- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #7.581
Kizlar ben bu ay ikisini bir yapiyorum. Karsilastirmak icin yuklim bakin.. ustlerine yazdim gununu gulenyuzu filan :) gulen yuzden sonra henuz iliski olmadi. Butun 16. Gunum. En son 13.gunde olmustu..
Insallah prenses ya. Biliyosun bu yolda elimden geleni yaptim :)kuzucumm sans senden yana olsun ınsallah bu ayy :) buralar şenlensinnn
gerisi Alla'a kalmıs canım bolbol dua ett :)Insallah prenses ya. Biliyosun bu yolda elimden geleni yaptim :)
gülen yüzü kaçıncı gün gördün canımHeh yuklendi :)
15.gun bugun 16. Gunum canimm. Henuz iliski olmadi iste 13. Gun olmustu . Bugun olacak bakalim sonuc ne olacak..gülen yüzü kaçıncı gün gördün canım
Ustlerine yazdim testlerin zaten ayrintili gorebilirsingülen yüzü kaçıncı gün gördün canım
edosko sen baya deneyimli birine benziyorsun lütfen beni de yönlendir benim geçen ay tecrübesizliğime geldi15.gun bugun 16. Gunum canimm. Henuz iliski olmadi iste 13. Gun olmustu . Bugun olacak bakalim sonuc ne olacak..
edaa o kadar deneyimli ki valla test konuusnda profosyonel olduuu :))edosko sen baya deneyimli birine benziyorsun lütfen beni de yönlendir benim geçen ay tecrübesizliğime geldi
gülen yüzü görüp panik yapıp hemen deniyorum. eda daha sakin bekliyor anladım tecrübeli olduğunu.edaa o kadar deneyimli ki valla test konuusnda profosyonel olduuu :))edosko
Guldurdun beniedosko sen baya deneyimli birine benziyorsun lütfen beni de yönlendir benim geçen ay tecrübesizliğime geldi
Kendime yararim yok.prensesedaa o kadar deneyimli ki valla test konuusnda profosyonel olduuu :))edosko
Oyle okudum canim dogru yalan bilmiyorum ama. Bak paylasim sizle de.. ... hem de spermler biriksin diye bekliyorum..gülen yüzü görüp panik yapıp hemen deniyorum. eda daha sakin bekliyor anladım tecrübeli olduğunu.
merhaba arkadaşlar , dün 13. günümdü ve saat 12:00 da ovülasyon testinde T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu,bu durumda ilişki zamanları konusunda fikri olan var mı , yardımcı olur musunuz
ben tedavi görüyorum (çatlatma iğnesi) , dün gece oldu, bugün akşam geçmi olur?dün ilişki oldu mu canım ? olmadıysa bugunu kesin degerlendirin
tedavi sürecimde ovülasyon testide yaptım, geçen 4 ay kist oluştu(çatlamayan yumurta), ilk defa T çizgisi C de koyuydu, sanırım bu sefer çatlamıştır, ben hamilelikten ziyade tekrar kist oluşmasından çekiniyorumben tedavi görüyorum (çatlatma iğnesi) , dün gece oldu, bugün akşam geçmi olur?
ben tedavi görüyorum (çatlatma iğnesi) , dün gece oldu, bugün akşam geçmi olur?
spermler çok iyi :)) inşallah teşekkürlereger sperm sayınızda bi problem yoksa bu aksamda olsun derım ben
sansınız bol olsun canımm:)spermler çok iyi :)) inşallah teşekkürler
Guldurdun benicanim testlerle kendini denemeye calisiyorum. Test konusunda baya gelistim ama sonuc alamadik baksana
Kendime yararim yok.prenses
tamam bende böyle deniyeyimOyle okudum canim dogru yalan bilmiyorum ama. Bak paylasim sizle de.. ... hem de spermler biriksin diye bekliyorum..
Sans tabi olur mu bakalim ..
benim yarın 8. günüm yarın teste başlıyacağımtamam bende böyle deniyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?