- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #25.821
evet 5 bucuk aylık yagrında ılk evlılıkyıl donumumuzcnm az bekle bnmkı ıstıyo bılgsayarı 5 dk surer dıyor alcm gerı snra
ama bagzende arzalı tutuyor tabı hep vermıyor pıs pıslayarak alıyom[/QUOTE. E o kadarı da normaldir çok maça düşkün hep kavga ederiz bu konuda:)
macamı duskun:26: onca ınsan bı topun pesınden kosuyor yaaa
macamı duskun:26: onca ınsan bı topun pesınden kosuyor yaaa
Bunu söylediğimde çok kızıyor sizin ruhunuz yok diyor:))ayy ben kocama laf yetiştiremiyorum
Maşallah o zaman sizi kutlarım canım nice seneler inş bizimde 2.yılımız bitti 3e girdik:)ne güzel yaa bebişle kutlarsınız ..kız mı erkek mi?
kızım olcak ınsallah umrumda dıl neyse ne rabbıne guzl kulluk yapsın da
Bunu söylediğimde çok kızıyor sizin ruhunuz yok diyor:))ayy ben kocama laf yetiştiremiyorum
aman onların ck ruhu var sankı
bayanlar cok koyu akıntı neden olur yaa baya katı böyle bu akıntının sebebı nedır kaşıntı yanma yok yumurta beyazı gıbı
kızım olcak ınsallah umrumda dıl neyse ne rabbıne guzl kulluk yapsın da
bayanlar cok koyu akıntı neden olur yaa baya katı böyle bu akıntının sebebı nedır kaşıntı yanma yok yumurta beyazı gıbı
aman onların ck ruhu var sankı
Öyle ya çok farklıyız onlardan biz erkeklerden şikayetçiyiz onlar da bizden sanki biz ne yapıyorsak onlara:)
Ayy ne güzel Rabbim bağışlansın size maşallah
Öyle ya çok farklıyız onlardan biz erkeklerden şikayetçiyiz onlar da bizden sanki biz ne yapıyorsak onlara:)
sıznasıl tanıstınız gorucu olarakmı
beyaz katı akıntı yumurtlamayla ne alakası var tatlım ya bn ılk duydum bnde nıye oyle sey olmadı:26:
Canım öyle akıntı yumurtlama belirtisi:)
sıznasıl tanıstınız gorucu olarakmı
Evet kuzum görücü usulü oldu ben böyle istedim çünkü severek evlenmek bana çok sıkıntı verirdi
canım benım genelde cogu zaman oluyo ama ya bı ılgınc sadece yumurtlama gunlerınde hafıf artıyoo
canım benım genelde cogu zaman oluyo ama ya bı ılgınc sadece yumurtlama gunlerınde hafıf artıyoo
Evet kuzum görücü usulü oldu ben böyle istedim çünkü severek evlenmek bana çok sıkıntı verirdi
nıye sıkıntı olsunkı severek evlenmek bn severek evlendım pısman dılım rabbım etmesınde ama kı bızde hıc fılort olmadı tanıma olmadı bır yıl o pesımden kostu bn bakmadım bır yılda bn kostum pesınden o bakmadı sonra yıne gorduk bırbırımızı evlendık
nıye sıkıntı olsunkı severek evlenmek bn severek evlendım pısman dılım rabbım etmesınde ama kı bızde hıc fılort olmadı tanıma olmadı bır yıl o pesımden kostu bn bakmadım bır yılda bn kostum pesınden o bakmadı sonra yıne gorduk bırbırımızı evlendık
unuttun benı bakıyorum geldım ıste
Canım bende o testten kullandim. Birkaç gün daha devam et sen . Gunasiri ilişkiye devam et bence yakalarsin birkaç güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?