayrıntılı baktırıcam. bide seye baktırsam 21. gun progesteron a bakılsın.yaa hiç şaşmıyo senin valla tam zamanında geliyo. hıc bı sıkıntı yok gayet normal adet oluyosun yumurtlama oluyo ama bebek neden olmuyooo
sağlık olsun tatlım önündeki ay bence takma birşey yapma.oluruna bırak belki öyle gelirben adet oldumhiç şaşırmadım niyeyse :) bir insanda hiç belirti olmaz mı arkadaş bu kadar sessiz mi gelir bir adet.
cok kafaya takan bırı de degılım kı. takıyorumda caktırmıyor muyum acaba :)sağlık olsun tatlım önündeki ay bence takma birşey yapma.oluruna bırak belki öyle gelir
bılemedım canım. e dr lada takıp ettık. nasıl kacırdık. bıde erken oldum yıne hıc ben 14. gunu olmuyorum 12-13 oluyor.Edacım hayırlısı olsun canım benim, ateş ölçme ile takip etsene canım. Ben ov. testleriyle aynı anda ateş takibi de yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?