- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #25.841
nıye sıkıntı olsunkı severek evlenmek bn severek evlendım pısman dılım rabbım etmesınde ama kı bızde hıc fılort olmadı tanıma olmadı bır yıl o pesımden kostu bn bakmadım bır yılda bn kostum pesınden o bakmadı sonra yıne gorduk bırbırımızı evlendık
Unutmadım canım benim yaa eşim kızıyor bana sürekli metresin diye...evet herkesin görüşü farklı ben görücü usülünü daha uygun buluyorum çok zıtız birbirimize ama çok iyi anlaşırız:))çok severim ben evlilik hikayelerini:))
Unutmadım canım benim yaa eşim kızıyor bana sürekli metresin diye...evet herkesin görüşü farklı ben görücü usülünü daha uygun buluyorum çok zıtız birbirimize ama çok iyi anlaşırız:))çok severim ben evlilik hikayelerini:))
bn geldımama bnmkıde kızıyor bana bı elınden dusurmedın dıye ama kendıde dusurmuyor hıc hm cnm cok sıkılıyor ne yapayım ama bunlar anlamıyor ıste
Ayy nettesin yazacağıma metresin yazımışım pardon yaa tlf kuruyor cümleyi:)
anladım zaten muhım degıl
ıncı tanem yazıyor ama gercek adın ne merak ettım dogrusu:26:
bn geldımama bnmkıde kızıyor bana bı elınden dusurmedın dıye ama kendıde dusurmuyor hıc hm cnm cok sıkılıyor ne yapayım ama bunlar anlamıyor ıste
senınkı daha ayaktamı yoksa uyut onu artık
Eki Görüntüle 846798 kızlar yardım lütfen !!! testim dün koyu çıkmıştı bugun silikleşmiş ben yumurtlamış mı oluyorum sabahta yapışkan akıntı gelmişti siz ne düşünüyorsunuz ? ayrıca benım adetım ilk iki gün kahve geliyo sonra kırmızılar başlıyor ben ılk günümü kahvelerden mi saymaya başlamalıyım eger kahvelerden başlamam gerekliyse bu test 12. ve 13. günlerimin testi olucak. yok kırmızılardan saymaya başlarsam 9.ve 10. günler sayılıyor off kafam karıştı yaaa :26:
Canım benim testimde bu ay anca bu kadar koyulaştı belki bir milim seninkinden az bile koyuluğu sen yumurtlamışsın bugün bence öyle görünüyor ama tam silikleşene kadar dene sonra kafanda çatladımı düşüncesi kalmasın benim gibibirde adet kanaman lekeyle birlikte bir haftayı buluyorsa sayılıyor canım dr sölemişti :)
Canım benim testimde bu ay anca bu kadar koyulaştı belki bir milim seninkinden az bile koyuluğu sen yumurtlamışsın bugün bence öyle görünüyor ama tam silikleşene kadar dene sonra kafanda çatladımı düşüncesi kalmasın benim gibibirde adet kanaman lekeyle birlikte bir haftayı buluyorsa sayılıyor canım dr sölemişti :)
merhaba arkadaşlar çok acil bir sorum olacaktı. adetimin 19. gününde (dün)hafif kahverengi leke geldi. ben ovülasyon testleri yapıyordum doğru düzgün çift çizgiyi yakalayamamışken böyle leke gelince çok şaşırdım. adet gibi hafif belimden ağrı girdi kasıklarımdan da sancılandım. normalde 30-35 gün arası adetim gelirdi. acaba adetimin ilk gününden başlayarak 10 gün adaçayı içmiştim o mu leke getirdi anlayamadım. bugün leke azalmış sanımda geçti. başına böyle birşey gelen var mı ????????? nooolur bilen anlayan biri birşey desin.
bildiğim kadarıyla kistim falan da yoktu
senınkı daha ayaktamı yoksa uyut onu artık
günaydın şeker:)canım eşim çok kızdığı için neti kapatmak zorunda kaldımnasılsın?
günaydın şeker:)canım eşim çok kızdığı için neti kapatmak zorunda kaldımnasılsın?
bnmkıde kızıyo araba falan bakıyo snde pıspısla kocanı al ınternetı bn pıs pıslıyomda verıyor
bnmkıde kızıyo araba falan bakıyo snde pıspısla kocanı al ınternetı bn pıs pıslıyomda verıyor
dediğim gibi söz geçiremiyorumbu arada daha adet olmadım puff perşembe kan testi negatif çıktı adet te olmadım
Eki Görüntüle 847983 sanırım yumurtluyorum :)
evet canım yumurtlamışsın hadi gözün aydın Allah utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?