- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #25.801
bu arada seker yuklemesı ne bılen varmı hamılelere ne alaka ne den onu yaparlar
kocama hizmet ediyorum:)çay kahve:))bu arada yaşımı sormuşsun canım 22 yaşındayım
gebelik şekerini ölçmek ıcın şeker yuklemesı yapılıyor 22. haftalarda canım gebelik şekerın yuksek cıkarsa dıyet uygulanıyor dıyetle de dusmuyorsa eger ki insülin kullanıyorsun doguma kadar
22 haftayı gecerse pekı ılla 22 haftamı olcak:26:
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin ama bulamadim ben o isaretleri.yani alinti ile cevapla yaptim ama cikmadi yukarda isaret.alıntı ile cevaplaya gelıp yazı yazdıgımız yer yukarıda kı işaretlerde dosya ekle var ordan cnm
kocaya hızmet her dayımmmm
24 ile 28. haftalarda olması gerekıyormuş tam hatırlayamadım baktım sımdı zaten dr un sana hatırlatacak ailede yatkınlık filan varsa gebelıkte cıkma ıhtımalı yuksek bunun ıcın hamılelıkte karbonhıdratlardan uzak durmak gerekıyor
ayy canım hiç sorma yatana kadar bir şeyler istiyor şunu getir bunu getirbende mecbur hizmet ediyorum onu kötü alıştırdım galiba:)
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin ama bulamadim ben o isaretleri.yani alinti ile cevapla yaptim ama cikmadi yukarda isaret.
Bende derdimi yazili anlatayim.bugun 13.gunum.11. Gunden basladim testleri yapmaya.bugunku testte ikinci xizgiyi gordum.dun aksam temasta bulunduk.buaksammi yarin mi temasta bulunayim
kotu alıstırmısın kızım benımkı bana hızmet eder hep bnmkınınde sevmedım huyu hep ısırmasıdır benı sevse bıle
ya annem bile farketmiş durumu bana kızıyor sen çok pış pışlıyorsun diye ama ben bir şey istesem yapmaz lafları hazırdır:)
annende dogru soylemıs erkeklerı sımartıp pıs pıslamaya gelmıyo ck yuz vermısın agırlını koy bıraz sende oda sen dedıklerını yapması gerek ama yoksa anlasamazsınız kı
annende dogru soylemıs erkeklerı sımartıp pıs pıslamaya gelmıyo ck yuz vermısın agırlını koy bıraz sende oda sen dedıklerını yapması gerek ama yoksa anlasamazsınız kı
Yaa canım senin sohbetini çok sevdim ben kociş elimden aldı bilgisayarı telefondan giriyorum(off hem tv yi hem bilgisayarı gasp ettivalla haklısın artık düzelmiyor ki ilk günden böyle alıştırdım şimdi çekiyorum böyle
bendede var oyle bırtane o yonde bızdeanlasamayız hm tv hm bılgı sayarael koyar bnde ınternetlı tlf da yok yıne sende varmıs bak ama sımdı hem onda hem bnde var anlasıyoz anlıcan evde 3 ınternet var bılgı sayarı alsa televızyondan gırıyorum
bendede var oyle bırtane o yonde bızdeanlasamayız hm tv hm bılgı sayarael koyar bnde ınternetlı tlf da yok yıne sende varmıs bak ama sımdı hem onda hem bnde var anlasıyoz anlıcan evde 3 ınternet var bılgı sayarı alsa televızyondan gırıyorum
ama bagzende arzalı tutuyor tabı hep vermıyor pıs pıslayarak alıyom[/QUOTE. E o kadarı da normaldir çok maça düşkün hep kavga ederiz bu konuda:)
Biz kadınlarda çareler tükenmez valla:))senin ki yine iyimiş..hamilesin sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?