- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #7.001
İyi yapmışsın canım senin adına da çok sevindim aramızda bir gün olacak nasipse benim de doğum tarihi olarak 6 şubat diyor İğneye başladık bugün ama bana Coraspin vermedi kullanmam şart mı acaba bilmiyorum ama devlette bilgili bir doktor var diyorlardı ona da gitmeyi istiyorum birkaç kişiden fikir almam lazim ayrıca Ünv hastanesinde sorunlu gebeliklere bakan bir doktor varmış kese görünürse ona da gideceğim Tetikteyim canım korkuyorumbenim trambofili sonuçları daha çıkmadı canım ama kendi kendimin doktoru oldum resmen. hergün aspirin attım şu anda çok şükür değerler güzel gidiyor sanırım bende de pıhtı sorunu vardı.bakaalım ne olacak.sana da hayırlı olsun tatlım
Bu arada beta değerin kaç benim çarşamba 131 di bugün 266 olmuş çok şükürbenim trambofili sonuçları daha çıkmadı canım ama kendi kendimin doktoru oldum resmen. hergün aspirin attım şu anda çok şükür değerler güzel gidiyor sanırım bende de pıhtı sorunu vardı.bakaalım ne olacak.sana da hayırlı olsun tatlım
benim çarşamba 100 bugün 270 oldu allahıma bin süşür tatlım. korkma boşver bu anların tadını çıkar cuma günü de keseye gitcem inş. sen ne zaman gitcenBu arada beta değerin kaç benim çarşamba 131 di bugün 266 olmuş çok şükür
Perşembe gel dedi hersey iyi giderse persembeye beta 2000 i bulacak o zaman görebiliriz inşallah çarşamba kanda baktiracagim tekrar inşallah persembeye görebiliriz içim bir nebze olsun rahatlarbenim çarşamba 100 bugün 270 oldu allahıma bin süşür tatlım. korkma boşver bu anların tadını çıkar cuma günü de keseye gitcem inş. sen ne zaman gitcen
bisey soracaktim bu adetin son gunu gittiginde kan mi aliyorlar bu degerler icin bide ac filan mi gidiliyorMrvsena canim adeimin 6 günü gitmiştim lh 7 kusur FSH 5 kusur cikmisti. Doktor değerlerin normal demisti
Ins canim bende dayanamayip persembe filan gidebilirim.benim hizli yükseliyor cok şükür. persembe 5000filan olacak diye hesapladikPerşembe gel dedi hersey iyi giderse persembeye beta 2000 i bulacak o zaman görebiliriz inşallah çarşamba kanda baktiracagim tekrar inşallah persembeye görebiliriz içim bir nebze olsun rahatlar
Evet canım sansın devam ediyo hala değerlendir :)Sanki testim biraz siliklesmis, sıvı alimi, idrar tutma falan da etkiler ama ben yine de riske atmayim, bu geceyi degerlendirelim, gerisi Allaha kalmış, hayırlısı olsunEki Görüntüle 1543511
Hamilesin galibaKızlar yaaaaa cok idrara çıktım bugun usuttum mu acaba tuvalette yaticam nerdeyse
Hamilesin galibaYarın testin pozitif çıkar inşallah
Canim masallah ne guzel.Allah in ol demesi yeterli.7 haftalik olmussun bile kalp atislarinida duyarsin sanirim.bu arada yup bebek icin belirli bi yas oldugunu bilmiyodum ben 25 miymis ya.Ben 23 um
Sanki testim biraz siliklesmis, sıvı alimi, idrar tutma falan da etkiler ama ben yine de riske atmayim, bu geceyi degerlendirelim, gerisi Allaha kalmış, hayırlısı olsunEki Görüntüle 1543511
Kizlarrrrrrrrr sikiklesmis galbaaaa
Ay canım ağzın bal yesin insallah dogru çıkar ama bana siliklesmis gibi geldi :)
Canım benim inan ki senin gibi sonuca varmayı sizinkilerin bana örnek olup olumlu çıkmasını o kadar cok istiyorum ki
Ay canım ağzın bal yesin insallah dogru çıkar ama bana siliklesmis gibi geldi :)
Canım benim inan ki senin gibi sonuca varmayı sizinkilerin bana örnek olup olumlu çıkmasını o kadar cok istiyorum ki
Tebriklerrrrr hamileisnnnn canimmmmbenimde ayni bu sekildeydiiiiiiiii
Benimde önce hafid koyu sonraki gün komple silik adete 2 gün kalada kopkoyu olmustuuuu :) 4 gün kala yaptigim testtede böle cikmistiiii canimmmmmm :)
Al bak bata 4 gün kalaki ve 2 gün kalaki ovulasyon testlerr :)
Canım yaaaa Allah'ım insallah hamileyimdir testte ikinci çizgiyi görürüm :) burda ki senin gibi olanlar umut oluyo canım bana insallah sizler gibi mutlu sona ulaşırım bende canım insallah insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?